دوستان سایتی رو میشناسین که بلو پرینت اسلحه و ابزار الات جنگی رو داشته باشه؟ معرفی کنید ممنون میشم.
دوستان سایتی رو میشناسین که بلو پرینت اسلحه و ابزار الات جنگی رو داشته باشه؟ معرفی کنید ممنون میشم.
دوستان اگه یه چیزی بنویسید لطف می کنید. یه سایت بلوپرینت اسلحه.
سلام بچز
شما ها میتونید برام بلوپرینت از این مینی کار هارو پیدا کنید؟
از اینا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، بلوپرینت پراید یا سمتد رو داری ؟
سلام دوستان می شه بلوپرينت موتور سنگین منظورم موتورهای کلاس های بالا که خیلی هیکلی هستند و ماشین ها کانکستری یا همون گروه ها مانند عکس زیر برام بزارید من بد جور تلبه این جور ماشین ها هستم
لطفا هر جا گشتم چیزی دستم رو نگرفت.
فقط دوستان یه جا آپ کنید که بشه گرفت
تو این سبک دو سه تا دارم اما جالب نیست
اگر امکان داره سری ماشین های جدید لامبر گینی رو اگر دارید هم بزارید من هر چی دارم مال قرن دقیانوس هست جدیداش نیست یا من نمی تونم پیدا کنم
کاره زیاد سختی نیست تصویر رو وارد فتوشاپ کن و یه صفحه جدید درست کن سعی کن پیکسلش رو روی 300 بزاری تا کیفیتش بالا باشه بعد با ابزار برش تصاویر رو تیکه تیکه کن و هر تیکه از ماشین رو جدا گانه داخل صفحه جدید ت بزار و سیو کن البته باید دقیقا وسط باشه و تصاویر جلو بندی یه خوده سخت تر هست تنظیمش اون هم باید در نقطه وسط بزاری و ذخیره کنی به همین سادگی![]()
![]()
![]()
مرسی ولی الا خیلی وقته یاد گرفتم
در ضمن برو اینجا همه موتوری داره توش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soha is the beSt; 11-09-2010 at 15:38.
دوست عزیز ممنون ولی این سایت برای من بالا نمی یاد ف ل ت ر نیست اما نمی یاد نمی دونم برای چی اگر میشه تصویر ها رو یه جا آپ کنی بزاری ممنون می شم.
اگر امکان داره اینجا آپ کنید ممنون می شمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من از این موتور ها می خوام با لامبرگینی جدید و اون ماشین های که بالا گذاشتم
نبود کسی نداره
این سایته که معرفی کردید بالا نمی یاد
بابا یکی نیست این سایته براش باز بشه بتونه این تصویر های موتور رو در بیاره یه جا آپ کنه بزاره اینجا
بابا اینترنتم تموم شد دیگه یه خورده سریعتر کسی نیست الو الو الللللللللللللللللللللللل للووووووووووووووووووووووو ووووو پوکیدیم بابا این سایته نمی دونم برای چی باز نمی شه ف ی ل ت ر هم نیست باز نمی شه نمی دونم برای چی
Last edited by dath-king; 13-09-2010 at 18:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)