اپرا که با ------ کار نمیکرد!! از پروتوکل سوکت استفاده میکرد که این پروتوکل اصلا واسه ایرانسل تعریف نشده بود! واسه همین دورش میزد!
اپرا که با ------ کار نمیکرد!! از پروتوکل سوکت استفاده میکرد که این پروتوکل اصلا واسه ایرانسل تعریف نشده بود! واسه همین دورش میزد!
خب موقعي هم كه با اپرا ميشد بري از سرورهاي ايرانسل رد ميشد
ولي فكر كنم الان ديگه جلوي اين روش تقريبا گرفته شدهنتونستن جلوشو بگیرن ، کل اون جارو بستن .......دارید اشتباه میکنید اون موقع که اپرا مجانی بود اگه با یه نرم افزار دیگه که Send و resave ش کم میبود هم وصل میشدید هیچی کم نمیکرد ...اپرا که با ------ کار نمیکرد!! از پروتوکل سوکت استفاده میکرد که این پروتوکل اصلا واسه ایرانسل تعریف نشده بود! واسه همین دورش میزد!
تو همون موقع اگه یه صفحه با حجم بالا رو تو اپرا باز میکردید می دیدید که پول کم میکنه ...
اگه دنبال نرم افزار برای دادن پــروکسی تو موبایل میگردید میتونید ورژن جدید MiniOpera 3.1.10423 رو که روسا هکش کردن رو دانلود کنید که یه قسمت پیشرفته برای دادنه پروکـسی داره ....
عزیزم شما داری اشتباه میکنی!! اون نرم افزارها هم از سوکت استفاده میکردن!! مگه فقط همین opera استفاده میکرد!!!!
کی گفته که کم میکنه اگه صفحه پر حجم باز کنی!
این ایرانسلی که ما میگیم شرکتMTN هست و این شرکت هم خیلی وقته داره تو کشور های دیگه GPRS میده ...عزیزم شما داری اشتباه میکنی!! اون نرم افزارها هم از سوکت استفاده میکردن!! مگه فقط همین opera استفاده میکرد!!!!
کی گفته که کم میکنه اگه صفحه پر حجم باز کنی!
یعنی تا چند وقت پیش هیچ کسی با OPERA از اون کشور ها وصل نشده بود که ما فکر کنیم Socket رو ایرانی ها کشفش کردن ...؟
اون مجانی شدن به احتمال خیلی زیاد کار خودشون بود ..
من اگه با مرورگر خود گوشی هم صفحه اول گوگل رو باز میکردم پولی کم نمیکرد ... با دو تا سیم کارت امتحان کردم .... و اگه صفحه های بالا 100 KB رو با اپرا باز میکردم پول کم میکرد ...مگه فقط همین opera استفاده میکرد!!!!
...موفق باشی...
دوست من ام تي ان هست ولي فكر نكنم نرم افزاراش از اونجا اومده باشه كه اگه اينطوري بود ، هيچ مشكلي نداشت
من با اپرا با اعتبار صفر همه جور سايتي باز ميكردم ولي بعضي وقتا نميرفت
با سيم معتبر هم بعضي موقعها پول كم ميكرد
با پراكسي 100 در 100 عملي هست
چون شما به يك سرور ديگه متصل ميشيد و اطلاعات را دريافت ميكنيد و در حقيقت ايرانسل را دور ميز نيد
من یه مدت از اوپرا استفاده می کردم
ولی پول کم می کرد
دوستان بحث در مورد پ ر وکسی و ف ی ل ت ر اکیدا ممنوع است . لطفا رعایت کنید.
باشه! شما قبول نکن!!!
اگر یافتید به من هم بگین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)