سعید باز که عکس لایو گذاشتی --الان مصطفی هیجان زده میشه![]()
سعید باز که عکس لایو گذاشتی --الان مصطفی هیجان زده میشه![]()
آره سعید جان.ممنون
منم رفتم تو سایت اصلیش که این 3 تا عکس آخری و چند تا دیگه رو با سایز اصلی دیدم. با این سایز و کیفیت تصویر و ... حال میداد واسه BackGround DesckTOP![]()
الان اون اولی Background امه![]()
![]()
آخ که اگه یه فلش زنون هم داشت...![]()
Last edited by saman65; 17-08-2008 at 03:58.
اتفاقا خواستم اینو بگم گفتم شاید مصطفی ناراحت بشه بگه چطه زود پسر خاله میشی!!!سعید باز که عکس لایو گذاشتی --الان مصطفی هیجان زده میشه
---------
به نظرتون عکساش نویز نداره؟!
عجب کیفیتی داره هااا..مخصوصا اون سه تای اخری خیلی خوب افتاده![]()
بعد بگید عکساش کیفیت نداره................. 3 تای آخری رو نگاه کنید............ هلو ، باقلوا ، موز.................!!!
با آدم حرف میزنه........ و ..................... (ایناش صحبتهای خصوصیه.......!!!)
یه سوال، این گوشی که هنوز نیومده ، زارت و زورت دسته ملته..................... داستان چیه.........؟؟؟!!
به به ، عجب پستی................. جون میده ......... نفس آدم رو تازه میکنه.....................!!!
دمت گرم سعيد جون !!
حال دادي :دي
اتفاقا عکسا تو حالت فول سایز نویز زیاد دارن. فقط 3 عکس آخر به خاطر سوژه ای که دارن خوبن
چاکریم داش بهراد
Last edited by SAEED_BARCELONA; 17-08-2008 at 11:21.
واقعا کیفیت عکس ها خیلی عالیه...
حالا کاری به اون3 تا اخری ندارم...
ولی اون عکس های اول خیلی عالی گرفته...برای یک موبایل همچین دوربینی فوقولادس...
================================================== ====
همین عکس های اخری عکس اول دختره در غروب گرفته شده بدونه تعصب میگم مثل دوربین دیجیتال گرفته....
اصلا نویز نداره...
================================================== ====
9کرممم...
آره عکس ها نویز زیاد دارن مخصوصا عکس هایی که هوا تاریک تره ولی درز کل میشه گفت فوق العاده عکس میندازه
سعید جان خیلی ممنون
نویز که همه دوربین دیجیتالها دارن ولی عکسهای این یه مقدار نویزش زیاده -- اون دو تا عکس آخری رو من فقط دیدم فول سایز فوکوس هم خوب نکرده --ladyبلور شده مات افتاده . ولی رنگاش خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)