تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 216 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تزا جان هنگ نکرده فکر کنم داری اشتب میگی گیر کرده یا کند شده....
    اینا اغلب به خاطر استفاده ی نابه جا وغلط است....
    دکمه وصل رو وقتی میزنی
    نباید قسمت بالایی اونو بزنی که دکمه اوپن زیر ال سی ذی رو به جای وصل بزنی !!
    دوست من نه هنگ میکنه و تا باطری رو در نیاری دیگه هیچی کار نمیکنه
    در مورد کلید هم اونقدر سرم میشه که دکمه ها رو اشتباه نزم من میگم دکمه وصل که پایینتر از دکمه منو است رو میزنم ولی منو باز میشه البته خیلی کم این اتفاق میفته
    راستی یه چیز دیگه بعضی مواقع هم دارم اهنگ گوش میدم خود به خود خاموش میشه
    راستی قضیه این گارانتی تعویض چیه چون من میگرفتم یارو گفت گارانتی تعویض داره تا یه سال

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دکمه وصل رو وقتی میزنی
    نباید قسمت بالایی اونو بزنی که دکمه اوپن زیر ال سی ذی رو به جای وصل بزنی !!

هنوز کلاینت ان گیج نیومده واسه ان 78
    چطور کم میاره جاو ان 73 ؟؟؟

صداش هم در هدفون و اسپیکر بهتر از ان 73 هستش (هر دو مدل رو دارم الان)

سرعت ان 78 در منو ها خیلی خوبه و بسیار سریعتر از 73 هستش مخصوصا وقتی آپ کردم به ورژن 12

هنگ نکردن هم ربطی به سی پی یو نداره
    که سی پی ان78 که به نظر شما عادیه
    جلوگیری کنه از این مشکل
    هنگ کردن بیشتر به باگ های نرم افزاری و میزان رم دینامیکی بستگی داره
    که در هر 2 مورد ان78 بهتر و بالاتر از 73 هستش

فقط بلندی صدای اسپیکر 73 بیشتر که اونم با پایین اومدن کیفیت در ماکزیمم صدا رنگ میبازه

اگه از ان73 خوش میاد بحثی نیست ولی دلیل نمیشه الکی اونو سر تر بدونی از یه گوشی 2 نسل جلوتر نوکیا

به نظر من ان78 با قیمت 300 تومن (حالا 30 کمتر وبیشتر)
    واقعا خریده خوبیه
    ولی من که 400 خریدم گرون خریدم
    دوست عزیز من به طور کلی از نوکیا خوشم میاد ببین دوست عزیز اگه مثل من گوشی باز باشی و میبینی که فعلا سیمبین 9.3 با n-gage مشکل داره مثلا 5320 در نقدشم نوشته که کارایی لازم و کامل برای ساپورت n-gage رو نداره مثلا شما الان فیفا 08 رو 5320 نصب کنی میبینی که مشکل b
    Last edited by Punisher_2008; 24-09-2008 at 13:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    من خریدم بچه ها
    به نظرم گوشی خوبی هستش چون قبلا ان 81 داشتم و لی در ظاهر سرعتش به اندازه اون هستش افکتهای تصویری در منوها مشهود هستش و جلوه ی زیبای به گئشی داده
    جی پی اس سریعی هم داره در حدود 30 ثانیه موقعیت رو پیدا میکنه در صورتی که جی پی اس دستی گارمین که من دارم حدودا 60 تا 80 ثانیه طول میکشه.
    نر افزار ها هم اکثرا روی اون نصب میشن ( البته با ساین کردن )
    کیفیت عکسش نسبت به 5610 که اون هم 3.2 هستش بهتره
    کی پد هم عادت میکنید براحتی میشه باهاش اس ام اس ارسال کردن و به تندی میشه نوشت.
    به نظر من هه چیزش خوبه
    فقط فرق اصلی و فرعی شو نمی دونم
    بیشتر بازار چینی هستش جریان چیه؟

4. این کاربر از tc1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست عزیز من به طور کلی از نوکیا خوشم میاد ببین دوست عزیز اگه مثل من گوشی باز باشی و میبینی که فعلا سیمبین 9.3 با n-gage مشکل داره مثلا 5320 در نقدشم نوشته که کارایی لازم و کامل برای ساپورت n-gage رو نداره مثلا شما الان فیفا 08 رو 5320 نصب کنی میبینی که مشکل b
    نکنه ان96 داری که میگی 9.3 با انگیج مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
    چون
    الان تنها کلاینت ان گیج موجود تو بازار مال ان96 هستش (برای سیمبین 9.3) که اونم چون جدید اومده هیچ مشکلی از لحاظ باگ نداره

اگه برای ان78 کلاینک ان گیج نیومده دلیل بر مشکل ان78 نیست که بخوای بگی ان78 مشکل داره یا 9.3 مشکل داره
    چون هم برای 9.3 کلاینت اومده و طی چند روز آینده برای 78 میاد

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

چون
    الان تنها کلاینت ان گیج موجود تو بازار مال ان96 هستش (برای سیمبین 9.3) که اونم چون جدید اومده هیچ مشکلی از لحاظ باگ نداره

اگه برای ان78 کلاینک ان گیج نیومده دلیل بر مشکل ان78 نیست که بخوای بگی ان78 مشکل داره یا 9.3 مشکل داره
    من همينجا اعلام ميكنم هيچ كدوم از گوشيهاي سيمبين 9.1 ،9.2 و 9.3 با N-Gage مشكلي ندارند....و كلاينت به راحتي روشون نصب ميشه...پس بيخودي شايعه درست نكنيد...!

