IPW
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IPW
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.ولی خیلی گرونه
دوستان یه سوالی دارم که شاید جاش اینجا نبایه اما اگه میشه کمک کنید.
یکی از دوستام جدیدا از سپنتا 128 گرفته .الانم باهاش راحت میره تو سایت ها اما وقتی میخواد چیزی رو دانلود کنه با اینترنت دانلود منیجر یا dap نمیتونه دانلود کنه و میگه کانکشنی نیست اما با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر میتونه دانلود کنه.میخواستم ببینم باید چی کار کنه؟ممنون اگه جواب بدین(من خودم تاحالا به همچین مشکلی بر نخوردم نمیدونم)
در مورد گران بودن قیمت چون شما هزینه فرکانس و تجهیرات بی سیم را هم می دین گرانتر است.
elendil
اذیت می کنیا
من ناچاری دارم استفاده می کنم چون منطقه مان بدون محدودیت و درست ارائه نمیشه اگر عرضه شه من adsl رو به ipw ترجیح می دم
دوست عزیز شما باید یا تو تاپیک جامع می پرسیدین یا تاپیک براش می ساختین( که جدیدا یک تاپیک براش ساخته شده و باید انجا مطرح کنید.)
این مشکل رو جدیدا چند نفر گزارش دادن که ظاهرا مشکل نرم افزار ( کرکش ) هست .شما از یک دانلود منیجر دیگر استفاده کنید
من 256 داتک دارم شب ها سرعت دانلود تورنتش خوبه 26-27
روز های غیر تعطیل از حدود ساعت 8 صبح تا 6 بعد از ظهر سرعت دانلود تورنت 3-4 کیلو میشه
تورنت رو ظاهرا محدود کرده واسه من نزدیک 40 روزه همین جوری شده
می خوام از آسیا تک بیایم مهمون داتک شم.
مودمم Dlink-200 می خوام بدونم کسی از داتکی ها از این مودم استفاده میکنه و یا بطور واضح تر این مودم با داتک مشکلی نداره؟
دوست عزیز چرا میخوای داتک بگیری مشتری هاش زیاد شده سرویس خیلی بد شده همش مشکل پهنای باند دارن
اذیت می کنیا
من ناچاری دارم استفاده می کنم چون منطقه مان بدون محدودیت و درست ارائه نمیشه اگر عرضه شه من adsl رو به ipw ترجیح می دم
یعنی الان با ipw اون موقع که توی YM میگفتی محدودیت داری جدی میگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک میکردم شوخی میکنی !!!!
لطفا بحث تورنت رو در تاپیکش بگید
خودت بگو مگه با این پولی که الان می دم اگر adsl می تونستم بگیرم 256 یا یکم بیشتر بزارم 384 بگیرم نه 128
تنهل امتیار ipw اینکه قابل حمل که این قابلیت بخاطر فرهنگ کار اداری شرکت های ایران بدرد نمی خوره.
چون تو خارج یکی مثل مسئول بخش ارتباطات یا مدیر شرکت ها و بخش ها و پشتیبانی ها که جاهای مختلف میرن شرکت ها براشون اینرتنت بی سیم می گیرن تا ارتباتشون با شرکت ها بر قرار باشه ولی تو ایران بخاطر محدودیت سرعت 128 هیچکدام از ان سرویس ها قابل استفاده نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)