تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 31 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 303

نام تاپيک: God of War III

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

برو بچ یک خبر در حده پارا اولمپیک!

به گفته Stig Asmussen کارگردان بازی GOW 3 این بازی تنها از 50 درصد قدرت ps3 استفاده میکنه! نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این خبر یکم عجیبه!

source:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

چون یک سری از دوستان گفتن alan wake از نصف قدرت 360 استفاده میکنه این دوستان هم اینجوری گفتن
    ولی gow3 واقعا میترکونه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گفته Stig Asmussen کارگردان بازی GOW 3 این بازی تنها از 50 درصد قدرت ps3 استفاده میکنه! نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این خبر یکم عجیبه!

source:
    کد:
    پس اینجوری حتما alan wake هم از 30 درصد قدرت xbox360 استفاده می کنه اصلا این درصدها یعنی چی؟ اگر اینجوری باشه این کنسول ها حداقل تا 4 سال دیگه هستن.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نويد فردا ؟ چطوري ؟ 4 روز ديگه منتشر ميشه كه ؟
    بازي امروز هم تو بازار موجود بوده اما به قيمت 140 تومن ! يارو گفته هفته ديگه بيا 70 80 ميدم بهت ! يكي از بچه ها خارج از ايران هم بازي رو گرفته بود .
    در كل فردا همه جا بازي رو ميارن !

در ضمن من نميدونم اين بچه هاي ps3 چه علاقه اي دارن هِي درصد بگن برا بازيشون ! دقيقا تو تمام عناوين انحصاري اين كار رو انجام ميدن .

6. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

source:
    کد:
    چون یک سری از دوستان گفتن alan wake از نصف قدرت 360 استفاده میکنه این دوستان هم اینجوری گفتن
    ولی gow3 واقعا میترکونه
    پس اینجوری حتما alan wake هم از 30 درصد قدرت xbox360 استفاده می کنه اصلا این درصدها یعنی چی؟ اگر اینجوری باشه این کنسول ها حداقل تا 4 سال دیگه هستن.
    یه کم بد ترجمه شده. ایشون گفتن که از50%قدرت موتوربازی استفاده کردن نه از 50%قدرت Ps3.
    بهتون قول میدم از صددرصد قدرتش بهره بردن حتی از 70Mb حافظه ای توی فریمورهای جدید خالی شده .
    البته دروغ نگفته .چون موتورهای بازی قدرت زیادی دارن ولی قدرت کنسولها محدوده بخاطر همین مجبورن از درصدی از قدرت موتور استفاده کنن.
    این کنسولها هم حداکثر 3سال دیگه دووم میارن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یه کم بد ترجمه شده. ایشون گفتن که از50%قدرت موتوربازی استفاده کردن نه از 50%قدرت Ps3.
    بهتون قول میدم از صددرصد قدرتش بهره بردن حتی از 70Mb حافظه ای توی فریمورهای جدید خالی شده .
    البته دروغ نگفته .چون موتورهای بازی قدرت زیادی دارن ولی قدرت کنسولها محدوده بخاطر همین مجبورن از درصدی از قدرت موتور استفاده کنن.
    این کنسولها هم حداکثر 3سال دیگه دووم میارن.
    میشه به من بگید این یعنی چه!!؟

God of War III uses only 50% of PS3's power
    من که در اینجا موتوری نمیبینم!!

9. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میشه به من بگید این یعنی چه!!؟

من که در اینجا موتوری نمیبینم!!
    دوست عزیز شما فرض CryEngine3 روچجوری میتونن کنسولها از صددرصد قدرتش استفاده کنن.این کار غیر ممکنه.برای همین مجبورن از افکتهایی استفاده کنن که کنسول قدرت اجراشو داشته باشه.این بازی هم اگه در جریان باشید به صورت یکپارچه روی 60فریم اجرانمیشه حتی شنیدم بعضی جاها به 40هم میرسه.حالا خودتون قضاوت کنید اگه از 100%قدرت استفاده میکردن حتما فریم روی 20هم میومد.درکل این حرفها الان مثل اینکه مدشده که فلان بازی از فلان درصدقدرت کنسول استفاده میکنه.شاید دراینده بازی بسازن که روی 30فریم اجرا بشه اونوقت شاید بتونن از تمام قدرتش استفاده کنن.
    Last edited by alireza2099; 13-03-2010 at 01:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما فرض CryEngine3 روچجوری میتونن کنسولها از صددرصد قدرتش استفاده کنن.این کار غیر ممکنه.برای همین مجبورن از افکتهایی استفاده کنن که کنسول قدرت اجراشو داشته باشه.این بازی هم اگه در جریان باشید به صورت یکپارچه روی 60فریم اجرانمیشه حتی شنیدم بعضی جاها به 40هم میرسه.حالا خودتون قضاوت کنید اگه از 100%قدرت استفاده میکردن حتما فریم روی 20هم میومد.درکل این حرفها الان مثل اینکه مدشده که فلان بازی از فلان درصدقدرت کنسول استفاده میکنه.شاید دراینده بازی بسازن که روی 30فریم اجرا بشه اونوقت شاید بتونن از تمام قدرتش استفاده کنن.
    البته بحث در این مورد زیاده و اینجا جاش نیست من شمارو برای بحث کردن در مورده این موضوعات به تاپیک کنسولها دعوت میکنم.

من هم تنها قسمتی از متن خبری که کارگردانه این بازی گفته بود را ترجمه کردم که همونطور که گفتم صحبتی از engine بازی درش نیست!

12. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بازي امروز هم تو بازار موجود بوده اما به قيمت 140 تومن ! يارو گفته هفته ديگه بيا 70 80 ميدم بهت ! يكي از بچه ها خارج از ايران هم بازي رو گرفته بود .
    در كل فردا همه جا بازي رو ميارن !

در ضمن من نميدونم اين بچه هاي ps3 چه علاقه اي دارن هِي درصد بگن برا بازيشون ! دقيقا تو تمام عناوين انحصاري اين كار رو انجام ميدن .
    نوید جون یکی میگفت dc بازی رو میده 68 تومان
    اونجا سر زدی ؟

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

باز سر قدرت و اینا بحث نکنید چند تا تاپیک رو تاحالا هلاک کردین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •