ا چه جالب میخواستم الان لینکش رو بدم که امیر داد
اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ا چه جالب میخواستم الان لینکش رو بدم که امیر داد
اینم لینکش :
من عكس ها نيگاه كردم
به نظر من تفاوتي تو عكس ها نيست.
بيخود هم شلوغش نكنيد تو رو خدا
100% تایید میشه
اصلا نمیشه نظر داد !
ولی به نظرم با توجه به فلاش زنون سی 905 در تاریکی مطلق بهتر عکس میگیره ار ای8510
و در مقابل سی 905 در فیلمبرداری حرفی برای گفتن نداره !!
باید حداقل از یه چیز عکس بگیرند...........در ضمن تا فول سایز نبینی نمی فهمیمی با توجه به مطلب قبل.........
من هم تایید می کنم تو این عکس ها فرقی نمی بینم....
خوب ادم اگه بی تعصب بگه 2 تاشون خوب عکس گرفتن...
ولی سامسونگ میشه کفت بهتر عکس گرفته...
خدا وکیلی گوشی های سامسونگ تو عکاسی از دیگر برند ها بهتر عمل میکنن...
شما برو جی اس ام فول سایز عکس هارو ببین...
اگرم تو عکس برابر باشن بازم تو فیلم سامسونگ برندس...
اتفاقا تو فول سایز هم نمیشه تشخیص داد که کدوم بهتر عکس انداخته البته تا زمانی که این 2تا گوشی وارد بازار نشن و با یک دوربین حرفه ای مورد مقایسه قرار نگیرن نمیشه گفت کدومشون بهترن
این پست فقط برای روشن کردن اذهان عمومی استو من دیگه بحثی راجع به این موضوع نمیکنم :
برگرفته از:
تقدیم به پیشگاه مقدس سونی اریکسون :
شایعات بی اساسی که دلیل میاورند که دوربین سی 905 با دوربین آی8510 برابر است ( یا در برخی تفاسیر اعلام شده که ازدوربین ورژن پایینتر آی8510 در سی 905 استفاده شده ) هیچ چیز نیست جز صحبت های بی اساس که رسما بر علیه نماینده سونی اریکسون (سی 905) اظهار شده (الدار ). سونی اریکسون در حال پیاده کردن دوربین بهنر و متفاوت هستند( سونی ) که با آخرین فریمور موجود توانایی گرفتن عکس هایی را دارا باشد که از لحاظ کیفیت با عکس های دوربین دیجیتال فشرده رقابت کند.The gossip alleging the use of a same camera unit both in C905 and i8510 (or, in some interpretations, a downgraded version of the i8510 camera is claimed to be used in C905) is nothing but idle talk officially denounced by Sony Ericsson representatives, leaving no ground for further speculations. SE are going to implement a different and better camera which, combined with the latest firmware available, is capable of taking shots challenging the quality of pictures acquired with a compact digital camera
همانطور که در عکس ها مشاهده میکنید کیفیت عکس ها عالیست . رقبا هیچ کاری نمیتوانند بکنند جز اینکه به سونی اریکسون حسودی کنند--متاسفانه کیفیت فیلم برداری مانند مدل های قبل ضد حال است --برای مثال کا 750 هم از این ضایعه رنج میبرد ولی با این وجود مانع نشد که او پرفروشترین شود ---حالا سی 905 میتواند همان موفقیت رو تکرار کند و در بالای جدول قرار گیرد.. این مدل خیلی جذاب به نظر میرسد.As seen from the samples, the photo quality is perfect; the competitors can do nothing but be jealous of Sony Ericsson. Unfortunately the quality of video remains just as unimpressive as it used to in multiple earlier models; for instance, K750i suffered from this flaw yet it didn’t prevent the handset from becoming a bestseller. C905 sports exceptionally high chances of taking a top position in the charts. The model looks extremely interesting and is, of course, a very actual addition to the cell phone market
چند عکس از خوشگله ---- نمونه عکسا رو میتونید تو اون لینک ببینید :
![]()
من كي گفتم صبر كنين تا گوشي بياد به بازار !!!
هر سايتي داره يه نقد ميكنه... Smape با صراحت اينطور ميگه و Mobile-Review هم يه چيز ديگه .
خوشم مياد GSMArena خودش رو قاطي اين بازيها نميكنه .
مرسي حميد جان .
ولی واقعا قیافه ی این مدل سونی اریکسون خیلی ضد حاله...تکراریه...
اصلا با قیافش حال نمیکنم...
============================================
واقعا سامسونگ از لحاظ ظاهر حرف نداره...
============================================
ولی بازم هرچی باشه تو امکانات و قشنگی سامسونگ از این گوشی سر تره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)