تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 73 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ممنون داداش بعد یعنی من اگه سولو بگیرم نمیتونم 2 تا میکروفن بهش وصل کنم؟؟؟؟؟

من یه 410 از یه شرکت عمده فروش گیر اوردم ک یه 410 داره میده 170000 تومن اول فکر کردم خرابه بعد گفت نه همین یکیو اوردیم اول سال 87 کسی ازمون نخریده و رو دستمون مونده اگه سالم بود بگیرم؟؟؟؟ یعنی ورژنش که پایین نیست نه؟ یا اگه گارانتی نداشته باشه که موردی نداره؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    پیشنهاد اکید میکنم در خرید همچین محصولاتی خیلی دقت کنید.
    امکان داره دستگاه مشکلاتی داشته باشه که در موارد پیچیده خودش رو نشون بده

خیلی از دستگاه ها در تست اولیه 100 درصد سالم نشون میدن اما به مرور زمان مشکلات اونها بروز پیدا میکنه

خرید یک دستگاه با قیمتی بالای 400 هزار تومان به قیمت 170 هزار تومان یک کمی شک بر انگیزه
    این دستگاه هنوز فروش خوبی داره و معمولا در مغازه ای نمیمونه
    حتی قیمت خرید این دستگاه هم خیلی بالاتر از این حرفهاست.

توصیه میکنم خیلی در این انتخاب وسواس به خرج بدید تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

موفق باشید
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کاملا با Vioman موافق هستم, آخه من این دستگاه رو واسه خودم 6 فروردین گرفتم 480 تومان با گارانتی, از نمایندگی گرفتم, اینی که شما میگی 170 واقعا آدم رو به شک میندازه

3. این کاربر از m-taktaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه solikhobe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

درست. اما من میتونم به سولو 2 تا میکروفن وصل کنم؟؟؟؟؟

شما 410 دسته 2 سالم جایی سراغ ندارین با قیمت مناسب؟؟؟
    کسی به درد کارش دیگه نخوره و بخواد بفروشه جایی هست که بهم معرفی کنین و من ببینم کسی هست یا نه ؟؟ همچین جایی واسه دسته 2 سراغ دارین؟؟؟

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز سلام

چه خوب بود اگه نوع نویزی رو که دریافت میکردید رو هم ذکر میکردید

شما باید ابتدا تک تک موارد (از میکروفون تا چیپ پردازنده ی صوتی مادربورد و نرم افزار مورد استفاده ) رو به صورت تک تک و جداگانه چک کنید.
    اول از همه میکروفون رو چک کنید ، بعد کابل مورد استفاده ، بعد سوکت و چیپ مادر بورد.
    اگر مشکلی نبود برید سراغ نرم افزار ، از هماهنگی کامل بین نرم افزار و سخت افزارتون مطمئن بشید و تست کنید که آیا بدون میکروفون هم رکورد ها با فرکانس های اضافی همراه هست یا نه؟!

باز هم اگر مشکل حل نشد باید برید سراغ مسائل کلی تر مثل کیس و جریان های الکتریکی بدنه کیس ، اجسام یا دستگاه های تولید کننده فرکانس های مزاحم و در آخر محیطی که شما در اونجا کار رکورد رو انجام میدین.

به احتمال 80 درصد مشکل شما در این 3 مرحله حل میشه ، اگر نشد باید فکر دیگه ای کرد

موفق باشید
    سلام به voiman عزیز،

امیدوارم هرجا هستین پرانرژی باشین،
    تمام کارهایی رو که گفتین من چک کردم، حتی بدون میکروفن هم صدای ضبط شده همراه با همون نویز هستش (شبیه به صدای سوت گوش خراش).
    اینم بگم من از اولین روز با این نویز مشکل داشتم، و هیچ وقت من نتونستم با کامپیوتر خودم یه صدای بدون نویز ضبط کنم. یک نکته ی دیگه اینه که اگه بخوام در rate 22050 صدا رو ضبط کنم میشه گفت بدون نویزه! ولی وقتی rate رو از 22050 به بالاتر تغییر بدیم اون نویز خودش رو نشون میده!
    اگه به نظرتون مشکل همون کارت صداست، من هرچه زودتر یک کارت PCI بگیرم و از شر این نویز خلاص بشم.

تشکر فراوان از استاد انجمن سخت افزار

داره خودمونی میشه zarbang's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

salam vioman .bebin man hameye postaro az val ta akhar khondam.giiij shoooodam.manam mikham ye studio e khonegi bezanam.vase ahangae koobei mese goorohe zarbang.kooomak mikham

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

salam vioman .bebin man hameye postaro az val ta akhar khondam.giiij shoooodam.manam mikham ye studio e khonegi bezanam.vase ahangae koobei mese goorohe zarbang.kooomak mikham
    سلام دوست عزیز به P30world خوش آمدید, دوست من لطف کنید طبق قوانین زبان فارسی تایپ کنید,

اولآ استدیوی خانگی رو واسه چه کاری میخوایید؟؟؟ آهنگ سازی, وکال گیری, میکس و مستر ....
    دومآ شما بگید چقدر می خوایید هزینه کنید تا راهنماییتون کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی به درد کارش دیگه نخوره و بخواد بفروشه جایی هست که بهم معرفی کنین و من ببینم کسی هست یا نه ؟؟ همچین جایی واسه دسته 2 سراغ دارین؟؟؟
    دوست عزیز شما چقدر میخوایید هزینه کنید؟؟؟؟

اگه تا 380 تومان میتونید هزینه کنید یه کارت صدای ESI esp1010 بگیرید که نسبت به قیمتش فوق العاده عالیه, 10 ورودی و 10 خروجی داره 2 تا پرت XLR واسه میکروفون داره, 2 تا ورودی و خروجی MIDI داره, نیاز شما رو فعلآ بر طرف میکنه, با این کارتون رو شروع کنید و وقتی حرفه ای شدید و انشالا کارتون گرفت یک کارت صدای حرفه ای ESI maxio XD بگیرید که 1,300,000 تومان قیمتشه

داره خودمونی میشه zarbang's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا 500 تومان با ميكروفون واسه ساز ميخوام.سنتي و كوبه اي

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوست عزیز
    کارت سولو مناسب برای کار سولو نوازی هستش
    به طور استاندارد از یک میکروفون پشتیبانی میکنه ، البته تبصره هایی هم وجود داره که بشه ورودی های بیشتری رو به اون اضافه کرد اما هزینه برداره و اصلا به صرفه نیست.

پیشنهاد میکنم سراغ دستگاه های استوک نرید.
    کسی که یک دستگاه سالم داشته باشه به هیچ وجه اون رو نمیفروشه اگر هم قصد ارتقا داشته باشه به احتمال 90 درصد دستگاه قبلیش رو نگه میداره تا از اون در کنار دستگاه جدید تر استفاده کنه
    احتمال پیدا کردن کارت صوت دست دوم سالم و جدید خیلی کمه
    اگر هم دستگاه دست دوم جدید ! به فرض محال ! پیدا بشه و مشکلی براش پیش بیاد هزینه ی تعمیر بالایی داره (در صورت تعمیر پذیری!) و تقریبا برابری میکنه با یک دستگاه نو!

انتخاب شما میتونه متنوع تر از 2 گزینه ی براند ام آدیو باشه
    دستگاه های زیادی در پست های قبل معرفی شده که میتونید اونها رو هم به گزینه هاتون اضافه کنید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام به voiman عزیز،

امیدوارم هرجا هستین پرانرژی باشین،
    تمام کارهایی رو که گفتین من چک کردم، حتی بدون میکروفن هم صدای ضبط شده همراه با همون نویز هستش (شبیه به صدای سوت گوش خراش).
    اینم بگم من از اولین روز با این نویز مشکل داشتم، و هیچ وقت من نتونستم با کامپیوتر خودم یه صدای بدون نویز ضبط کنم. یک نکته ی دیگه اینه که اگه بخوام در rate 22050 صدا رو ضبط کنم میشه گفت بدون نویزه! ولی وقتی rate رو از 22050 به بالاتر تغییر بدیم اون نویز خودش رو نشون میده!
    اگه به نظرتون مشکل همون کارت صداست، من هرچه زودتر یک کارت PCI بگیرم و از شر این نویز خلاص بشم.

تشکر فراوان از استاد انجمن سخت افزار
    دوست عزیز
    یک گزینه ی دیگه هم هست که میتونه برای شما مشکل ایجاد کنه
    از عدم وجود افکت های خاص ، گزینه های Boost ، و نرم افزار های سه بعدی ساز صوتی روی سیستمتون مطمئن بشید

اگر بتونید شرح کوتاهی از روند کاریتون در فرآیند رکورد بیان کنید من تسلط بهتری پیدا میکنم و بهتر به نتیجه میرسیم

موفق باشید
    یا علی

12. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •