3 تا قفل هست که هر کدام باید به درستی بر طبق نوشته ای که روبروی هر فقل اونور دیوار نوشته شده بچرخه. ترتیبشو یادم نیست ولی یکیش باید عکس تابوت رو به بالا بشه یکی دیگی عکس هیچ و دیگری وزیر یا پادشاه
3 تا قفل هست که هر کدام باید به درستی بر طبق نوشته ای که روبروی هر فقل اونور دیوار نوشته شده بچرخه. ترتیبشو یادم نیست ولی یکیش باید عکس تابوت رو به بالا بشه یکی دیگی عکس هیچ و دیگری وزیر یا پادشاه
معمولا اين مشكلات بر اثر كند بودن سيستم كه از عوامل اون حافظه پايين و cpu با سرعت پايين هست ايجاد ميشه.من بهتون پيشنهاد ميكنم تا قطعات كامپيوتروتون رو به روز نكردين سراغ بازيهايي كه از گرافيك بالايي يرخوردار هستن نريد . كامپيوتر من كه 2گيگ حافظه داره و cpu اينتل كور داره و كارت گرافيك 8400 هنوز بازيهارو تيك ميزنه و مجبورم كه گرافيك بازي رو پايين بيارم تا بشه براحتي بازي كرد. در ضمن اگر مي خوايد كه كارت گرافيك تهيه كنيد زير 8400 نخريد
بايد بري تو خيابون البته جاش يادم نيست از باك گازوييل يك كاميون كه يه جا پارك شده برداري![]()
از سوراخ کناری گاراژ اونجایی که بعد از برداشتن گالن بنزین یکی از هیولاها ازش خارج میشه برو به طرف پارک بعد برو به کوچه کناری پارک. اونجا گوشه دیوار یک کامیون هست که در باکش بازه اونو پر کن و برگرد به زیر زمین خونه و موتور آبو روشن کن تا آبهای زیرزمینو خالی کنه.آقایون سلام
ممکنه منو درباره ی بازی راهنمایی کنین؟
من اول بازی گیر کردم...همون جایی که میای خونه و می ری تو زیر زمین...زیر زمین پر آبه...یه موتوری هم هست که روغن نداره...باید برم از گاراژ سطل روغن رو بیارم...اما مسله اینجاست که سطل روغن خالیه...نمی دونم از کجا باید پرش کنم؟...کسی می دونه؟؟
درود:
من در این قسمت گیر کردم لطفا راهنمایی کنید:
![]()
سلام
کارت گرافیک من 8800gt xfx هستش با 2 گیگ رم
البته بنظر من مشکل از بازی هستش
همه بازی های روز رو من با بالاترین تنظیمات به راحتی انجام میدم و مشکلی هم نیست
من بیخیال بازی شدم
به این صورت عمل کن :
1. Inner Circle را 2 بار بچرخان.
2. Outer Circle را 8 بار بچرخان.
بعد قفل در باز میشه که اونم یک معمای دیگس که باید بری به طرف در و روی اون انجام بدی :
1. Inner Circle را چهار مرتبه بچرخان بطوریه که عکس سطح آب بیاد بالا ( در جهت و مخالف عقربه های ساعت فرقی نمی کنه)
2. Outer Circle را برخلاف عقربه های ساعت 3 بار بچرخان طوری که عکس چنگال خمیده بلا قرار گیرد.
و خودتو برای آخرین Boss Fight بازی یعنی Aminion آماده کن.
يه سوال داشتم....
اگه اين بازي واسه pc اومده چرا زياد صدا نكرد مانند gta IV RE5 COD5
يا مانند نسخه قبليش...؟؟؟مگه بازي زياد جالب نيست؟؟؟
فقط 20 صفحه رد شده!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
اقا من همون اول بازی گیر کردم
اونجا که باید عکس دوم رو بچسبونی به اون صفحه تا کد در پیدا بشه
یه بار این کار رو کردم کد رو بدست اوردم ولی تنظیمات صفحه کلید رو خواستم تنظیمش کنم که بهم ریخت
مجبور شودم سیو گیم رو پاک کنم و از دوباره بازیش کنم
حالا اون عکس دومی رو به دست میارم ولی پیش اون دستگاه که می خوام بزنمش پیش اون یکی عکسه
هر کاری می کنم عکس رو نمی زاره روی اون صفحه سفید
باید چه دکمه رو بزنم و باید چه کار کنم
خیلی گیج شودم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید..
راستی اگر تونستید کد رو بدید ممنون می شم.
سلام.
همون اول بازی رمز اون دره چیه؟
عدد 624 رو تو اون عکس اشعه ایکس نوشته ولی ظاهرا اون نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)