من از خودشون پرسیدم قبل خرید گفتن برو تو خود سایت یه Fuel)Fix) هست اونو دانلود کن مشکل حلهبازم از سینا به خاطر مرامش تشکر میکنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 3.2 مگ هست
من از خودشون پرسیدم قبل خرید گفتن برو تو خود سایت یه Fuel)Fix) هست اونو دانلود کن مشکل حلهبازم از سینا به خاطر مرامش تشکر میکنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 3.2 مگ هست
ازت ممنونم دوست عزیز . از سایت بالا کرکش رو گرفتم سیوش کار کرد. از همه دوستان که برای حل این مشکل زحمت کشیدن ممنونم. دمتون گرم. بجه ها فقط حواستون باشه موقع پروفایل درست کردن آفلاین درست کنید.
اقا بازیش چهجوریاس درحد NFS هس یا ارزش نداره فقط تبلیغات خالیه
دوستان چنتا چیز هست گفت به شما هم بگم.اگه میخواید سریع برید یه جایی روی نقشه عکس H هست ببرید رو اون اینتر کنید میرید اونجا.
مرحله هارو باید از تو نقشه پیدا کنید مثل ماشین ها همونطور که پدرام جان گفتن.
راستی این به من اچیومنت نمیده تورو خدا کمکم کنید![]()
سبک بازی open world هست و کلا با nfs فرق داره به نظر من ارزش بازی کردنو داره- در ضمن اسم این بازی تو کتاب گینسم ثبت شده ، به عنوان گسترده ترین بازیاقا بازیش چهجوریاس درحد NFS هس یا ارزش نداره فقط تبلیغات خالیه
شما همون 3.2 مگی رو دانلود کردی ؟ کجا ریختی ؟ برا من که سیوش درست نشدازت ممنونم دوست عزیز . از سایت بالا کرکش رو گرفتم سیوش کار کرد. از همه دوستان که برای حل این مشکل زحمت کشیدن ممنونم. دمتون گرم. بجه ها فقط حواستون باشه موقع پروفایل درست کردن آفلاین درست کنید.
دوست من همون کرکی رو که من صفحه قبل گذاشتم با حجم 2.6 دانلود کن به احتمال 90% مشکلت حل میشه...شما همون 3.2 مگی رو دانلود کردی ؟ کجا ریختی ؟ برا من که سیوش درست نشد
دوست عزیز error میده یه لطفی کن یه جا دیگه آپ کندوست من همون کرکی رو که من صفحه قبل گذاشتم با حجم 2.6 دانلود کن به احتمال 90% مشکلت حل میشه...
به همه ی بچه ها سلام میکنم
دوستای عزیز برای من یه مشکلی پیش اومده در اجرای بازی fuel نمی دونم چرا وقتی می خوام وارد بازی بشم eror می گیره و می نویسه فلان فایلو پیدا نمی کنه to ordinal 5297 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
که من فایل dll رو دانلود کردم در بازی کپی کردم بازم اجرا نشد حتی در system 32 هم کپی کردم ولی دیدم داخل خود system32 هست کرک بازی هم کامل کپی کردم نمی دونم مشکل از کجاست با تشکر از همه حامد ..........
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی نبود در مورد اچیومنت بازی واسه ما توضیح بده؟چجوری بگیرم.؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)