تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 97 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا حمید خان من توی بازار نیستم
    راست میگی قیمت 990 زیاد شده
    یواشتر بگو سکته میکنم میفتم رو دستتا
    آها!!!!!! حالا فهمیدم منظورتو -- فکر کردی قیمت 990 رو میگم اندازه اولای k850 .. نه منظورم قیمت c905 بود که هم اندازه قیمت اولای k850 هست

راستی حمید خان این مدیر se چه طور ادمیه؟بچه ی خوش اخلاقیه؟
    ای بچه بدی نیست خیلی جنتلمنه -------- - ولی در کل آدم مضخرفیه ! دارم رو مخش کار میکنم تا به راه راست هدایت شه و میــــشه ---امسال فقط منتظر سوپر اسمارت فون = hecaro ... سوپر واکمن 16 گیگا بایتی = patty ..... سوپر سایبر شات= c905 ... سوپر ppc ایکسپریا ایکس وان باشید ---- و سال بعد هم شاهد شاهکار صنعت گوشی موبایل psp phone خواهید بود.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این گوشی ها خالی بندین یا واقعا می خوان بیان بازار

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

میدونید اگه این گوشی وارد بازار بشه چه بلایی سر سوگولی نوکیا N96 میاد ؟ یعنی باید n96 رو در خط تولیدشو گل بگیره بره یه 8 مگا پیکسلی هر چه سریعتر بزنه وگرنه به جای تعطیل کردن N96 باید در کارخونشو گل بگیره.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این گوشی ها خالی بندین یا واقعا می خوان بیان بازار
    اگه اینایی که اسم بردم و میگی همشون واقعیند c905 و x1 که معرفی شدن امسال میلادی میان-- patty هم شاید جولای معرفی شه (واکمن 16 گیگابایتی - دوربین 5 مگایی اتو فوکوس -- با خصوصیات c902 ( حالا نمیدونم از لحاظ طراحی یا چیز دیگه در جریان نیستم--امروز هم قراره یه عکس ازش لو بدن ) -- اسمارت فون hecaro هم هست که نمیدونم کی ولی امسال معرفی میشه

یعنی باید n96 رو در خط تولیدشو گل بگیره بره یه 8 مگا پیکسلی هر چه سریعتر بزنه وگرنه به جای تعطیل کردن N96 باید در کارخونشو گل بگیره.

خوب همه چیز که دوربین نیست -- مسلما این نوکیای جز بلا هم یه کارایی کرده بعدا صداش در میاد -- همینطور ال جی زاقارت و سامسونگ و شاید موتورولا

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

بله میبینم که اطلاعات کاملی از Se داری حمید.
    ببخشید شغل اصلا شما بازار یابی SE نیست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به شغل من چیکار دارید ؟؟ حالا چون اصرار میکنید میگم ---من شوفر پایه یک هستم عکس patti رو گزاشتم تو کلوپ اخبار گوشی .

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض الکساندر من ماهیتت رو افشا میکنم!!!

آها!!!

ای بچه بدی نیست خیلی جنتلمنه -------- - ولی در کل آدم مضخرفیه ! دارم رو مخش کار میکنم تا به راه راست هدایت شه و میــــشه ---امسال فقط منتظر سوپر اسمارت فون = hecaro ... سوپر واکمن 16 گیگا بایتی = patty ..... سوپر سایبر شات= c905 ... سوپر ppc ایکسپریا ایکس وان باشید ---- و سال بعد هم شاهد شاهکار صنعت گوشی موبایل psp phone خواهید بود.
    دست شما درد نکنه من مضخرف شدم؟پشت سر من حرف میزنی؟باشه اگه دیگه بهت وام بهره ایی دادم
    پی اس پی فون که حداقل از یه سال پیش خبرش هست.بقیه رو هم ول کن فیلمبرداریشون چنده؟gvga؟
    متاسفانه پارسال اینقدر عقب مونده که هر چی داره خر میزنه نمیتونه جبران سال پیشش رو کنه.کی معرفی میکنه؟2 ماه دیگه؟6 ماهم طول میکشه بیاد بازار میشه 8 ماه

بله میبینم که اطلاعات کاملی از Se داری حمید.
    ببخشید شغل اصلا شما بازار یابی SE نیست؟
    به شغل من چیکار دارید ؟؟ حالا چون اصرار میکنید میگم ---من شوفر پایه یک هستم عکس patti رو گزاشتم تو کلوپ اخبار گوشی .
    من لوت بدم؟اقا اسم واقعیه این "الکساندر"هست.اصالتا ایتالیایی
    منابع موثق میگن ایشون پدر صاحب شرکت se رو کشته.بعدها که پسر صاحب شرکت(صاحب فعالی کمپانی)فهمیده الکساندر ما الکی نکشته پدرش و این پدرش بوده که ادم بدی شده بوده.با هم دوست میشن و !!!خبر ها رو اول میده به حمید و حمید هم واسه ما میگذارتش(اشتباه نکنید ها این داستان فیلم مرد عنکبوتی نبود!این داستان واقعی است)
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

دست شما درد نکنه من مضخرف شدم؟پشت سر من حرف میزنی؟باشه اگه دیگه بهت وام بهره ایی دادم
    پی اس پی فون که حداقل از یه سال پیش خبرش هست.بقیه رو هم ول کن فیلمبرداریشون چنده؟gvga؟
    متاسفانه پارسال اینقدر عقب مونده که هر چی داره خر میزنه نمیتونه جبران سال پیشش رو کنه.کی معرفی میکنه؟2 ماه دیگه؟6 ماهم طول میکشه بیاد بازار میشه 8 ماه
    کجای نیستی.بعد از 8سال اومدی میگی کی معرفی میشه ای بابا دست خوش سونی را دست کم گرفتی
    معرفی شد 3ماه دیگه هم وارد بازار میشه(البته از قول حمید)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

iهمین وامای بهره ای تو منو بدبخت کرد ظــــــــــــــــالم ! فیلم بردای کدوم ؟ c905 که همون qvga@30 تغییر نکرده بقیه شون هم من چه میدونم !؟ تو که مایه داری x1 میخوای بخری که فیلم برداریش توپه -- مصطفی اون طرح psp که دیدی یه کانسپت بود شاید اصلا اون شکلی نباشه...

آره متاسفانه پارسال کلا چهار تا گوشی معرفی کرد که 6 ماه هم طول داد ولی اینسری تاخیر ندارن زودتر میاد فاصله نرمال معرفی تا ریلیز 3ماه شده --البته به غیر از گوشیهای خیلی شاخ مثل ایکس وان که 2 یا 3ماه دیگه تو بازاره --c905 هم اکتبر

من لوت بدم؟اقا اسم واقعیه این "الکساندر"هست.اصالتا ایتالیایی
    منابع موثق میگن ایشون پدر صاحب شرکت se رو کشته.بعدها که پسر صاحب شرکت(صاحب فعالی کمپانی)فهمیده الکساندر ما الکی نکشته پدرش و این پدرش بوده که ادم بدی شده بوده.با هم دوست میشن و !!!خبر ها رو اول میده به حمید و حمید هم واسه ما میگذارتش(اشتباه نکنید ها این داستان فیلم مرد عنکبوتی نبود!این داستان واقعی است)
    شاد باشید
    باز کلاس تاریختو شروع کردی خجالت نمیکشی تو ؟ حتما باید تاریخچه تو بریزم بیرون که میومدی از سر جالیز من خیار دودر میکردی ظـــــــالم یادته میخواستی کاپوچینو با طعم عنکبوت به خورد من بدی ؟؟ جبار سینگ حالا اون کوکایین صلواتی پخش کردن شبه جمعه ها رو بین جوونا رو نمیگم ---heh گفتم که

البته از قول حمید
    دروغــــه ! من تکذیب میکنم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

ای وای چی شده حمید چرا یوزرت باند شده.
    بخاطر حمید کل بچه ها 1ساعت عزای فرومی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •