اگه Pcm باشه بايد چيكار كنيم حالا؟
آقا اين pcm چيه؟ چون تلفن ما هم بيشتر از 31 نميره تو ديال اپ. يه بار هم از مامور مخابرات پرسيدم كه اومده بود برا تعمبر يكي از خطهامون. گفت از اين جعبه تقسيمه كه تازه زدن يعني همين هشت به يك كه سيممون از اون مياد. اين همون pcm هستش؟
در ضمن اين مودماي smc چه جورين؟ كسي كار كرده باهاش؟
در ضمن بگم كه اين جعبه تقسيم هشت به يك رو بعدا آوردن اضافه كرد و كل سيماي كوچه رو اينجوري كردن. از اون به بعد هم سرعت اومد رو 31
حالا يعني من نميتونم adsl بگيرم؟
راه حلش چيه؟
Last edited by siavash61; 04-08-2008 at 03:09.
سلام دوستان .
راجع به Pcm چیزایی که بلد بوده ام ، گفتم .
این 2 صفحه رو بخونید ، باز اگه کمکی از دستم بر بیاد ، انجام می دمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( از لینک دادن ، خودم هم بدم میاد ، اما خب ، احساس کردم جاش اینجا نیست ، قبلا هم که تاپیک اش ایجاد شده ، به هر صورت ، ببخشید .)
یا حق
دوست عزیز به احتمال 99 درصد خطتون pcmهستش
اگه pcm باشه که اصلا نمی تونید adsl بگیرین برای مطمئن شدن برو سیم تلفن رو که از ساختمون خارج می شه دنبال کن ببین توی یه جعبه که قسمت پایینش باز می شه نمی ره اگه اینطوری بود خطت pcm ه دقت کن اون جعبه رو با جعبه تقسیم اشتباه نگیرینه بعید میدانم! یعنی به طور کلی عوامل تاثیر گذار بر دیال آپ 4-5 برابر عوامل موثر بر ADSL است و از این بابت ADSL مزیتی ویژه داره! ولی این مطلبی که شما گفتی ممکنه به خاطر فیبر نوری و یا PCM بودن خطتان باشه ! که در این باره حتما یه تحقیق بکنید که در مورد ADSL هم به وضعیت موجود مربوط است !آخه من 4 سال پیش تو همین خونمون 46 و 48 کانکت می شدم !!!سلام
احتمالا خططتون pcm هست
ممنون
نگید تورو خدا تازه امروز پول رو ریختم؟؟
راستی مودم Siemens گرفتم چه طوره ؟؟؟؟ (واسه داتک)
Last edited by پسر نقره ای; 04-08-2008 at 20:46.
سلام من از صبا نت در اصفهان ای دی اس ال گرفتم وبعد از 4 روز وصل شد مشکل بسیار بزرگی که دارم 2 تاست.
1----کانکشن من هر 90 یا 60 یا 120 دقیقه قطع می شه(مودم من دی لینک هست) و میگه limited or no conected و باید مودم را از برق بکشم و دوباره بزنم این کار داره هر روز بیشتر می شه و مودم من در حال سوختن است
تو رو خدا کمک کنید
2----با توجه به محدودیت صبا نت من در قسمت ارسال دیتا بسیار دارم مثلا 30 مگ در 60 دقیقه ولی دریافت 1 مگ و این طوری داره باندم را مصرف می کنه اگه راحی هست بگید
![]()
آفرین واقعا این پیگیری جای تحسین داره
از بابت تاپیک خوبت هم ممنون خیلی آموزنده بود ولی شرمنده توی اون تاپیک که می رم میگه نام کاربری و پسورد وارد کن هر چی هم وارد می کنم می گه اشتباهه برای همین همین جا ادامه میدم
من چیزی به اسم PCM ندیدم !!!!
اول رفته بود تو این جعبه که جعبه هه توی ساختمون بود
که توش این شکلی بود:
بعدش هم می رفت تو کوچه و میرفت توی این جعبه بعدش هم توی زمین:
![]()
در مورد مشکل اول چیزی نمی دونم اما در مورد مشکل دوم: آیا موقه ای که از اینترنت استفاده ای نمیکنی از اینترنت مصرف می شه اگه اینطوری بود تمام آپدیت اتوماتیک برنامه های سیستمتو غیر فعال کن بعد احتمال ویروسی شدن سیستم هم در نظر بگیر
Last edited by mehdi_08; 04-08-2008 at 21:03.
پس اگه اینطوریه خطت pcm نیست راستی فکر کنم داشتی سکته رو می زدی![]()
لطفا یکی حواب سوال منا بده!!!![]()
من امرو يه جعبه ي خاكستري كمرنگ كه قبل از جعبه ي تقسيم بود رو ديدم در داخل پاركينگ كه سيم هاي تلفن بود!! ولي اين جعبه روش Pcm نوشته نشده بود و كاملا در جعبه باز شده بود و همه ي سيم هاي اون بيرون از جعبه اومده بود و يه مجموعه ي شير تو شيري از سيم ها به وجود اومده بود كه ديگه من چيزي ازش نفهميدم!!!
امروز رفتم مخابرات ببينم چرا به سپنتا جواب ندادن؟!! گفتن كه درخواست شما پنجم اومده و ما ششم خطتون رو رانژه كرديم! من گفتم خب سپنتا منتظر هست تا شما نتيجه رو بهش بگين ول طرف گفت كه ما كه نبايد خبر بديم اونا بايد يه نفر رو بفرستن تا خط رو تحويل بگيره!! (با توجه به اين كه وقتي من از روز ششم به بعد هم وقتي مودمم رو وصل مي كردم چراغ Adsl اون ثابت نمي موند!!!)
بعد از خود مخابرات با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه امروز صبح نتيجه ي خطتون اومده كه درسته!!! منم رفتم خونه و ديدم دوباره مودم آپ نميشه،با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه ما فردا فردي رو مي فرستيم مخابرات شما تا بررسي كنيم مشكل از كجاست!!!!
به نظر شما اشكال از كجا مي تونه باشه؟
(راستي سرعت اينترنت من هيچ وقت از 24 بيشتر نميشه ولي يادمه يه بار به 31 رسيد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)