سلام
تاپیک مهم شد
ممنون
سلام
تاپیک مهم شد
ممنون
سلام
منم درایور کارت صوتیم (مخصوص ویستا)نصب نمیشد
مال اکس پی رو نصب کردم و شد !
سلام دوستان عزیز
من قبلا هم یه مشکلی داشتم که ORIGINAL عزیز محبت کردن راهنماییم کردن
اما متاسفانه دوباره اون مشکل برام پیش اومده
دفعه قبلی در زمان نصب ویندوز 7 تو بخش INSTALLING WINDOWS وقتی Copying Files تموم میشد و اون تیک سبز رنگ کنارش می خوره، مورد بعدی یعنی Expanding Files تا % 2 می رفت و بعدش یه پیغام خطا رو صفحه ظاهر میشد:
INSTALL WINDOWS (با یه دایره قرمز رنگ و یه ضربدر سفید وسطش !)
Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available and restart the installation.
Error Code: 0x80070570
یه OK هم اون پایین داره که وقتی میزنی، نصب ویندوز کنسل میشه
حالا جالبه یه بار دیگه ویندوز 7 رو دانلود کردم مستقیما از خود سایت مایکروسافت و با کمترین سرعت (4) رایتش کردم
این سری بار اول ویندوز بدون مشکل نصب شد و وارد محیط ویندوز هم شد
یه مشکل بزرگ داشت که اونم این بود که ویندوزم اکتیو نمیشد و سریال های خود سایت مایکروسافت رو هم قبول نمی کرد!! و محدودیت 30 روزه داشت و مشکل دیگه ام هم این بود که پورت لن مادر بوردم رو نمی شناخت و در واقع اینترنت نداشتم (با اینکه در کس پی به اینترنت ADSL دسترسی دارم)
حالا بخش جالب حرفام اینجاست:
مجبور شدم بنا به دلایلی ویندوز 7 رو از روی پی سی فرمت کنم
اما حالا که میام دوباره نصب کنم، تو همون قسمت Copying Files بعد از گذشت 50 - 60 درصد دوباره همون پیغام خطای سابق رو میده
در ضمن دی وی دی هم کاملا سالمه و کوچکترین خط و خشی نداره و با همین DVD چند ساعت پیشتر ویندوز 7 رو بدون مشکل نصب کرده بودم و همون طور که گفتم، وارد محیط ویندوز هم شده بودم.
خواهش می کنم کمک کنید
راستش دیگه واقعا بریدم...
Last edited by Shadmehr1; 07-02-2009 at 03:24.
درود
چرا درایو مجازی روی 7 نصب نمی شود؟ و چه راهی وجود دارد. دوستم بعد از مدتی استفاده بخاطر این مشکل آن را کنار گذاشت و ظاهرا این تنها مشکلی و دلیلی بود که ایشان را وادار به کنار گذاشتن 7 کرد.
منظورم درایو مجازی الکل یا کلون و دیگر برنامه های درایو مجازی هست.
با سپاس فراوان
بدرود
منم این مشکل رو داشتم ولی با آخرین ورژن برنامه Virtual CD حل شد .![]()
شرکت مایکروسافت قصد دارد شش نسخه از نسل آتی سیستمعامل خود را با نام Windows 7 عرضه کند. به گفته یکی از مدیران ارشد مایکروسافت، گزینههای مختلف برای سیستمعامل Windows 7 که در نسخه بتای آن در ماه گذشته عرضه شد، برای تولیدکنندگان کامپیوترهای شخصی و کاربران مفید خواهد بود.
“مایک یبارا”(Mike Ybarra) مدیر مرکز تولید Windows در مایکروسافت گفت: «ما تحقیقات وسیعی را در این زمین انجام داده و گفتوگوهای فراوانی را با شرکای خود که در زمینه سختافزار فعالیت میکنند و همچنین با کاربران انجام دادیم. بزرگترین چالش ما این است که بیش از یک میلیارد مشتری داریم. اینکه ما بتوانیم همه آنها را با یک نسخه از سیستمعامل خود راضی کنیم بسیار دشوار است. ما مشتریانی داریم که میخواهند همه قابلیتها و امکانات سیستمعامل را در اختیار داشته باشند و بیشتر مشتریان معلوم و عادی ما اعلام کردهاند سیستمعاملی میخواهند که با آنها رشد کند».
مایکروسافت اعلام کرد که تاکید اصلی خود را بر دو نسخه Windows 7 Home Premium برای بخش زیادی از کاربران و Windows 7 Professional برای کاربران تجاری قرار داده است. اینها به دو نسخه سیستمعامل Windows XP برمیگردند که دو نسخه آن شامل Home و Professional میشد.
به هر حال، مایکروسافت به پشتیبانی خود از چهار نسخه دیگری که برای Windows Vista ارایه کرده بود، ادامه خواهد داد. این گزینهها شامل نسخههای Home Basic، Starter Edition مخصوص کشورهای در حال توسعه، Enterprise و Ultimate میشوند.
در مقایسه، شرکت اپل در هر بار عرضه تنها یک نسخه از سیستمعامل Mac OS X را وارد بازار میکند. این سیستمعامل مشتریان بسیار کمتری نسبت به Windows دارد و بر اساس برخی تخمنها، تعداد مشتریان آن در سراسر دنیا بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون نفر است.
pariyana.com
ويرايش شد !!!
Last edited by alex_3000; 08-02-2009 at 17:13.
سلام
دوستان عزيز
يه سئوال
آخرين ويرايش ويندوز 7 همون 7000 هست يا 7100 هم اومده؟
اگه 7100 هست كسي لينك رپيد شير اون رو نداره؟؟
بازم ممنونم
سلام دوستان عزیز
من قبلا هم یه مشکلی داشتم که ORIGINAL عزیز محبت کردن راهنماییم کردن
اما متاسفانه دوباره اون مشکل برام پیش اومده
دفعه قبلی در زمان نصب ویندوز 7 تو بخش INSTALLING WINDOWS وقتی Copying Files تموم میشد و اون تیک سبز رنگ کنارش می خوره، مورد بعدی یعنی Expanding Files تا % 2 می رفت و بعدش یه پیغام خطا رو صفحه ظاهر میشد:
INSTALL WINDOWS (با یه دایره قرمز رنگ و یه ضربدر سفید وسطش !)
Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available and restart the installation.
Error Code: 0x80070570
یه OK هم اون پایین داره که وقتی میزنی، نصب ویندوز کنسل میشه
حالا جالبه یه بار دیگه ویندوز 7 رو دانلود کردم مستقیما از خود سایت مایکروسافت و با کمترین سرعت (4) رایتش کردم
این سری بار اول ویندوز بدون مشکل نصب شد و وارد محیط ویندوز هم شد
یه مشکل بزرگ داشت که اونم این بود که ویندوزم اکتیو نمیشد و سریال های خود سایت مایکروسافت رو هم قبول نمی کرد!! و محدودیت 30 روزه داشت و مشکل دیگه ام هم این بود که پورت لن مادر بوردم رو نمی شناخت و در واقع اینترنت نداشتم (با اینکه در کس پی به اینترنت ADSL دسترسی دارم)
حالا بخش جالب حرفام اینجاست:
مجبور شدم بنا به دلایلی ویندوز 7 رو از روی پی سی فرمت کنم
اما حالا که میام دوباره نصب کنم، تو همون قسمت Copying Files بعد از گذشت 50 - 60 درصد دوباره همون پیغام خطای سابق رو میده
در ضمن دی وی دی هم کاملا سالمه و کوچکترین خط و خشی نداره و با همین DVD چند ساعت پیشتر ویندوز 7 رو بدون مشکل نصب کرده بودم و همون طور که گفتم، وارد محیط ویندوز هم شده بودم.
خواهش می کنم کمک کنید
راستش دیگه واقعا بریدم...
Build 7022 از ویندوز 7 بتا در شبکه تورنت منتشر شده است. در نسخه جدید، اينترنت اکسپلورر نسخه 8 RC1 قرار گرفته است، سرعت جستجو بالاتر رفته و مجموعه اي تم های گرافيکي به آن افزوده شده است. به گفته افرادي که اين نسخه را نصب کرده اند گرافیک در نسخه جدید بهبود یافته و تعدادی از مشکلات امنيتي نیز برطرف شده است.
اگر ویندوز 7 بتا را از سايت مایکروسافت دانلود کرده ايد Build 7000 را دارید. که بر روي دسکتاپ در قسمت پایین سمت راست نوشته شده است.
به نظر می رسد که امکان آپگرید براي کاربران Build 7000 نيز وجود دارد. برای اين کار بايد نسخه جديد را دانلود و آن را روي یک دي وی دي رايت کنید. سپس هنگام نصب گزینه آپگريد را انتخاب کنید.
توجه: از آنجايي که هنوز این نسخه رسما ارايه نشده است اطلاعات اين مطلب بر اساس گفته های کاربراني است که از اين نسخه استفاده کرده اند.
Narenji.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)