سلام دوستان .
ميگم اين نسخه تريال one قضيش چيه ؟محودوديت وقتي داره ...؟محدوديت مرحلهاي داره ...؟چي داره ؟
آخه ميدونيد كه ،يه چيزي بايد باشه كه بصرفه با ديال اپ دان كرد.
سلام دوستان .
ميگم اين نسخه تريال one قضيش چيه ؟محودوديت وقتي داره ...؟محدوديت مرحلهاي داره ...؟چي داره ؟
آخه ميدونيد كه ،يه چيزي بايد باشه كه بصرفه با ديال اپ دان كرد.
به صرفه هست...دانلود كن...شخصيتاش كمتره...زميناشم كمتره...ولي ميارزه دانلود كن...![]()
اهان پس به مرور زمان بازی ها منتشر میشن. در ضمن Legend جان دیگه بازی واسه N-Gage 1 نمیاد نه؟تو نمايشگاه بازي ها معرفي شد...ابتداي 2008... بعد هم بازي هاش دونه دونه اومد...اين وان هم قرار بود 5-6 ماه پيش بياد...
نه نمياد...ادامش تو همينه...
ضمنا" فعلا" واسه 2009 حدود 15 عنوان بازي قرار بياد...بيشترم ميشه...
ای ول من فکر میکردم N-Gage 2 دو سه سالی میشه داره فعالیت می کنه پس اینجوری که شما میگید باید آینده ی توپی داشته باشه![]()
یونس جان اینطور که تو میگی Call of duty حدود 1 سال هست که واسه N.Gage ساخته شده.
آقا قضیه تورنمت بزرگ ONE چیه ؟!!![]()
حتما ببینید و خودتون بخونیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
![]()
Last edited by Dr.mc; 05-11-2008 at 19:30.
من فکر می کنم تنها برای کسانی هست که One رو خریده باشن.
در ضمن اینترنت GPRS می خواد که تو کشور ما نمیشه از این سیستم به خوبی استفاده کرد....
بعله.....اگه شركتاش واسه همين كرك شدن ورشكست نشن...
خب؟ اون كه واسه N-Gage قديميه؟ منظورت چيه؟
تو اينجا پستشو زدم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشدنش كه ميشه...من همينطوري تونستم امتياز بازي ها رو بگيرم...مثل سيستم راش...![]()
سلام سلام.....
بچه يه راهه حل توووووووووووپ....با اين كار ميتونيد تموم شخصيتهاي one رو آزاد كنيد....
فقط كافيه اين دو فايل رو در مسير
C:/Private/20007b39/afbf
جاگذاري كنيد....
والسلام...بريد حالشو ببريد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)