نه بابا از ان 73 که داشتم بد تره
فقط مگاپیکسلش بیشتر شده...تنظیم ایزو و وایت بالانس و ..اصلا نداره![]()
نه بابا از ان 73 که داشتم بد تره
فقط مگاپیکسلش بیشتر شده...تنظیم ایزو و وایت بالانس و ..اصلا نداره![]()
سرعتش خوبه که؟؟
اف ام ترنسميتر محشري داره (تو تنظيات روي بيس بزار مي ترکونه از ضبط سيدي خور هم بهتره
دي پدش هم عادت مي کني
خداييش من که خيلي راضيم
عکس توي نور روشن خوبه اما تو نر کم تو خونه زياد خوب نيست
اين مشكل قطعا" با آپديت درست ميشه..
نه تریبل اصلا نداره.مث رادیو دقیقا کیفیتش
والا ان گیج الان همه بازیاشو ریختم (البته تریالاشو)از پینبال و brain challenge با سیستم راشش فقط خوشم اومد بقیش چرت بود(سیمز و فیفا و تتریس و کاپا و ..)به نظرتون بازیای قشنگترم هست از اینا؟...
تو ان 95 8 گیگ بازیا برا شما سریع میاد؟؟یعنی فرم ریتش بالاس؟؟تو این معمولیه..خیلی سریع نیست.مثلا سیمز فرم ریتش پایین بود یا فیفا..ولی مثلا سیستم راش سرعتش خوب بود
بعد یه سوال دیگه اینکه من چجوری میتونم از multimedia key تو بازیای غیر انگیج استفاده کنم؟؟
Last edited by Raptor 2009; 02-12-2008 at 00:54.
ميتوني بري تو انجمن انگيج و اون نظر سنجي رو ببيني كه كدوم بازي ها بهترين ها هستند...
براي استفاده از اون دكمه ها هم بايد از magic key استفاده كني...تو تاپيك one لينكشو دادم...
مرسی یونس جان
تاپیکش رو پیدا نکردم میشه لینک بدید؟
تو بازی های جاوام جواب میده؟
اينم تاپيك ONE
بايد جواب بده اصولا"..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام...
من دیروز تو علائدین 460 هم قیمت کردم بدون گارانتی
این بستگی به ابزیش داره تو ان 95 هم همینه......والا ان گیج الان همه بازیاشو ریختم (البته تریالاشو)از پینبال و brain challenge با سیستم راشش فقط خوشم اومد بقیش چرت بود(سیمز و فیفا و تتریس و کاپا و ..)به نظرتون بازیای قشنگترم هست از اینا؟...
تو ان 95 8 گیگ بازیا برا شما سریع میاد؟؟یعنی فرم ریتش بالاس؟؟تو این معمولیه..خیلی سریع نیست.مثلا سیمز فرم ریتش پایین بود یا فیفا..ولی مثلا سیستم راش سرعتش خوب بود
تازه من از دوستم شنیددم ان 95 کندتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)