کارتونای خیلی قشنگی بودند!
چرا کارتون پینوکیو رو نذاشتید؟عاشقش بودم!مخصوصا اون قسمتی که پولاشو زیر خاک دفن میکنه!
فوتبالیست ها
لوک خوش شانس
سندباد
پلنگ صورتي
پسرشجاع
جیمبو
گوریل انگوری
تام و جري
ملوان زبل
هاكل بري فين
پت و مت
هاج زنبور عسل
بي خانمان
بابا لنگ دراز
خرس های کوهستان(جکی و جیلی)
حنا دختری در مزرعه
هایدی
می تی کومان
ای کیو سان
آنه شرلی
کارتونای خیلی قشنگی بودند!
چرا کارتون پینوکیو رو نذاشتید؟عاشقش بودم!مخصوصا اون قسمتی که پولاشو زیر خاک دفن میکنه!
من کارتون Tom & Jerry رو خیلی دوست داشتم .. !!
البته اون موقع فقط این 4تا کانال مزخرف ایران بود که همینا هم رو نمی داد ...
خلاصه من این کارتون رو خیلی دوست دارم ...
الان هم این کارتون + Mr.Bean رو تو م ا ه و ا ر ه با دادش کوچیکم نگاه می کنم ...
![]()
تام و جری و گربه سگ!یادش به خیر عاشق اینا بودم!(از کلاه قرمزی هم میترسیدم!)
من دیونه کارکتر ان شرلی بودم وتا اخر عمر همیشه هست
همین.......
من بامی تی کومان خیلی حال کردم خیلی خاطره ازش دارم
با وجود اینکه خودم پسرم ولی بابا لنگ دراز و آنه شرلی رو خیلی دوست داشتم.
تا آخر عمر نمیتونم این کارتون ها رو فراموش کنم.
عجب تاپیک خوبی زدینا! من وقتی اسم این کارتون ها رو میشنوم اصلا یه جوری میشم یادش بخیر دوران کودکی . بهترین کارتون ها: بامزی _ مسافر کوچولو _ موش کوهستان _ چوبین ( واقعا عالی ) _ یونیکو اسب شاخدار _ فوتبالیستای 1 _ برادران شیردل _ سندباد _ اینا واقعا برام خاطره هستن. میگن بهشت هر کسی خاطرات دوران کودکی شه ما که سهم خودمونو گرفتیم خدا رحم کنه به بچه های این دوره زمونه !
Last edited by hes25; 05-04-2011 at 04:58.
فوتبالیست ها
پلنگ صورتي
تام و جري
بابا لنگ دراز
می تی کومان
ای کیو سان
آنه شرلی
یادش بخیر چه زود گذشت الان اینقدر مشکلات رو سرمون ریخته که نگو (اسم تاپیکو دیدم گریم گرفت)
بچه ها سلام.یه چیزی رو تو همین فاروم خوندم گفتم اینجا بگم ببینین چقدر جالبه.از زیدان پرسیدن از عوامل اصلی موفقیت این چنینی در جام جهانی چی بود؟گفتش که تو دوره نوجوانی هر وقت کارتون فوتبالیستا رو نگاه میکردم آرزو میکردم یه روزی مثل سوباسا بشم! اونو الگوم قرار دادم و اینقدر تمرین کردم تا شدم بهترین فوتبالیست جهان!!(فک کنم اون بازی تو فینال جام ملتها که با یه شوت سر ضرب پای چپ توپ و تو طاق دروازه کوبوند و ملت گفتن یه همچین گلی هر ده سال, یکبار زده میشه! همون روز به آرزوش رسید و شد سوباسا !)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)