خود دوستمون گفت اين رو براي k800 و ساير گوشي هاي db2020 ساخته ، اون اين فونت رو گذاشت كه دوستان براي uiq3 درستش كنند
اگه يكم دقيق تر مي خواندي خودت متوجه ميشدي
خود دوستمون گفت اين رو براي k800 و ساير گوشي هاي db2020 ساخته ، اون اين فونت رو گذاشت كه دوستان براي uiq3 درستش كنند
اگه يكم دقيق تر مي خواندي خودت متوجه ميشدي
Last edited by amir_sa; 21-11-2008 at 17:13.
چرا این فونتها اینطوریند؟
قشنگترینهاشون را هر کدومشو که امتحان کردم فونتهای فارسیش ناقص بود مخصوصا موقعی که کپس لوک گوشی روشن باشه. مربع میندازند. نمیشه یه طوری کمبود های فارسی این فونتها را پر کرد؟ نرم افزاری چیزی نداره؟
من یکی از فونتای اول تاپیک رو ریختم.کارم کرد.اما پاک نمیشه...فونتش ریزه
اسم فولدرشو عوض کن بعد پاکش کن یا 1 فونت جدید جایگزین قبلی کن بعد دوباره اسم فولدر درست کن
منظورتون رو از ناقص بودن فونتهای فارسی میشه بگید !!!!!!! کدوم فونت و چه چیزیش ناقصه ؟!؟!؟!
در ضمن اگه فونت رو توو مموری بریزید براحتی پاک میشه ولی اگه توو فون بریزید باید با روشی که توو پست اول همین تاپیک گفته شده درستش کنید
تمام این فونتها را با کیبورد مجازی گوشی باز کنید و کلید شیفت را بزنید میبینید که بیشتر دکمه ها خالی میمونند و باعث میشه اگه مثلا توی فایلهای ورد یا توی مسیج ها و ... اگه اون علامات یا حروف استفاده شده باشه به جاش مربع ظاهر بشه.منظورتون رو از ناقص بودن فونتهای فارسی میشه بگید !!!!!!! کدوم فونت و چه چیزیش ناقصه ؟!؟!؟!
تمام این فونتها را با کیبورد مجازی گوشی باز کنید و کلید شیفت را بزنید میبینید که بیشتر دکمه ها خالی میمونند و باعث میشه اگه مثلا توی فایلهای ورد یا توی مسیج ها و ... اگه اون علامات یا حروف استفاده شده باشه به جاش مربع ظاهر بشه.منظورتون رو از ناقص بودن فونتهای فارسی میشه بگید !!!!!!! کدوم فونت و چه چیزیش ناقصه ؟!؟!؟!
سلام
من چطوری می تونم اندازه یه فونت رو تغییر بدم؟
فارسی 32 تا حرف داره و تمام این 32 حرف هم توو کیبرد مجازی وجود دارند .
ضمنا اگه میخواین اینطوری نباشه میتونید از فونت p1 استفاده کنید که با استفاده از این فونت این مشکل هم برطرف میشه . فکر کنم فونت P1 رو توو توو تاپیک هک قبلا دیده بودم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)