من تا 3 صفحه پیش رو که دیدم نبود!!!!ای بابا !!! عزیز چرا مارو به تاپیک امیدوار کردی !!! عکس ها که چندین صفحه قبل هستن !!!!
حالا بیخیال!
من تا 3 صفحه پیش رو که دیدم نبود!!!!ای بابا !!! عزیز چرا مارو به تاپیک امیدوار کردی !!! عکس ها که چندین صفحه قبل هستن !!!!
حالا بیخیال!
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: Undercover دوازدهمین قسمت از سری بازیهای محبوب NFS هستش که توسط EA Black Box در حال ساخت میباشد و EA اون رو برای پلتفورم های PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii, Windows, PlayStation Portable, iPhone وmobile phone در تاریخ 18 نوامبر 2008 منتشر خواهد کرد.
خانوم Maggie Q ستاره سینما به عنوان کارگاه Chase Linh یکی از شخصیت های اصلی بازی خواهد بود.تعقیب گریز ها برگشته به علاوه نبرد های جدید در بزرگ راه!
فیلم هایی که Maggie Q در اون حضور داشته:
Maggie Q
اطلاعات بیشتر در مورد Maggie Q:
John Riccitiello معاون اجرایی EA میگه که نسبت به نسخه قبلی محیط و گیم پلی بازی بهتر شده. او بیان میکند که Undercover چرخه ساخت نسبتا طولانی در مقایسه با نسخه های قبلی داشته. تیم ساخت بازی به دو دسته تقسیم شدن که به تناوب 24 ماه بر روی این عنوان کار میکردند. او همچنین عنوان میکنه که قبلا تیم ساخت بازی رو با یک چرخه ساختی که مو لا درزش نمی رفته عذاب می داده!! او اضافه میکنه که در نیمه های تابستان 2007 یک تیم بر روی بازی کار می کرد و قتی که بقیه تیم ها کار ساخت ProStreet رو تموم کردن او هم شروع به کار بر روی عنوان بعدی کردند.به گفته وی Undercover از فیلم های اکشن چون The Transporter الهام گرفته شده همراه با یک داستان جامع و کامل.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق گفته Frank Gibeau چون نسخه قبلی انتظار های فروش EA رو برآورده نکرد NFS به قیل برگشته!
John Doyle یکی از سازنده عنوان میکنه که بازی یک مکانیک کاملا جدید رو دارا هستش.
در مورد داستان بازی خیلی کم عنوان شده. بازیکان در داستان بازی به عنوان افسر پلیس بطور پنهانی به داخل تشکیلات زیر زمینی تبهکاری Tri-city (یه شهر ساختگی) می رن. تنها تماس بازیکنان با پلیس Chase Linh هستش.
در مورد سیستم پلیس های بازی خیلی کم گفته شده فقط EA تائید کرده که هلیکوپتر از وسایل نقلیه پلیس هستش.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که میگن توی بازی تیاندازی میتونی بکنی واقعیه؟؟؟!!! یا این که طبق معمول شایعه است
ولی من توی یکی از دموها دیدم که تیراندازی داشت....حالا کی بوده من موندم
با سلام
منم شنيدم
مثل اينكه واقعيه
اگه باشه خيلي جذاب ميشه بازي
دوستان میدونید سیتم مورد نیاز nfs UC چقدر هست؟
نه
ولي گفته شده گرافيكش به اندازه ي كربن هست و همونطور كه ميدونيد بازيهاي جديد بيشتر 1 گيگ رم رو نياز دارن و سي پي يو هم بايد بالاتر از پنتيوم4 باشه
فكر كنم بازي خوبي بشه
چون ديگه اگه نشه EA بايد در nfs رو ببنده
انشا الله كه ميشه!
موافقم
اگه نشه واقعآ بد ميشه و ما هم يه بازيه خوب رو از دست ميديم
اگه باشه اصلا جذاب نمی شه !با سلام
منم شنيدم
مثل اينكه واقعيه
اگه باشه خيلي جذاب ميشه بازي
ما که Nfs بازی نمی کنیم که تیر اندازی کنیم ! ما Nfs بازی می کنیم تا از رانندگی لذت ببریم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)