آکوتان Accutane بیشتر برای آکنه پلی کیستیک
آکوتان Accutane بیشتر برای آکنه پلی کیستیک
پسرم در انتقاد کمی تند رفتی.
مطلب دیگه اینکه کاربران این فروم در زمینه پزشکی افراد کاملا عادی هستند.برای بحث های تخصص باید همه در زمینه بحث وارد باشن.
ارادتمند شما
خب دوستان من خودم مدتها با جوشهای صورت و بدن درگیر بودم .در این مدت من از کپسولهای تتراسایکلین و بعد از اون هم مدتی داکسی سایکلین رو مصرف کردم همزمان محلول و صابون هم میزدم.ماسک گیاهی هم تا دلتون بخواد.
اما متاسفانه فقط به صورت دوره ای جوشها فروکش میکرد .بلافاصله بعد از قطع انتی بیوتیک دوباره شروع میشد
و اماروااکوتان
واقعا یک معجزست و فوق العادست .کاملا جوشها میره و دیگه برنمی گرده یعنی در 90 درصد افراد هیچ بازگشتی برای جوش نیست و در اون 10 درصد هم جوش برمی گرده اما نه با شدت اولیه!!!
در مورد عوارض مهم ترین عارضه ای که داره خشکی بیش از اندازه پوست صورت مخاط بینی گاهی خونریزی از بینی و لبها هم به شدت خشک میشه و باید مداوم از نرم کننده استفاده کرد بالا رفتن چربی خون هم از عوارض دیگش هست که با ازمایشهای منظم هردوماه یکبار چک میشه
در مورد هزینه هم الان در حال حاضر هر قرص رواکوتان که ساخت کارخونه رش سویس هست 1500 تومان بیمه 1000 تومنشو میده بدون بیمه هست که بقیش به عهده خودته .حالا حساب کن مثلا 420 تا چقدر درمیاد
البته ایزوترت و دکوتان دو قرص دیگه با همون ماده موثره یعنی ایزوترتینوئین هستن که به ترتیب ساخت کشور المان و فلاند هستن که از لحاظ قیمت از رواکوتان پایین ترن اما به همون نسبت اثربخشی کمتری دارن
این بود توضیحات من اووووووف خسته شدما![]()
Last edited by mahtab70; 19-03-2009 at 16:14.
سلام دوست عزيز
منظور شما از جوشاندن قوطی های کنسرو به مدت 20 دقیقه قبل مصرف چيه ؟ اگه نجوشونيم چي ميشه ؟
![]()
دوستان نظرتون درباره این محلول بوتولیز که تو ماهواره تبلیغش میکنه چیه؟
کسی استفاده نکرده؟
سلام
من پوستم تو آفتاب خیلی زود سیاه میشه. قبلآ از کرم ضد آفتاب هایسئک استفاده میکردم. اونقدر که میخواستم محافظ نبود و هم اینکه مشخصه از ضد آفتاب استفاده کردم. یعنی پوستم با کرم ضد آفتاب به شکل خیلی بدی سفید میشه.
پوستم هم چرب هستش و زود جوش میزنه.
21 سالم هم هستش!پسر هم هستم!!با پوست سبزه.
یه کرم معرفی کید که هم در برابر آفتاب بسیار مقاوم باشه. بعد از استفاده باعث عرق نشه و با آب به راحتی شسته نشه.ماندگاریش رو پوست طولانی باشه.مشخص هم نباشه که کرم زدم و پوست رو سفید نکنه.(اگه رنگش سفید نباشه بهتره......
قیمتش هم مهم نیست(هایسئک رو 15 هزار تومن خریده بودم)
كرم هاي ضد افتاب ايراني بگير كمتر به پوست صدمه ميزنند .
سعي كن اول بري پيش يك دكتر پوست اون برات تجويز كنه.
سلام برشما
من دیگه اعصابم داغون شد ازبس به این توصیه های ضد آکنه ای عمل کردم
دیگه خسته شدم
ماجرا اینه که تو ناحیه اول صورت (همون از پیشانی مستقیم بطرف چانه) جوش میزنه و بعد زود حذف میشه و دوباره ظاهر میشه
پارسال حجامت هم رفتم اما فقط یه جلسه(3 جلسش موند)
به نظرتون چیکار کنم ز شر اینا راحت بشم
خب دوستان من خودم مدت ها با جوشهای صورت و بدن درگیر بودم .در این مدت از کپسولهای تتراسایکلین و بعد از اون هم مدتی داکسی سایکلین رو مصرف کردم همزمان محلول و صابون هم میزدم.ماسک گیاهی هم تا دلتون بخواد.
و اما رواکوتان
واقعا یک معجزست و فوق العادست .کاملا جوشها میره و دیگه برنمی گرده یعنی در 90 درصد افراد هیچ بازگشتی برای جوش نیست و در اون 10 درصد هم جوش برمی گرده اما نه با شدت اولیه!!!
در مورد عوارض مهم ترین عارضه ای که داره خشکی بیش از اندازه پوست صورت مخاط بینی گاهی خونریزی از بینی و لبها هم به شدت خشک میشه و باید مداوم از نرم کننده استفاده کرد بالا رفتن چربی خون هم از عوارض دیگش هست که با ازمایشهای منظم هردوماه یکبار چک میشه
در مورد هزینه هم الان در حال حاضر هر قرص رواکوتان که ساخت کارخونه رش سویس هست 1500 تومان بیمه 1000 تومنشو میده بدون بیمه هست که بقیش به عهده خودته .حالا حساب کن مثلا 420 تا چقدر درمیاد
البته ایزوترت و دکوتان دو قرص دیگه با همون ماده موثره یعنی ایزوترتینوئین هستن که به ترتیب ساخت کشور المان و فلاند هستن که از لحاظ قیمت از رواکوتان پایین ترن اما به همون نسبت اثربخشی کمتری دارن
این بود توضیحات من اووووووف خسته شدما![]()
Last edited by mahtab70; 19-03-2009 at 16:11.
خیلی ممنون ازتراستی امروز یکی از دوسام گفتش یه ژلی میزنه صورتش اسمش سینره هستشو کاملا برطرف میکنهساخت ایرانه خودش همحالا نمیدونم از این استفاده کنم یا از فرموده شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)