تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 214 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قرصهای راکوتان معمولا برای چه حدی از جوش صورت تجویز میشه؟
    آکوتان Accutane بیشتر برای آکنه پلی کیستیک

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

aliakشما اونقدر عوامانه حرف میزنی که باعث تاسفی
    پسرم در انتقاد کمی تند رفتی.
    مطلب دیگه اینکه کاربران این فروم در زمینه پزشکی افراد کاملا عادی هستند.برای بحث های تخصص باید همه در زمینه بحث وارد باشن.

ارادتمند شما

داره خودمونی میشه mahtab70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب دوستان من خودم مدتها با جوشهای صورت و بدن درگیر بودم .در این مدت من از کپسولهای تتراسایکلین و بعد از اون هم مدتی داکسی سایکلین رو مصرف کردم همزمان محلول و صابون هم میزدم.ماسک گیاهی هم تا دلتون بخواد.
    اما متاسفانه فقط به صورت دوره ای جوشها فروکش میکرد .بلافاصله بعد از قطع انتی بیوتیک دوباره شروع میشد

و اماروااکوتان
    واقعا یک معجزست و فوق العادست .کاملا جوشها میره و دیگه برنمی گرده یعنی در 90 درصد افراد هیچ بازگشتی برای جوش نیست و در اون 10 درصد هم جوش برمی گرده اما نه با شدت اولیه!!!
    در مورد عوارض مهم ترین عارضه ای که داره خشکی بیش از اندازه پوست صورت مخاط بینی گاهی خونریزی از بینی و لبها هم به شدت خشک میشه و باید مداوم از نرم کننده استفاده کرد بالا رفتن چربی خون هم از عوارض دیگش هست که با ازمایشهای منظم هردوماه یکبار چک میشه
    در مورد هزینه هم الان در حال حاضر هر قرص رواکوتان که ساخت کارخونه رش سویس هست 1500 تومان بیمه 1000 تومنشو میده بدون بیمه هست که بقیش به عهده خودته .حالا حساب کن مثلا 420 تا چقدر درمیاد
    البته ایزوترت و دکوتان دو قرص دیگه با همون ماده موثره یعنی ایزوترتینوئین هستن که به ترتیب ساخت کشور المان و فلاند هستن که از لحاظ قیمت از رواکوتان پایین ترن اما به همون نسبت اثربخشی کمتری دارن

این بود توضیحات من اووووووف خسته شدما
    Last edited by mahtab70; 19-03-2009 at 16:14.

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

5

آمپولهای بتاکس که از ترکیبات سم بوتولینوم ساخته می شوند، با جلوگیری از رسیدن پیام های عصبی به عضلات، سبب اختلال در انقباض و در نتیجه سست شدن عضلات و در نتیجه باز شدن چین پوستی میشود. البته اپر آن دایمی نیست و هر 3 الی 4 سال نیاز به تزریق مجدد دارد.
    اما حال جای آن است که بشنوید از عوارض فاجعه آمیز آن:
    يك سازمان آمريكايي مدافع مصرف‌كنندگان آمريكا (سازمان public citizen) از مقامات دولت خواسته است تا علت مرگ ۱۶نفر را كه بدنبال تزريق داروي ضد چين و چروك صورت رخ داده، بررسي كنند.
    مشكل اصلي در تزريق اين سم، حركت آن به سمت عضلات مري است. واز طرفی میدانید که سم بوتوليسم، قويترين سم موجود در جهان است كه چند گرم آن مي‌تواند به مرگ تمامي مردم جهان منجر شود.(دلیل توصیه به جوشاندن فوطی های کنسرو به مدت 20 دقیقه قبل مصرف نیز همین است.) حال شما بگید شخص عاقل آیا در مواردی که عقل حکم به حتی یک درصد مرگ میدهد آیا باز آن روش را امتحان میکند؟؟؟
    سلام دوست عزيز

منظور شما از جوشاندن قوطی های کنسرو به مدت 20 دقیقه قبل مصرف چيه ؟ اگه نجوشونيم چي ميشه ؟

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره این محلول بوتولیز که تو ماهواره تبلیغش میکنه چیه؟
    کسی استفاده نکرده؟

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض یه کرم ضد آفتاب خوب معرفی کنید

سلام
    من پوستم تو آفتاب خیلی زود سیاه میشه. قبلآ از کرم ضد آفتاب هایسئک استفاده میکردم. اونقدر که میخواستم محافظ نبود و هم اینکه مشخصه از ضد آفتاب استفاده کردم. یعنی پوستم با کرم ضد آفتاب به شکل خیلی بدی سفید میشه.
    پوستم هم چرب هستش و زود جوش میزنه.
    21 سالم هم هستش!پسر هم هستم!!با پوست سبزه.
    یه کرم معرفی کید که هم در برابر آفتاب بسیار مقاوم باشه. بعد از استفاده باعث عرق نشه و با آب به راحتی شسته نشه.ماندگاریش رو پوست طولانی باشه.مشخص هم نباشه که کرم زدم و پوست رو سفید نکنه.(اگه رنگش سفید نباشه بهتره......
    قیمتش هم مهم نیست(هایسئک رو 15 هزار تومن خریده بودم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kami85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

كرم هاي ضد افتاب ايراني بگير كمتر به پوست صدمه ميزنند .
    سعي كن اول بري پيش يك دكتر پوست اون برات تجويز كنه.

8. این کاربر از kami85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض سوال در مورد جوش (آکنه)

سلام برشما
    من دیگه اعصابم داغون شد ازبس به این توصیه های ضد آکنه ای عمل کردم
    دیگه خسته شدم
    ماجرا اینه که تو ناحیه اول صورت (همون از پیشانی مستقیم بطرف چانه) جوش میزنه و بعد زود حذف میشه و دوباره ظاهر میشه
    پارسال حجامت هم رفتم اما فقط یه جلسه(3 جلسش موند)
    به نظرتون چیکار کنم ز شر اینا راحت بشم

10. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahtab70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب دوستان من خودم مدت ها با جوشهای صورت و بدن درگیر بودم .در این مدت از کپسولهای تتراسایکلین و بعد از اون هم مدتی داکسی سایکلین رو مصرف کردم همزمان محلول و صابون هم میزدم.ماسک گیاهی هم تا دلتون بخواد.
    و اما رواکوتان
    واقعا یک معجزست و فوق العادست .کاملا جوشها میره و دیگه برنمی گرده یعنی در 90 درصد افراد هیچ بازگشتی برای جوش نیست و در اون 10 درصد هم جوش برمی گرده اما نه با شدت اولیه!!!
    در مورد عوارض مهم ترین عارضه ای که داره خشکی بیش از اندازه پوست صورت مخاط بینی گاهی خونریزی از بینی و لبها هم به شدت خشک میشه و باید مداوم از نرم کننده استفاده کرد بالا رفتن چربی خون هم از عوارض دیگش هست که با ازمایشهای منظم هردوماه یکبار چک میشه
    در مورد هزینه هم الان در حال حاضر هر قرص رواکوتان که ساخت کارخونه رش سویس هست 1500 تومان بیمه 1000 تومنشو میده بدون بیمه هست که بقیش به عهده خودته .حالا حساب کن مثلا 420 تا چقدر درمیاد
    البته ایزوترت و دکوتان دو قرص دیگه با همون ماده موثره یعنی ایزوترتینوئین هستن که به ترتیب ساخت کشور المان و فلاند هستن که از لحاظ قیمت از رواکوتان پایین ترن اما به همون نسبت اثربخشی کمتری دارن

این بود توضیحات من اووووووف خسته شدما
    Last edited by mahtab70; 19-03-2009 at 16:11.

12. 2 کاربر از mahtab70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

خیلی ممنون ازتراستی امروز یکی از دوسام گفتش یه ژلی میزنه صورتش اسمش سینره هستشو کاملا برطرف میکنهساخت ایرانه خودش همحالا نمیدونم از این استفاده کنم یا از فرموده شما

14. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •