آخ جون! یکی از تاپیک ها محبوبم.
خوب من دو صفحۀ آخر رو بررسی کردم و لینک هایی که گذاشته بودم رو آپدیت کردم تا کاور ها رو بتونید ببینید. بعداً این پست رو آپدیت میکنم و یه کاور دیگه قرار میدم.
آخ جون! یکی از تاپیک ها محبوبم.
خوب من دو صفحۀ آخر رو بررسی کردم و لینک هایی که گذاشته بودم رو آپدیت کردم تا کاور ها رو بتونید ببینید. بعداً این پست رو آپدیت میکنم و یه کاور دیگه قرار میدم.
سلام دوستان ...
اين كاور مربوط ميشه به آلبوم Oxygene از آقاي Jaen Michel Jarre
تاريخ انتشار در فرانسه : 12/1976
تاريخ انتشار جهاني : 7/1977
تهيه كننده : Jaen Michel Jarre
نكات جالب :
1_اين آلبوم 6 قطعه داره كه تماما اسم هاش Oxygene هستش با شماره بندي از 1 تا 6
2_ آقاي Jaen Michel Jarre اين آلبوم رو در منزل خودش درست كرده.
سلام دوستان ...
و
آلبوم : Symphonicities
تعداد قطعات : 12
سال انتشار : 13 جولاي 2010
تهيه كنندگان : Sting & Rob Mathes
ژانر : Rock & Classical
زمان كل : 55:39
سلام دوستان ...
اين هم كاور آلبوم Zoolook از آقاي Jean Michel Jarre
تاريخ انتشار : November 1984
زمان ضبط : 1982-1984
ژانر : Electronica / ambient / Synthpop / World Music
مدت زمان : 37:17
تهيه كننده : Jean Michel Jarre
قطعات : 7 آهنگ
نكات جالب :
در اين آلبوم وكال هايي ميشنويم از زبان هاي مختلف : افغاني / عربي / هندي / ژاپني / مالزيايي / روسي / اسپانيايي / سوئدي / تركي و ...
سال بعد اين آلبوم با همين قطعات و كمي تغيير و ريميكس دوباره بازسازي شد و اين بار با نام Zoolookologie
ببین تو کارت خیلی درسته
اکثر ArtWorK هایی که گذاشتی ArtWorK های واقعا قشنگی اند
و ممنون از این همه سلیقه و وقتی که صرفش میکنی + اطلاعاتی که زیر هر عکس قید میکنی
![]()
artwork ـهـای Radiohead رو میخوام. ممنون.
این رو میگم هم برای شما و هم برای کسایی که دوست دارن به artwork یا cd cover های بند یا خواننده محبوبشون برسند
کافی وارد سایت امازون بشید در قسمت جست و جو اسم بند یا خواننده رو سرچ کنید به قسمت البوم ها برید و اونجا هرکدوم از کاورها رو که خواستید ذخیره کنید
مثل کاری که من انجام دادم
پ.ن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا قرار نیست به درخواست کاور قرار داده بشه ...
اما کاورهای مورد علاقتون رو میتونید با ما قسمت کنید![]()
سلام دوستان ...
كاور آلبوم Jarremix از آقاي Jean Michel Jarre
طرح قشنگي داره + اينكه اسم اين آلبوم هم فكر ميكنم با وسواس خاصي انتخاب شده كه ادغام شده ي اسم ژار + ريميكس هستش :
Jarre+Remix=Jarremix
اين آلبوم سال 1995 منتشر شده : دي كه شامل 11 قطعه ي ريميكس شده هست كه اكثرا از آلبوم Chronologie 4 انتخاب و ريميكس شده.
ژانر : Trance / Techno / Dance / Electronica
مدت زمان : 52:13
Last edited by Hamid Hamid; 05-07-2011 at 17:09.
سلام دوستان ...
اين هم كاوري كه زمان خودش به نظرم كار نسبتا خوبي از لحاظ طراحي بودش :
La Cage
تاريخ انتشار : 1971 !
تاريخ ضبط آلبوم : 1969
ژانر : Electronic Music
مدت زمان : 03:15 / 02:56
كمپاني : Pathe Record
نام قطعات : La Cage / erosmachine
نكات جالب :
1_ اين آلبوم سال 69 ميلادي ساخته شده اما مدت زمان زيادي آقاي Jean Michel Jarre به دنبال شركتي بود براي انتشار اين آلبوم.
2_ اين آلبوم كه شامل 2 تك آهنگ هست تنها 117 كپي فروش داشته. و اين كه صاحب كمپاني آقاي Pathe Marconi نسخه هاي باقي مونده رو از بين برده !!
3_ ريتم آهنگ erosmachine سال ها بعد در ساخت آهنگ Chronologie 2 استفاده شده است. اين آهنگ سال 93 ساخته شده است.
4_ و در آخر اينكه اين 2 تك آهنگ Debut آقاي Jean Michel Jarre بوده است. ( اولين كارهاي ايشون بود... سرآغاز فعاليت حرفه اي ايشون )
بعد مقایسه کنید با مثلاً debut (آلبوم اول) کسی مثل Lady Gaga !! که 12 میلیون نسخه فروش کرد !!!اين آلبوم كه شامل 2 تك آهنگ هست تنها 117 كپي فروش داشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)