سلامم.. هيچكدوم.استندباي كني عمر هارد و فن سيستم بيشتر ميشه و سرعت شروع بكار دوباره هم محفوظ ميمانه. حس بحث و توضيح مفصلتر نيستش فقط خواستم جواب درستش را بشت بگم....
سلامم.. هيچكدوم.استندباي كني عمر هارد و فن سيستم بيشتر ميشه و سرعت شروع بكار دوباره هم محفوظ ميمانه. حس بحث و توضيح مفصلتر نيستش فقط خواستم جواب درستش را بشت بگم....
دوستان یک لپ تاپ سونی fw 373 خریدم وقتی تو شارژ می زنم و فول شارژ می شه اگه یک روز ازش استفاده نکنم وقتی روشن می کنم 87-90 درصد باتری داره و تا به حال ندیدم 93 درصد شارژ باشه لطفا کمک کنید آیا این امر عادیه(البته وقتی تو شارژ است و روشن می کنی 100 درصد هست)
آره دیگه ... باتری ایده آلی که نیست که اصلا افت نداشته باشه ... همه همینطورند یک افت جزئی دارند
سطلام دوستان من این تاپیک رو از اول مطالعه کردم منتها کمی گیج شدم جوابها کمی متناقض بود
حالا برای یک جمع بندی کلی چند تا سوال داشتم
1- برای بار اول چه مدت باید شارژبشه باطری ؟
2-موقع شارژ باید دستگاه خاموش باشه حتما یا مهم نیست؟
3-موقع استفاده ار اداپتور ایا باطری باید جدا باشه یا نه؟؟
ممنون
سلام دوست نازنینم
1 12 ساعت کامل البته کلا بالای 7 ساعت توصیه میشه
2 به نظر من مهم نیست چون باتری داره شارژ میشه و از لپ تاپم از منبع تغذیه میکنه
3 اصلا و ابدا توصیه نمی شه بدون باتری شارژ بشه چون اگه خدایی نکرده برق بره امکان اسیب دیدن سیستم خیلی بالاست و باید بدونید اداپتور لپ تاپ سیستم سویچینگ داره و وقتی باتری شارژ کامل هست اونو از مدار خارج می کنه![]()
بسیار ممنون دوست عزیز
یک سوال دیگه هم داشتم
رو دفترچه راهنما نوشته برا کم کردن نور ال سی دی از میانبر fn+ >,< استفاده بشه منتها رو سیستم من کار نمیکنه
در صورتی که با همین دکمه fn و up -down صدا کم و زیاد میشه
به نظرتون مشکل از کجاست
ممنون
![]()
سلام دوستان
من اگه بخوام رم و هارد نوت بوک وایو مدل z 540 را عوض کنم، چه نکاتی را باید بهش توجه کنم!
1- آیا باید نوع خاصی از آنها را بخرم که به وایو بخوره؟
2- رم و هارد خودش 1 و 120 هستش، میخوام به 2 و 250 تبدیل کنم، در صورت تعویض چقدر برام هزینه داره؟
3- نمی دونم کجا این کارا انجام میدن
تشششکر.
دوست گلم شما f7 & f8 رو می زنی دیگه؟
نه عزیز چپ و راست رو عکس که واضحه!ا f7 & f8 کار دیگه میکنه
قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا این میانبر کار میکنه یعنی سخت افزاری نیست
احتمالا باید ویندوز عوض بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)