بچه ها 1 ایمیل از طرف گیم اسپات اومده بود برام تارخ انتشار بازی رو نوشته بود
خیلی خوشحال شدم. ولی وقتی رفتم تو سایت دیدم تاریخ هنوز TBA هست. عجب ضد حالی.
نمیدونین جریان چیه؟؟؟
گیم اسپات قاط زده؟؟؟
بچه ها 1 ایمیل از طرف گیم اسپات اومده بود برام تارخ انتشار بازی رو نوشته بود
خیلی خوشحال شدم. ولی وقتی رفتم تو سایت دیدم تاریخ هنوز TBA هست. عجب ضد حالی.
نمیدونین جریان چیه؟؟؟
گیم اسپات قاط زده؟؟؟
نه این گیم اسپات قاطیه
یادمه موقعی که بازی معرفی شد هم تاریخ انتشار زده بود واسش
همین چند وقت پیش هم واسه استار 2 تاریخ انتشار زده
فکر کنم این تاپیک از یاد و خاطره ها محو شده. بازی قراره امسال به احتمال زیاد بیاد.
اطلاعات جدیدی نیومده از بازی؟ توی خود سایت بلیزارد چند تا کلاس جدید معرفی کرده بودند. بالاخره تاپیک مال 512 روز پیش بود ، فکر کنم بچه ها فراموش کردن این بازیو.
اوه ! دیابلو ! واقعا داشت از یادمون میرفت ....
این بازی اگه بتونه ایده هاش رو به خوبی پیاده کنه و نکات مثبت نسخه قبلیش رو حفظ کنه حتما یکی ز بهترین های امسال میشه!![]()
از بازی معمولا خبر زیادی نمیاد ولی دیگه تاپیک نباید این قدر خاک می خورد. بالاخره عکس و ویدئو که از بازی اومده بود
تقریبا آخرین خبری که از بازی اومد این بود که ممکنه در آینده بازی برای کنسول هم منتشر بشه!
تاریخ انتشار بازی هم احتمالش بیشتره که سه ماهه آخر سال باشه و گمانه زنی ها در موردش بود. ولی هنوز تاریخ دقیق اون اعلام نشده و حتی ممکنه اوایل 2012 بیاد و یه عده به خاطر همین توی خماری موندن
10 سال از آخرین دیابلو گذشت! همه بی صبرانه منتظر انتشارش هستیم
بچه ها توی خود سایت ببلیزارد قسمت دیابلو 3 رفتین؟ برید اونجا ، بعدش قسمت کلاس های بازی. در باره ی همشون توضیح داده ، کلی عکس ، فیلم از طرز حرکات و تاریخچه و... هست.
این طور که معلومه monk از همه قوه تره.
Last edited by MobinS; 19-06-2011 at 21:45.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ انتشار بازی مشخص نیست همونه,تأخیر خورده یا اصلآ معلوم نیست چه بلایی سرش اومده!
والا هنوز که گیم اسگات رو TBA مونده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)