ببین دوست عزیز اگه مثل من گوشی باز باشی

داداش ميدوني داري به كي ميگي اين حرفو...!
    Last edited by Legend; 24-09-2008 at 17:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چون

نمی دونم چرا پست من کامل نیست در مورد 9.3 اگه نقد 5320 بری میبینی که حتی جز معایب این گوشی هست و کارایی کامل نداره برای بازی های n-gage ولی n96 داره یا خودت 5320 گیر بیار تست کن میبینی که مشکل داره و فراموش نکن n73 لقب کامپیوتر چند رسانه ای رو داره و در صدا دوربین ساختار صفحه کلید و ساپورت کامل n-gage رو برتر از نسبت به n78 ولی در عوض اون gps. wifi و سیستم عامل حدید تری داره

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    من خریدم بچه ها
    به نظرم گوشی خوبی هستش چون قبلا ان 81 داشتم و لی در ظاهر سرعتش به اندازه اون هستش افکتهای تصویری در منوها مشهود هستش و جلوه ی زیبای به گئشی داده
    جی پی اس سریعی هم داره در حدود 30 ثانیه موقعیت رو پیدا میکنه در صورتی که جی پی اس دستی گارمین که من دارم حدودا 60 تا 80 ثانیه طول میکشه.
    نر افزار ها هم اکثرا روی اون نصب میشن ( البته با ساین کردن )
    کیفیت عکسش نسبت به 5610 که اون هم 3.2 هستش بهتره
    کی پد هم عادت میکنید براحتی میشه باهاش اس ام اس ارسال کردن و به تندی میشه نوشت.
    به نظر من هه چیزش خوبه
    فقط فرق اصلی و فرعی شو نمی دونم
    بیشتر بازار چینی هستش جریان چیه؟
    جی پی اس که خیلی سرعت بالایی داره واقعا جای تحسین داره دوربینش تقریبا هم سطح با 5610 هست ولی گاهی در بعضی شرایط نسبت به هم دیگه برتری دارند سرعت 5610 خیلی بالا هست در باز کردن برنامه ها

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در ضمن كلاكنت واسه 5320 و n96 که در لسیت رسمی n-gage بود عرضه شده ولی هنوز خبری از n78 نیست و در لیست رسمیشم هم نبوده ولی به احتمال خیلی زیاد میاد امید وارم مثل 5320 مشکل نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

gps کار میکنه؟
    کسی استفاده کرده با gps ؟
    آخه تو مشخصات نوشته a-gpsگفتم شاید gps معمولی نباشه
    حالا gps راحت کار می کنه یا نیاز به سخت افزار دیگری هم داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

gps راحت کار میکنه با سرعت واقعا بالا

من به عنوان کسی که هم 5610 داشته هم 78 و هم 73me مقایسه کنیم

در عکاسی هیچ شکی نیست که n73me یک دوربین حرفه ای هست و بهتر از 5610 و n78 هست ولی در مورد 2 گوشی اخر در یکسری شرایط 5610 در یکسری دیگه n78 برنده بود ولی فیلم برداری 5610 تقریبا بهتر بود

در مورد صدا: صدای 5610 از هر دو گوشی با کیفیت تر بوده ولی صدای بلنتر رو n73me داشته ولی در handsfree 5610 از هردو برنده بود در کیفیت n73me و n78 تقریبا یکی هستند

در مورد باطری باطری 5610 واقعا خیلی بهتر از هر دو گوشی بوده و بعده انn78 باطری بهتری داره و 2 ساعت بیشتر از n73me نگه میداره 100% تست شده

در مورد ال سی دی n73me , n78 2.4 اینچ هستند و کیفیت هر دو یکی بود ال سی دی 5610 2.2 بوده و توانایی بشتر از 16 میلیون رنگ رو داره زیر نور افتا 5610 عالی عمل میکنه و ال سی دی 5610 با کیفیتر است زیارا کوچکتر و تراکم پیکسل بیشتر هست

امکانات ارتباطی : هر 3 گوشی دارا بولوتوث بوده n73me اینفرادر هم داره ولی به درد نمی خوره هر 3 گوشی gprs داشته و میتنند موقیت یابی کنند ولی n78 gps و wifi هم داره و امکانات ارطباتی پیشرفته ای داره

ساپورت N-GAGE : نوکیا 5610 سیستم عامل سیمبین نداره و از این نوع بازی پشتیبانی نمی کنه ولی N73ME با داشتن سیستم عامل سیمبین 9.1 بدون هیچ مشکلی با سرعت خوبی ساپورت میکنه ولی N78فعلا واسش نه امده واسه 5320 عرضه شده که فعلا مشکل داره و کارایی کامل رو نداره

ساختار صفحه کیلید: 5610 در بین این 3 گوشی بهترین صفحه کلید رو داره خیلی نرم و زیبا داره بعدش N73ME و بعدش هم N78 که ساختار مناسبی داره

سرعت : در سرعت معلومه که 5610 به خاطر بهره بردن ار جاوا سرعت خیلی بالایی داره بعدش هم N78 بعد هم N73ME البته در باز کردن منو مثل هم بوده و در باز کردن نرم افزار 1 تا 2 ثانیه N78 سرعتر بوده ولی در دیگر جاها یکی هستند در روشن کردن N78 سریعتر بوده

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •