من یک مدل ipod video 80gig دارم وقتی اهنگ عوض میکنم دستگاه خیلی صدا داره نمیدونم مشکل از کجاست ضمنا چند باری هم هنگ کرده وهیچ کاریش نمیشد کرد تا بزاری باتریش تموم بشه.فکر میکنید مشکل از کجا باشه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟؟
من یک مدل ipod video 80gig دارم وقتی اهنگ عوض میکنم دستگاه خیلی صدا داره نمیدونم مشکل از کجاست ضمنا چند باری هم هنگ کرده وهیچ کاریش نمیشد کرد تا بزاری باتریش تموم بشه.فکر میکنید مشکل از کجا باشه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟؟
هر وقت هنگ كرد و نتونستيد خاموشش كنيد ،Hold رو يه بار روشن خاموش كنيد بعد menu+select رو 6 ثانيه نگه دارين!بعد مي تونين خاموشش كنيد
Last edited by BHЯ; 15-02-2009 at 16:37.
مثلا برنامه audio grabber فکر کنم یه گزینه خوب واسه نرمالیزه کردن داره ...
در مورد صدا : برعکس من توی مدلهای هارددار زیاد دیدم که در این شرایط صدا بیاد ... همونطور که عرض کردم ، منابع پردازشی اش محدوده ؛ در نتیجه وقتی به مشکل می خوره کاری از دستش برنمیاد بجز اینکه بزنه توی سر خودش!! ...
بله - اگه صدا بیش از یا غیرعادیه ، می تونه نشان دهنده ایراد هم باشه ... (که البته خیلی هم خبر خوشی نیست - با توجه به اینکه حالا توی ایران کی می خواد آیپاد تعمیر کنه؟!!)
سلام samsung yp-u2j وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو نمیشناسه . البته شارژ میشه و با هدفونش هم میشه گوشش کرد فقط به کامپیوتر وصلش میکنم نمشناستش . داده بودم دست کسی اون طرف میگه با کامپیوتر فرمتش کرده . نمیدونم مشکلش چیه لطفا جواب بدین این امانت بوده دستم .........................
توی تاپیکی که ایجاد کرده بودید جواب دادم ؛ لطفا همونجا ادامه بدید ...
مغازه هایی که بصورت حرفه ای کارای apple رو عرضه می کنن معمولاً محصولات جانبی اش رو هم خوب پوشش میدن ... پاساژ پایتخت ، فروشگاه طبقه اول ، دست راست رو چک کن حتما ... پاساژ ایران ، شاید اونی که طبقه اول روبروی پله برقیه داشته باشه یا بتونه راهنمایی کنه ...
اوووه,من اصن نمی دونستم ایپاد هارد دیسکیه!!!خوب هارد دیسکیا فرقشون با معمولیا تو چیه؟مثلا اگه خیلی تکون بخورن زودتر خراب میشن!؟؟؟!:-؟اصلا هارد دیسک بودن چه مزیتی داره؟؟
یه سوال دیگه هم دارم
بعضی وقتا که من دارم موقع اهنگ گوش دادن باایپاد راه می رم هدفونش تو گوشم جرقه میزنه.یعنی نه در اون حد که موام سیخ شه رو هوا!!!!جوری که سوزششو تو گوشم حس مسکنم!این مال هدفونهه؟؟؟چون فقط وقتی ایپاد تکون می خوره اینجوری میشه!!
حتما باید اپل باشه؟؟؟؟من یه griffin شو از استریو کنج دم در پاتخت گرفتم.
سلام
بچه ها creative muvo tx fm مشكل پيدا كرده و وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم فقط removable disc مياره تو My Computer و نميتونه توشو باز كنه. يعني حافظشو نميشناسه. خودشم كه روشن ميكني فقط لوگوي كريتيو مياد و نمام. كار نميكنه. من نمام صفحات اين تاپيكو خوندم و دوتا فريمور هم دانلود كردم. اما جالبه كه هردوش از فريمور خودش پايينتر بودن. وقتي برنامه هاي فريمور رو كه دانلود كردم اجرا ميكنم فريمور خودشو نشون ميده و ميگه 1.21.1 هست و اينا يكيش 1.12.4 و يكيش هم 1.15.01 هست.
start رو هم كه ميزنم ارور ميده و ميگه:
Unabe to Send scsi Command
Scsi sense Code: Device reported an undefind sense code
0*f0 0*0 0*a *0 0 و ...
اصلا هم نتونستم فريمور خودشو تو نت گير بيارم.
خود سايت كريتيو هم كه كلا اين محصولو گذاشته كنار.
اين mp3 player دست من امانته. اگه ميتونين راهنمايي كنين بچه ها.
ممنونم ازتون!
مزیت اصلی هارد اینه که ظرفیتش بالاست ... حداقل در گذشته که هنوز حافظه های فلش مثل الان که دارن به 16 و 32 نزدیک میشن نبودن ، و مثلا نهایتا 4 گیگ بودن ، این تفاوت خیلی زیاد بود ... یعنی در حالیکه هارددارها بین 30 تا 60 گیگ بودن (حدوداً) ، فلش ها زیر 8 گیگ بودن ؛ یعنی 5-10 برابر حافظه بیشتر ...
البته هنوزم همینطوره و مثلا در مقابل مدلهای هاردداری که اصلا بالای 100 گیگ هارددارن ، تک و توک مدل فلش داریم که به 32 گیگ ... و تازه با هزینه بسیار بیشتر .. یعنی هزینه تمام شده هر گیگ فلش خیلی بیشتر از هر گیگ هارده ...
پس شد ارزانی و حافظه بیشتر ..
//
در مورد نگهداری : بله - مدلهای هارددار نیاز به مراقبت بیشتری دارن -چون برعکس فلش ، دارای قطعات متحرک هستن .. عین هارد کامپیوترت ... بنابراین یه حداقلی از نگهداری رو لازم دارن ... مثلا باید بذاری تو کوله ات ... نباید خیلی اینور و اونور پرتش کنی ... و ... / البته انقدرها هم ضعیف نیست و خیلی هم مقاومن ؛ ولی خب احتیاط شرط عقله ...
//
در مورد جرقه : جل الخالق! ... البته اگه قضیه مال این فصول سرد ساله ، می تونه بخاطر الکتریسیته ساکن لباسها باشه ... ولی بجز اون ، غیرطبیعیه .. با یه پلیر دیگه کاشکی تست می کردی و ضمنا با یه هدفون دیگه تا مشخص بشه که مشکل دقیقا از کدوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)