تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 96 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

سلام.
    راه حل: دقيقا روز 28 June بريد يه بازيكن با يه تيم ديگه اضافه كنيد.(Add Player) . فرداش از player اصليتون بيايد بيرون.
    (Retire). بازيو با player دوم ادامه بديد. دقيقا روز اول July باز يه Player ديگه اضافه كنيد با همون تيم اولتون.
    بازم فرداش از player دوم بيايد بيرون. بازيو با player سوم كه در اصل player تيم اولتونه ادامه بديد.
    اين داستانو هر سال تو تاريخ 2 روز به انتهاي فصل ادامه بديد. مشكلي كه هست اينه كه Personal Life رو تو هر
    Retire از دست ميديد ولي ارزششو داره.
    حالشو ببريد... "Ali-Beppe"
    شما اینهمه ما را کاشتی که اینو بگی!!
    اگه یکم صفحات قبل را می خوندی می دیدی که من همون اوایل این روش رو توضیح داده بودم!! اینم لینک اون صفحه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی امسال مسئولین EA کاملا کراکرها رو شکست دادند تا حالا و بعید می دونم کرک جدید واسش بیاد
    جالبه حتی بازی Football manager 2009 نیز درست و حسابی کرک نشده و هیچ گروه معروفی کرک اون رو نداده!!
    البته فیفا 09 هم همین مشکل رو داشت و اولین بار که کرک شد فقط می تونستی یه فصل منجیر مود بازی کنی اما یه روز بعدش کرک سالم اومد براش!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما اینهمه ما را کاشتی که اینو بگی!!
    اگه یکم صفحات قبل را می خوندی می دیدی که من همون اوایل این روش رو توضیح داده بودم!! اینم لینک اون صفحه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی امسال مسئولین ea کاملا کراکرها رو شکست دادند تا حالا و بعید می دونم کرک جدید واسش بیاد
    جالبه حتی بازی football manager 2009 نیز درست و حسابی کرک نشده و هیچ گروه معروفی کرک اون رو نداده!!
    البته فیفا 09 هم همین مشکل رو داشت و اولین بار که کرک شد فقط می تونستی یه فصل منجیر مود بازی کنی اما یه روز بعدش کرک سالم اومد براش!
    مسئله اینجاست که فیفا منیجر به اندازه خود بازی فیفا محبوب نیست واسه همین زیاد بهش اهمیت داده نشد در کل اگه بخوان می تونن کرک کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

Ali-Beppe جان این روش اصلاً حال نمیده.دوباره باید از درجه پایین با یه پلیر جدید شروع کنی.من به شخصه حاضرم بازی نکنم اما این روش رو هم امتحان نکنم.
    به هرحال ممنون از روش شما هرچند قبلاً توضیح داده شده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Ali-Beppe جان این روش اصلاً حال نمیده.دوباره باید از درجه پایین با یه پلیر جدید شروع کنی.من به شخصه حاضرم بازی نکنم اما این روش رو هم امتحان نکنم.
    به هرحال ممنون از روش شما هرچند قبلاً توضیح داده شده بود.
    واقعا جای تعجب هست که گروههایی مثل Razor1911 و Reloaded سعی نمی کنن این بازی رو کرک کنن همونطور که فیفا09 رو کرک کردند امسال بد جوری موندم تو خماری این بازی حالا وضع من باز بهتر از اونهایی هست که بازی رو دارن.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام.!در کل این بازی خیلی بدتر شده نسبت به سری قبل!...خیلی شلوغتر شده2-سخت تر-3-هیجان کمتر و ... نظر شما چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ! Your Behind !

پيش فرض

سلام.!در کل این بازی خیلی بدتر شده نسبت به سری قبل!...خیلی شلوغتر شده2-سخت تر-3-هیجان کمتر و ... نظر شما چیه؟
    نظری ندارم !! :دي
    ولی فک کنم به خاطر اینکه من خودم اوولین سری که بازی کردم 07 بود خیلی حال کردم چون بازی خیلی برام جدید بود ! ولی یواش یواش اشنا شد و.....
    منم 07 رو به همشون ترجیه می دم ! گرافیکش خیلی مشکل ساز شده بعضی جا ها دیگه حال نمی ده ولی متن اصلی بازی بهتر شده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

خیلی این حرفو می زنن ولی من به نظرم بالاخره پیشرفت هایی داشته نسبت به 08
    یه چیز جالب اینکه روز تولدت دستیارت میاد بهت تبریک میگه!!
    همچنین روز کریسمس که پس فرداست و سال نو میلادی محیط بازی عوض میشه الان نزدیک کریسمسه محیط برفی و رنگارنگ شده!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته همین اینها زمانی حال میشه که اخراجی تو کار نباشه.. کاش یه کرک میومد این مشکل رو واسه ملت حل میکرد. البته من چون بازی رو نخریدم دیگه هیچ کدوم از اون 3 تا اپدیت رو که ea داده دانلود نکردم کسی هست که هر 3 تا رو دانلود کرده باشه و اینها چه تاثیری توی روند بازی داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3D نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام. من یه مشکلی با fifa manager 09 دارم.من 2 تا cd گرفتم اما هیچکدوم بازی رو به صورت 3d نشون نمیده و option اون رو نداره.میشه راهنمایی کننین؟
    اولا دو تا سی دی نیست و یک دی وی دی هستش.دوما احتمال زیاد سیستمت کمتر هستش و نمیتونی بازی ها را ببینی من هم همینطور شد و به خاطر همین هم دیگه این بازی را کنار گذاشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •