سلام
درمورد مدت ظبط صدا شما کیفیت ظبط رو روی 64K گذاشتین که میشه یه مقدار بیشتر از 9 ساعت اگه کیفیت رو روی 32K بزاری میشه تقریبا 19 ساعت ولی مسلما کیفیت افت می کنه که این خوب نیست ولی من اکثر میزارم تو 128K که نزدیک 5 ساعت ظبط میکنه.
سلام
درمورد مدت ظبط صدا شما کیفیت ظبط رو روی 64K گذاشتین که میشه یه مقدار بیشتر از 9 ساعت اگه کیفیت رو روی 32K بزاری میشه تقریبا 19 ساعت ولی مسلما کیفیت افت می کنه که این خوب نیست ولی من اکثر میزارم تو 128K که نزدیک 5 ساعت ظبط میکنه.
پس یعنی همون قضیه محدودیت مدت زمان بود که من حدس زدم ؟
توی اون یکی تاپیکت جواب دادم ، لطفا همونجا دنبال کن ... مرسی ...
من دیروز برای مادرم یکی گرفتم : Apacer AU 240
4 گیگ : 40 تومن (مفت)
باتری شارژی داره از درگاه USB شارژ میشه
صفحه نمایش داره با LED
پورت USB داره عین فلش
اکولایزر
کنترل با جوی استیک
اما نه رکوردر داره نه رادیو
برای کسی که فقط میخواد یه سری مطلب آموزش زبان و ... گوش بده خوبه ... الحق کیفیت خوبی داشت
گارانتی سازگار
سیمور جان اونجا که یادم رفت اما اینجا می گم ممنون
دوستان سلام، خسته نباشید
من میخوام نهایتا با 30 تومن یه mp3 player خوب بگیرم،
در درجه اول کیفیت صدا برام مهمه.بعد حجم و ... . ممنون میشم راهنمایی کنید !
بودجه ای که در نظر گرفتی پایینه ... با این پول سراغ مارک های معتبرتر مثل creative و iriver و ... نمی تونی بری ... بنابراین باید به کیفیت متوسط قانع باشی ، یا افزایش بودجه بدی تا مثلا 50-60 تومن ...
در حد 30 تومن ، مارک هایی مثل زولتریکس ، apacer , ... هستند ... با در نظر گرفتن گارانتی می تونی بری سراغشون ..
خوب اگه واقعا كيفيتش خوب باشه ركوردر دار و راديو دارش رو با همين فضاي 4 گيگ ميشه با 80 تومن گرفتش ديگه ؟؟
اگه قرار باشه 80 تومن خرج بشه ، طبیعتا creative و iriver بر اینها تقدم دارن ....نوشته شده توسط mrmostafa
Seymour جان پس من این مدل Zen v plus بگیرم مشکل نداره آخه تو این تاپیک و یکی دیگه چند نفری به محض اینکه خریده بودن میگفتن خراب شده. در ضمن من هرجا بخوام به سیستم هر کسی بزنم شناخته میشه درایوش باز بشه مشکلی که نداره ؟!! نیازی به برنامه ای که نداره دیگه الان فلش مموری ها و ام پی تری پلیر ها همه راحت شناخته میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)