اره کارت سایلنته ! ولی تحویه کیس مناسبه ....
یه قدم دیگه رفتم >>>>> GPU : 570
دما تو حالت معمولی 1 درجه افزایش داشت ولی تو گیم حدوده 2-3 درجه بیشتر گرم میکرد ! مثلا 77-78
فکر کنم کافی باشه !
اره کارت سایلنته ! ولی تحویه کیس مناسبه ....
یه قدم دیگه رفتم >>>>> GPU : 570
دما تو حالت معمولی 1 درجه افزایش داشت ولی تو گیم حدوده 2-3 درجه بیشتر گرم میکرد ! مثلا 77-78
فکر کنم کافی باشه !
سلام دوستان . این هم آخریا اورکلاک من با کارت سافایر 4850 هست. البته در مورد پایداریه 100% اون مطمئن نیستم. چون سیستمم یک کم ایراد داره و من نمی دونم که حتی مشکل اصلی سخت افزاری هست و یا نرم افزاری. در ضمن من دارم 3dmark vantage رو دانلود می کنم و هر وقت که دانلودش تموم شده ، افزایش نتایج رو در این فروم می زارم.
![]()
سلام
بچه ها پیشنهادتون برای کارت گرافیکی من چیه؟
آیا این کارت من اصلا ارزش اورکلاک کردن داره؟
![]()
سلام. كارت شما يك كارت ضعيفه و بعد از اوركلاك نبايد انتظار معجزه داشته باشي ، اما اين كارت به دليل كار در فركانس پايين ، قابليت اوركلاك مناسبي داره.
سلام دوست عزیز
می دونم که کارت ضعیفی هستش
واسه همینم گفتم که اصلا ارزش اورکلاک داره یا نه
به هر حال حالا که مستعد هستش تو اورکلاک به نظر شما چیکارش کنم؟
من به کم هم قانع هستم
قبل از اور برو درایور کارتت رو آپدیت کن خیلی قدیمیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه دوستان عزیز
یه سوال مهم داشتم من تازه 4850 گین وارد خریدم (به خودم تبریک میگم) .
میخواستم بدونم اگه کارت رو اور کلاک کنم از گارانتی خارج میشه؟ اگه خدایی نکرده موقع اور کلاک کردن یا بعد از اون کارت دچار مشکل بشه اونوقت میشه بردش برای گارنتی یا قبول نمیکنن؟
دوستان ببینید ذغالی ترین کارت گرافیک رو هم آور کردیم البته خیلی بیشتر از این هم میشد ولی پایداری کارت کم میشد
سلام من کارت گرافیکم GeForce 7100 GS هستش و کارم عکاسیه وقتی می خوام رو فایلهای عکس با حجم زیاد کار کنم دچار مشکل میشم لطفاً بگید چکار کنم
مشخصات کامل سیستمتون رو می گید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)