تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 79 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض موشکل با پورت USB N95-1

...... گوشی رو تو حالت انتقال داده(data tra..)زدم به پورت جلوی یه کامپیوتر که بعدا فهمیدم خرابه (فلش مموری یکی دیگه رو سوزوند)
    البته گوشی پیغام داد که به علت باز بودن بعضی از برنامه ها امکان فعال کردن حالت انتقال داده وجود نداره الان هم خود گوشی( مموری) رو کامل میشناسه همه نرم افزار های رو مموری هم اجرا میشه تو اکسپلوره هم میشه مموری رو دید و استفاده کرد
    اما الان که باسیستم خودم پورت usb رو وصل کردمدر حالت پی سی سوئیت این پیغام رو میده

وقتی هم روی اون مسیج کلیک میکنم این رو نشون میده

وقتی هم در حالت انتقال داده اون رو وصل میکنم تو ی مای کامپیوتر مدام ایکون مموری میاد و میره یه ثانیه به یه ثانیه تو داخل گوشی هم مدام دو پیغام آماده بودن برای انتقال داده و همچنین اماده بودن برای برداشتن کابل هی میاد و میره
    مشکل کابل نیست با ریست فکتوری و ریست هاردوبا فلش گوشی هم درست نشد

یکی از دوستان گفت

مشکل درمقاومت پول اپ یواس بی است که سوخته است(10 کیلویی)

با تعویضش مشکل حل میشه

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ببین دوست من ... کابل uSb رو چک کنن ببین درست به پورت وصل هستش ... این ارور و اومدن و رفتن مموری به خاطر بد وصل شدن کابل هستش ...

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ببین دوست من ... کابل uSb رو چک کنن ببین درست به پورت وصل هستش ... این ارور و اومدن و رفتن مموری به خاطر بد وصل شدن کابل هستش ...
    مثلما بعد یک دوسال بلدیم یه کابل رو به گوشیمون بزنیم

به هیچ عنوان نمیتونه مربوط به کابل باشه
    شاید مر بوط به سوییچ بین usb-1 یا usb-2 باشه که احتمال بیشتری داره

سوختن اون مقاومت 10 کیلویی باعث شده گوشی متوجه نشه ارتباط از کدوم نوعه و مرتب این رو با اون توی یه لوپ تکرار میکنه

کسی اطلاعات کامل تری نداره
    مثلا عکسی از مین برد این تا بشه جای اون مقاوت رو فهمید

تو اصفهان کی میتونه از این کار ها بکنه نمیخوام بدمش دست یه تعمیر کار تجربی ترجیح میدم طرف علمی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام .میشه لطفا بهمبگید مشخصات باطری بکاپ گوشی 6630 چیه؟ ولتاژش؟ قیمتش؟ یا اگه مشخصه خاص دیگه داره که موقع خرید در نظ گرفت بهم بگین ممنونمیشماگه سرعتر جواب بدین.
    سوال بعدیم مربوط میشه به یه قطعه از گوشیم. من گوشیم خیلی زود شارژ خالی میکنه امروز بازش کردم دیدم روی یک قطعه که نوی نقشه تعمیراتی 6630 اسمش Z7505 هست و کنار دوربین قرار داره خیلی سیاه شده. انگار که سوخته باشه البته مطمئن نیستم. میخواستم بدونم امکان داره اشکال از این باشه؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام گوشی یکی از آشنایان افتاد توی آب و سوخت بردیمش برای تعمیر
    ولی بعد از تعمیر خیلی کند شده به طوریکه وقتی که یه دکمه رو فشار میدیم چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه میخواستم ببینم نمیشه کاری کرد که درست شه با آپدیت حل میشه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    یه گوشی 6170 خونمون بود گزاشتم شارژ شه بعد که بعد از 2ساعت فول میشه ... در عرض یه ربع شارژ خالی می کنه ...
    باطریشم عوض کردم درست نشد ... یعنی گوشی مرخصه ؟؟؟؟؟

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام به دوستان. مدل گوشيه بنده n73 هست. تازگيا وقتي تماس برقرار ميكنم صداي گوشيم خيلي كم ميشه (منظورم صداي فرد مخاطبم هست) اين اتفاق بعضي اوقات رخ نميده ولب يهو ميبينم اينجوري شده . بنظرتون ماله چيه؟

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    یه 5220 نوکیا هست که من تو سایت فارسی خود نوکیا هم رفتم و تو جی اس ام آرنا زده بودن حافظه داخلی گوشی 30 مگ ولی الان حافظه داخلی 5 مگ هست !
    به نظر شما چی کار میشه کرد.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام بر همگی
    بلاخره از شر هرچی کنکور بود خلاص شدم! در خدمتم

سلام
    یه 5220 نوکیا هست که من تو سایت فارسی خود نوکیا هم رفتم و تو جی اس ام آرنا زده بودن حافظه داخلی گوشی 30 مگ ولی الان حافظه داخلی 5 مگ هست !
    به نظر شما چی کار میشه کرد.
    می شه بپرسم چجوری فهمیدی که حافظه داخلی 5 مگ هست؟!

سلام به دوستان. مدل گوشيه بنده n73 هست. تازگيا وقتي تماس برقرار ميكنم صداي گوشيم خيلي كم ميشه (منظورم صداي فرد مخاطبم هست) اين اتفاق بعضي اوقات رخ نميده ولب يهو ميبينم اينجوري شده . بنظرتون ماله چيه؟
    احتمالا بلندگوی تماس گوشیت دچار یکی از مشکلات زیر شده:
    1. یا قطعی داخلی داره
    2. احتمالا در آستانه سوختنه

حتما ببرش تعمیرش کن و یا اینکه اگه گارانتی داره ببرش گارانتی.

سلام دوستان
    یه گوشی 6170 خونمون بود گزاشتم شارژ شه بعد که بعد از 2ساعت فول میشه ... در عرض یه ربع شارژ خالی می کنه ...
    باطریشم عوض کردم درست نشد ... یعنی گوشی مرخصه ؟؟؟؟؟
    مورد عجیبیه... احتمالا باطری اصلی گوشی خراب شده بوده و شما هم یه باطری نو ولی قلابی انداختی روش. گوشی من هم 3250 هست. بعد 2 سال باطریش خراب شد. 2 ساعته شارژ می شد و یک ساعته خالی می کرد. رفتم یه باطری 3 تومنی خریدم که روش زده بود ساخت مجارستان که صد البته از چینی فابریک گوشی هم بدتر بود و بعد 1 ماه اون هم باد کرد و به همون وضع دچار شد...
    تلاش کن یه باطری اصل خریداری کنی. انشالله مشکل حل شه

سلام گوشی یکی از آشنایان افتاد توی آب و سوخت بردیمش برای تعمیر
    ولی بعد از تعمیر خیلی کند شده به طوریکه وقتی که یه دکمه رو فشار میدیم چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه میخواستم ببینم نمیشه کاری کرد که درست شه با آپدیت حل میشه؟
    احتمالا تراشه اصلی گوشی آشناتون سوخته بوده... و تعمیرکار براتون عوضش کرده. شاید این تراشه ای که انداخته مشکل داره. بد نیست گوشی رو به یه آدم زبده نشون بدی

...... گوشی رو تو حالت انتقال داده(data tra..)زدم به پورت جلوی یه کامپیوتر که بعدا فهمیدم خرابه (فلش مموری یکی دیگه رو سوزوند)
    البته گوشی پیغام داد که به علت باز بودن بعضی از برنامه ها امکان فعال کردن حالت انتقال داده وجود نداره الان هم خود گوشی( مموری) رو کامل میشناسه همه نرم افزار های رو مموری هم اجرا میشه تو اکسپلوره هم میشه مموری رو دید و استفاده کرد
    اما الان که باسیستم خودم پورت usb رو وصل کردمدر حالت پی سی سوئیت این پیغام رو میده

وقتی هم روی اون مسیج کلیک میکنم این رو نشون میده

وقتی هم در حالت انتقال داده اون رو وصل میکنم تو ی مای کامپیوتر مدام ایکون مموری میاد و میره یه ثانیه به یه ثانیه تو داخل گوشی هم مدام دو پیغام آماده بودن برای انتقال داده و همچنین اماده بودن برای برداشتن کابل هی میاد و میره
    مشکل کابل نیست با ریست فکتوری و ریست هاردوبا فلش گوشی هم درست نشد

یکی از دوستان گفت

مشکل درمقاومت پول اپ یواس بی است که سوخته است(10 کیلویی)

با تعویضش مشکل حل میشه

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رفیق این مشکل برای من هم پیش اومده. اما به یه شکل دیگه. برای من اینجوری بود که وقتی گوشی رو روی Data Transfer می گذاشتم، همین پیام usb نامعتبر رو می داد، وقتی هم میگداشتم روی PC Suit می گفت دستگاه تازه نصب شده و شناسایی شده. یعنی عملا ویندوز نمی شناختش. در همون وضعیت که می گه دستگاه تازه نصب شده، سی دی رو توی دستگاه گذاشتم و درخواست نصب درایورش رو دادم و اون هم نصب کرد.
    مشکل برطرف شد. شما هم این راه رو رفتی؟ منظورم گذاشتن سی دی در درایوه...؟

10. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tinyviny_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من يه گوشي نوكيا 7610 دارم كه خود به خود خاموش شد وقتي خواستم روشنش كنم صفحه كليد چراغ هاش روشن ميشه ولي ال سي دي روشن نميشه.ال سي دي گوشيم رو روي نوكيا 6600 نصب كردم ال سي دي روشن شد ولي صفحه اش پرش داشت.ال سي دي گوشيم چرا روشن نميشه لطفا كمك كنيد

12. این کاربر از tinyviny_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •