با سلام
کسی راهنمایی برای این بازی نداره چطور بفهمیم بازی تموم شده
با سلام
کسی راهنمایی برای این بازی نداره چطور بفهمیم بازی تموم شده
Last edited by 123list; 17-11-2009 at 19:39.
شنيدم بازي قسنگي نيست!امتيازش كه بالاست.
نمي دونم بخرم يا نه؟
اگه اهل بازی های نقش آفرینی هستید, پیشنهاد میکنم این شاهکار رو از دست ندید چون حالا حالا ها همچین بازی ای گیرتون نمیادشنيدم بازي قسنگي نيست!امتيازش كه بالاست.
نمي دونم بخرم يا نه؟
چطوری باید اون صندوقای قفل رو باز کرد؟
فقط کلاس عیار این توانایی رو داره. باید موقع لول اپ, این توانایی رو که به شکل یک قفل هست انتخاب و به مرور زمان, ارتقا بدید. تا اونجا که یادمه, مقدار چالاکی هم تو این زمینه تاثیر گذارهچطوری باید اون صندوقای قفل رو باز کرد؟
با سلام
من تمام استعداد توانایی های پسره و تمام دوستاش را اپدیت کرده ام و توی اخرین درجه است اما هرکاری میکنم این قفل و بعضی چیزها را نمیتونم انتخاب کنم و به منوی پائین بکشم
مشکل از کجاست
با تشکر
هر موردی که نیاز به انتخاب/فعال کردن داشته باشه, وقتی در لیست اصلیش, روش برید, نشان موس به شکل یک "دست" درمیاد و شما میتونید اون رو به "کویک بار" انتقال بدید. مواردی هم که این تغییر شکل موس رو ندارند, یعنی نیازی به انتخاب/فعال کردن ندارندبا سلام
من تمام استعداد توانایی های پسره و تمام دوستاش را اپدیت کرده ام و توی اخرین درجه است اما هرکاری میکنم این قفل و بعضی چیزها را نمیتونم انتخاب کنم و به منوی پائین بکشم
مشکل از کجاست
با تشکر
من قسمت پازل پل گیر کرده ام تا مرحله دو پیش میرم اما بعدش که طبق راهنمایی این سایت
نمیتونم 3 و چهار را اجرا کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمت سوم
راست 2 راست 4 چپ 6 بعد شیفت راست2 به چپ1 بعد حرکت من اینجا را متوجه نمیشم وقتی دومی سمت راست را به 4 حرکت میدم پل میره و در ضمن این شیفت اینجا به چه دردی میخوره
Step 1: Right One, Right Two, Left Three. Main character moves.
Step 2: Right Two, Left Three, Left Six. Keep moving.
Step 3: Right Two, Right Four, Left Six. Then shift Right Two to Left One. Keep moving.
Step 4: Right Four, Right Five, Left One. Then have Right Four move to Left Five. Finish crossing.
من راهنمایتون میکنم ولی خودتون سعی کنید با این راهنمایی, حلش کنید. اگه بازم به مشکل برخوردید من کامل توضیح میدم.من قسمت پازل پل گیر کرده ام تا مرحله دو پیش میرم اما بعدش که طبق راهنمایی این سایت
کد:
http://mycheats.1up.com/view/section/2019479/27859/dragon_age_origins/pc
نمیتونم 3 و چهار را اجرا کنم
توی قسمت سوم
راست 2 راست 4 چپ 6 بعد شیفت راست2 به چپ1 بعد حرکت من اینجا را متوجه نمیشم وقتی دومی سمت راست را به 4 حرکت میدم پل میره و در ضمن این شیفت اینجا به چه دردی میخوره
Step 1: Right One, Right Two, Left Three. Main character moves.
Step 2: Right Two, Left Three, Left Six. Keep moving.
Step 3: Right Two, Right Four, Left Six. Then shift Right Two to Left One. Keep moving.
Step 4: Right Four, Right Five, Left One. Then have Right Four move to Left Five. Finish crossing.
برای اینکه هر تیکه از پل, ثابت بشه باید دونفر اون تیکه رو فعال کنند (یکی با ایستادن روی قسمت های سمت چپ و دیگری با ایستادن روی قسمت های سمت راست) در ادامه گفتم که ایستادن روی هر قسمت, کدوم تیکه از پل رو فعال میکنه (قسمت های مهم رو با رنگ قرمز مشخص کردم)
خروجی
x قسمت 2 -------------------------------------------------------------- x قسمت 2
x قسمت 3 و 4 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 2 و 3 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 1 -------------------------------------------------------------- x قسمت 1
x قسمت 1 و 2 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 3 -------------------------------------------------------------- x قسمت 3
ورودی
Last edited by G.D.ragon.Ir; 18-11-2009 at 18:07.
اکیدا پیشنهاد می کنم یه سیو مطمئن از بازی داشته باشید
بعضی انتخاب ها تو بازی دردسر ساز میشه
مثلا حس انسان دوستانه ی من گل کرد گفتن به دهکدتون کمک می کنم تا در برابر حملات شبانه محافظت بشه
بعد هر چقدر تلاش کردم نمی شد این مرحله رو رد کرد خیلی سخت بود
مجبور شدم برگشتم به سیو قبلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)