خیلی ممنون، یعنی مطمئنن مشکل از سایت نیست ؟
قبل از اینکه پست بدم ریست کرده بودم ولی نتیجه نداشت ورژن اکسپلورر خیلی پایین نیست هفته حالا 8 رو امتحان می کنم ببینم چی میشه..
امیدوارم همیشه خواب خوب ببینید..!![]()
خیلی ممنون، یعنی مطمئنن مشکل از سایت نیست ؟
قبل از اینکه پست بدم ریست کرده بودم ولی نتیجه نداشت ورژن اکسپلورر خیلی پایین نیست هفته حالا 8 رو امتحان می کنم ببینم چی میشه..
امیدوارم همیشه خواب خوب ببینید..!![]()
یه مطالعه مختصری اینجا کردم :
ظاهرا این ارور در IE6 و IE7 هست . علتش هم وجود باگ و ایراد در این دو مرورگر هست. زمانی که یک کد در لایه های زیرین سعی میکنه تا به کد های لایه های بالایی اثر بگذاره این دو مرورگر دچار مشکل میشن و اون پیغام نشون داده میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور مثال :
در کد بالا ، تگ DIV زیر مجموعه ی تگ BODY هست و حالا در داخل تگ DIV اسکریپتی قرار داده شده که سعی در ویرایش تگ BODY داره . به همین دلیل خطا رخ میده و ما باید کدمون رو به این صورت اصلاح کنیم تا این دو مرورگر به مشکل نخورن ( اسکریپت رو از تگ DIV خارج کنیم ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته سایر مثال ها که در همون لینک میتونید ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرچه ایراد از کد نیست ، ایراد از IE هست ، که ظاهرا با ارتقا به نسخه 8 بر طرف میشه. اما از اونجایی که ممکنه خیلی از کاربرا نسخه 8 نداشته باشن ، توصیه میکنم با یه سیستم دیگه که IE7 یا IE6 داره تست کنید ، اگر اون ارور باز هم میومد ، سعی در اصلاح کد های سایتتون کنید.
خواب خوب هم از برای خوش خوابان .![]()
Last edited by nightmare; 26-08-2010 at 00:26.
واقعا شرمنده کردید...
منظورتون از سیستمه دیگه، چیه..!
خواهش میکنم ، وظیفه است.
منظورم این هست که تشریف ببرید کافی نتـی ، منزل دوستی ، یا در کل یه کامپیوتر ( سیستم ) دیگه که روی اون IE6 یا IE7 نصب باشه و سایتتون رو باهاش چک کنید ببینید آیا بازهم ارور میده در IE .... ؟
حداقل اینطوری مطمئن میشید که ارور از سایت هست یا سیستم شما.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
مهندس تو هیچ کدوم فایل fa-ir نیست .آخه من جوملامو انگلیسی دارم .میتونم این دو تا فایلو عوض کنم ؟
بله شما میتونید این فلدر های fa-IR رو از داخل پکیج جوملای مامبولرن استخراج کنید و کپی کنید . بعدش هم فایل مربوط به کامپوننت Joomfish رو در اونها قرار بدید.
نمیشه .باز هم همون ایرور رو میده .زنگ بزنم فحشو بکشم به جونشون ؟شاید اینطوری درست شد ؟![]()
اها، نمیدونم چرا همون موقع چیز دیگه ای فکر کردم ! فکر کردم منظورت تغییر ورژن جوملا یاچیزی تو این مایه هاست یا فراتر از این کاراست!!![]()
بازم سلام
میخوام لیست پیوندهام تو صفحه ی اصلی باشه نه مثل الان که از کامپوننت پیوند استفاده می کنم و لیستش تو داخل یکی از منوهاست، باید از ماژول استفاده کنم؟
ممنون.
شما یکبار جوملا ( نسخه 1.5.20 ) رو از طریق WAMP در کامپیوتر خودت نصب کن ( لینک آموزشش رو هم قبلا قرار دادم ) ، بعد آخرین ورژن این کامپوننت (نسخه 2.0.4 ) رو هم روش نصب کن . ببین آیا اون ارور برطرف میشه ؟
اگر شد ، مشکل از تنظیمات سرور هست . اونقت میتونید با سرور سایتتون تماس بگیرید و راهنمایی بخواید .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله باید از ماژول استفاده کنید و ماژول رو در صفحه اصلی قرار بدید . فکر میکنم این ماژول به کارتون بیاد :
چون اطلاعات پیوندهاش رو از کامپوننت پیوندهای جوملا میگیره و به صورت ماژول نمایش میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)