سلام
من يه مشكل با اين برنامه ي X-plore دارم.اونم اينه كه هركدوم ورژن هاشو كه نصب مي كنم مي گه بايد ورژن جديد رو دانلود كنم.
كمك كنيد. N82
سلام
من يه مشكل با اين برنامه ي X-plore دارم.اونم اينه كه هركدوم ورژن هاشو كه نصب مي كنم مي گه بايد ورژن جديد رو دانلود كنم.
كمك كنيد. N82
تاريخ گوشي رو كشيدم عقب حل شد/
راه حلي نداره كه مرتب تاريخ رو عوض نكنم؟؟؟
شما اینو هم تست کردی ؟؟؟
( تاریخ گوشیتو بروز کن )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چطور ؟؟؟
( برای لینک دومی : تاریخ گوشیتو بروز کن و برنامه رو ساین کن و بعدش نصب کن )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یه نرم افزار خوب برای قفل گذاری بر روی فایل ها معرفی کنین
سلام .من جدیدن یه برنامه به اسم OperaSoftware.Opera.8.65 نصب کردم که باهاش با موبایل وبگردی میکنم این برنامه کل صفحه ی مربوط به سایتا رو لود نمیکنه و مرور گر خود گوشیم بهتر صفحات رو لود میکنه .میخاستم ببینم دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم لطفن اگه بلدین ما رو راهنمایی کنین.ممنون
درخواست نرم افزار فقط اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هایی که نصب کردم یه فایل فلش یا عکس توی گالری گوشیم انداخته که delete نمیشه و تمام گالری رو بهم ریخته چیکار کنم؟n96
سلام دوستان
من یک مبتدی هستم
تازهN85گرفتم
ولی اف ام ترنسفر نداره نمیدونم برای چی تو تاپیکش هم بیان کردم ولی کسی جواب درست حسابی نمیده
برای این که گوشی رو هک کنیم نیاز به ریختن برنامه های داخل سیدیش هست(به جز درایور که لازمه) چون چند تا برنامه اضافی داره
این قسمت\c که برای گوشی هستش رو از کجا بیارم ؟
بالاخره راهنمایی کنید تا دیگه من مزاحم نشوم
با سلام و تشکر به خاطر وب سایت عالی شما
برنامه python را در گوشی مدل n95 8gb نصب کردم ولی موقع اجرا پیغام خطا میدهد لطفا راهنمایی نمایید متن پیغام
check if following
components are
installed
python runtime<-
pips library<-
سلام من گوشی ان 82 دارم دوست دارم که گوشی تصویر تماس گیرنده رو کامل نشون بده من نرم افزار فول اسکرین کالر دانلود کردم ولی نصب نشد راهنماییم کنید چه نرم افزاری نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)