بابا لینک دانلود آرت مونی بسته است اگه میشه یکی اون رو بفرسته تو میل ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا لینک دانلود آرت مونی بسته است اگه میشه یکی اون رو بفرسته تو میل ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك جديد artmoneyنوشته شده توسط seyed ahmad mousavi
هر بار كه شماره جديدي از برنامه پخش ميشه اين لينك هم تغيير مي كنه كه كافيه شماره نسخه جديد رو بنويسين تا داونلود بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا شما خیلی جالب هستید
پستتونو اشتباه نزدید؟؟؟ چه ربطی داشت؟؟؟اگه اشتباه نزدید میتونستید از عبارت متشکرم استفاده کنید
به نام خدا
با عرض سلام خدمت استاد بزرگ مرگ موش خان ...!
لطفا اگر ممکن است نحوه ساخت تراینر در زبان های برنامه نویسی را توضیح دهید.
در ضمن آیا می شود تراینر ساخته شده با نرم افزاری که در بالا آموزش داده اید را در مثلا ویژوال بیسیک پیاده کرد چون ظاهر تراینر ساخته شده با نرم افزار بالا کمی زشت است و جذاب نیست .
با تشکر از شما ...!
حالا که مرگ موش نیست من بت میگم.جواب سوال اولتون اینکه من نمیدونم شما برنامه نویسی بلدی یا نه و اگر بله چه زبونی؟؟؟؟
سوال دوم هم جوابش مثبت هست.یعنی واقعا فکر میکنید تیم داکس یا وودوو یا دایون با این ترینر میکر ها ترینرشونو ساختن؟؟؟اونا با برنامه نویسی انجام میدن کارشونو و گر نه به را حتی میشد با ترینر اسپای ترینرشونو لو داد....راستی در ضمینه ی اموزش برنامه نویسی میتونید به مبحث برنامه نویسی مراجعه کنید تا جوابتونو بدن
چرا این روش ها کاربرد ندارد وکار نمیکند؟
![]()
سلامنوشته شده توسط hamed_65
تبريك به خاطر عضويتتون![]()
كدوم روشها عزيز؟ منظور شما روش هك بازيها هست؟ اين روش خيلي وقتها جواب ميده. شما مشكلتون رو به صورت جزئي مطرح كنين تا بتونيم بهتون كمك كنيم.![]()
به نام خدا
با عرض سلام خدمت همه عزیزان
جان منظور من این است که ما تراینری را که توسط آرت مونی ساخته ایم را به یک فایل gamehackir دوست عزیز
تبدیل کنیم و برای این کار می خواستم بدانم باید چه کار کرد EXE
البته می خواهم در ویژوال بیسیک 6 یاد دهید
مثلا
Change Warcraft 3 hero.amt to Warcraft 3 hero.EXE![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)