اقا دستت در نکنه.
فردا میرم مخابرات ببینم چی میشه.
ولی اگه از سیم کشی داخلی بود چی کار باید کنم؟
اقا دستت در نکنه.
فردا میرم مخابرات ببینم چی میشه.
ولی اگه از سیم کشی داخلی بود چی کار باید کنم؟
سلام ایدون.
اون تاپیک بسته شد. من کدام قسمت کانفیگ مودم باید ببینم که سرعت کانکت چقدره؟
راستی اینجا دوباره مشکلمو میگم:
من سرویس 128دارم قبلا با 16 دانلود میکردم ولی حالا با 8 !!!
قضيه چيه؟! مگه همه از داتك نمينالن پس چرا تو نظر سنجي انقدر بهش رأي دادن؟! اي بابا آخر نفهميديم داتك بگيريم يا نه.
دیگه به این نظر سنجیها هم نمیشه اعتماد کرد.
من هم موندم چی بگم.
این همه از داتک مینالیدن اما ببین چقدر رای آورده.
از صبا نت همه شکار بودن اما ببین تا الان چند تا رای آورده.
من که با همین شرکتی که هستم میمونم و به هیچ عنوان عوض نمیکنم.
اما تاسف میخورم برای دوستانی که تازه میخوان ADSL بگیرن و میان اینجا و با دیدن همچنین نظر سنجی و نظر بعضی دوستان چند ماه پول خودشون رو دور میریزند تا یک شرکت خوب رو بتونن انتخاب کنن و یه سرویس با کیفیت بگیرن.
![]()
یه نفر به داد من برسه لطفا!!!
من امرو يه جعبه ي خاكستري كمرنگ كه قبل از جعبه ي تقسيم بود رو ديدم در داخل پاركينگ كه سيم هاي تلفن بود!! ولي اين جعبه روش Pcm نوشته نشده بود و كاملا در جعبه باز شده بود و همه ي سيم هاي اون بيرون از جعبه اومده بود و يه مجموعه ي شير تو شيري از سيم ها به وجود اومده بود كه ديگه من چيزي ازش نفهميدم!!!
امروز رفتم مخابرات ببينم چرا به سپنتا جواب ندادن؟!! گفتن كه درخواست شما پنجم اومده و ما ششم خطتون رو رانژه كرديم! من گفتم خب سپنتا منتظر هست تا شما نتيجه رو بهش بگين ول طرف گفت كه ما كه نبايد خبر بديم اونا بايد يه نفر رو بفرستن تا خط رو تحويل بگيره!! (با توجه به اين كه وقتي من از روز ششم به بعد هم وقتي مودمم رو وصل مي كردم چراغ Adsl اون ثابت نمي موند!!!)
بعد از خود مخابرات با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه امروز صبح نتيجه ي خطتون اومده كه درسته!!! منم رفتم خونه و ديدم دوباره مودم آپ نميشه،با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه ما فردا فردي رو مي فرستيم مخابرات شما تا بررسي كنيم مشكل از كجاست!!!!
به نظر شما اشكال از كجا مي تونه باشه؟
(راستي سرعت اينترنت من هيچ وقت از 24 بيشتر نميشه ولي يادمه يه بار به 31 رسيد)
ببین داداش خوب بودن یا بد بودن یک شرکت بستگی به خود طرف و منطقه مخابراتی داره.شاید کار یک نفر فقط صفحه باز کردن برای ان خوب باشه اما برای کسی که همش میخواد دانلود یا آپلود کنه بد باشه.در ضمن منطقه مخابراتی هرچی خلوتر باشه بهتره.
سپنتا و داتک و صبا هر سه تاشون بنظر من خوبن اما میگم بازم به کارت بستگی داره.اگر سرعت بالا میخوایی صبا از همه بهتره ولی باید دانلودتو کم بکنی چون حجمی هست و حجمای بالاش خیلی گرونه اما داتک نامحدوده.بعدم اگه یه منطقه ایی هستی که هم فاصلت دوره از مرکز و منطقه شلوغی هست دیگه کاریش نمیشه کرد که.
من خودم هم مونده بودم که از بین آسیاتک و داتک و سپنتا کدومو بگیرم .دلو زدم به دریا و از داتک گرفتم.بعدم فهمیدم اسیا تک چقدر بد خدمات میده و سپنتا هم به وسع مالی من نمیخورد.الان خداروشکر خیلی از داتک راضیم .هم پشتیبانی عالی داره هم خدماتش قیمتش مناسبه.حالا همه جوانبو در نظر بگییر و دلو بزن به دریا و یکی رو انتخاب کن.ایشالا موفق باشی
به نظر من هنوز مخابرات خطو رانژه نکرده.اما تو زنگ بزن شرکت شاخ بازی دربیار .بگو اگه بهم زودتر ندید قردادو فسخ میکنم.نترس میان التماستم میکنن
من که راضیم .حالا دیگرانو نمیدونم
كسي تو مركز مخابرات شيخ فضل ا.. صبا داره ببينم سرعتش چجوريه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)