یعنی درایوری واسه W910 موجود هست که بشه صدا رو افزایش داد بدون افت کیفیت؟
برادرم یه w200 داره درایور صداشو عوض کرد صداش 2 برابر شد. ولی کیفیتش خیلی خوب نبود.
یعنی درایوری واسه W910 موجود هست که بشه صدا رو افزایش داد بدون افت کیفیت؟
برادرم یه w200 داره درایور صداشو عوض کرد صداش 2 برابر شد. ولی کیفیتش خیلی خوب نبود.
کمی بگرد پیدا می کنی در همین تاپیک!
آقا فریمور شما قبل از آپدیت کدوم ورژن بوده ؟ اصلا ریستارت نمیشد ؟واسه من r1fa035 هست.تا قبل از آپدیت ریستارت نمیشد.
آکوستیک میتونید بریزید رو w910 صداش زیاد شه ( خیلی زیاد نمیشه چون اسپیکرش حال نداره )
برنامه a2uploader ورژن 3 رو دانلود کنید .. با این برنامه هم میتونید فلش کنید..صدا بریزید ..منو فلش بریزید ..درایور بریزید ..کلا به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشید .. لینک از سه سرور مختلف :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه آکوستیک میکس برای w910 ( من نریختم ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فروش w910 با ضمانت 200000 تومان
بشتابيد
راستش نمیدونم کدوم ورژن بود.ولی نزدیک به 2 ماه اول که داشتم(قبل از آپدیت) اصلا ریستارت نشد
حیف شد اگه میدونستی ...گوشی رو به اون ورژن فلش میکردیم ببینیم چی میشه . حالا برا چی آپدیت کردی ؟ گوشی مشکلی داشت یا از سره کنجکاوی ؟
Last edited by ^^ HAMID ^^; 10-03-2009 at 21:49.
سلام
منم برای یکی از دوستام این گوشی رو خریدم(به قیمت 175 با ضمانت) همه چیزش خوبه یکم صداش زیاد جالب نیست ولی قابل قبوله LCD که حرف نداره عین K850 ولی بزرگتر
دوربینش بد نیست ولی فیلم برداریش عالیه اصلا فکر نمیکردم فیلم برداریش این طوری باشه
دایور صدا و دوربین فقط اسم ببرید خودم پیدا میکنم ولی اگه لیمکشو گذاشتید دستتون درد نکنه راستی این رو این گوشی پچ میشه نصب کرد؟با همون برنامه Patcher که جاواست؟
ممنون
Last edited by vahidsport; 11-03-2009 at 21:36.
دوربینش توی نور کافی خیلی خوب عمل میکنه.
راستش آره گفتم ببینم چه تغییراتی میکنه
پچ هم میشه نصب کرد با همون برنامه A2 UPLOADER که لینک دادم.. یه آموزش کوچولو بدم شاید بدردتون بخوره :
اول فایل رو که دانلود کردید آنتی ویروس بهش گیر میده (ماله من نود 32) ولی چیزی نیست .. موقع کار باهاش آنتی ویروس رو غیر فعال کنید وگرنه پاکش میکنه ..یه فایل دیگه همراه برنامه هست که باید اول نصب کنید اسمش :ggsetup-2.2.0.1.exe هست اول اونو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید ..یه همچین پنجره ای باز میشه :
برای فلش کردن :
شما به سه تا فایل احتیاج دارید main ..fs...custom pack که main و fs رو تو پنجره اصلی add میکنید بعد دکمه فلش رو میزنید ...بعد به دستوراته برنامه دقت میکنید..مثلا میگه گوشی رو خاموش کنید کلید c رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید... وقتی main و fs رو فلش کرد تموم شد نوشت ready ...باید فایلهای تو کاستوم پک رو کپی کنید تو فایهای سیستمی گوشی ..حالا میگم..
برای دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی :
دکمه file system tools رو میزنید بعد طبق دستوراته برنامه (همون کلید c , و وصل کردنه کابل ) تو سه سوت فایلهای سیستمی براتون باز میشه مثله پنجره زیر :
که فولدر های مختلف رو نشون میده .. تو ifs بعد setting کلیه درایور های صدا و دوربین و ... گوشی هست میتونید عوض کنید... تو قسمت tpa بعد preset بعد system بعد desktop بعد flash میتونید منوهای فلش بریزید و حالشو ببرید (این مسیرها رو من از حفظ میگم ممکنه توش خطا باشه بعدا سوال داشتید بپرسید )
فایلهای کاستوم پک که گفتم کپی کنید هم از همین راه میتونید کپی کنید فقط مسیرش الان یادم نیست باید تو tpa بعد (چند تا فولدر دیگه باشه که بعدا نگاه میکنم میگم )
فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید..
دکمه write script برای نصب پچ هست ... پچ های مربوط به ورژن فریمورتون رو دانلود کنید با پسوند vkp تو کادر misc file لود کنید و write script رو بزنید و طبق دستوراته برنامه گوشی رو وصل کنید ..
دکمه identify برای شناساییه ورژن فریمور گوشی ..imei و phone lock گوشی به کار میرود..
----------------
شرمنده حال نداشتم زیاد توضیح بدم...اگه سوالی داشتین بپرسین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)