یه آدم حسابی و منطقی .
حق با شماست .
ما هم باخت رو پذیرفتیم ولی این آلمانیا خیلی روشون زیاده !!!
یه آدم حسابی و منطقی .
حق با شماست .
ما هم باخت رو پذیرفتیم ولی این آلمانیا خیلی روشون زیاده !!!
من فکر کنم که اون عکس و اون زرافه از دستياران خرس مهربون بوده،اومده اونجا با بازيکنان آلمان عکس
بگيره،بنده خدا از بچگی ظاهراً علاقه شديدی به تيم آلمان داشته،موقعيتش الان براش جور شده بوده.
اومده عکس گرفته.
من طرفدار آلمان هستم ولی در حاشیه بازی آلمان و پرتقال اینارو میگم ضمنا این پست رو عینا تو جفت تاپیکا زدم!!!
آقا زشته دیگه خجالت بکشین!!!
با جفت طرفدارا هستم بسته دیگه کری خیلی خوبه و کلا باعث هیجان و ... میشه ولی دیگه از حد گذشته به مسخره کردن و ... رسیده من نمیدونم اگه انجمن یه سری قوانین دست و پا گیر و نداشت ما چیکار میکردیم!!!
آقا خواهشا دیگه این بحث رو ادامه ندین از هوادارای تیم مقابل هم می خوام دیگه سعی در تخریب تیم مقابل نداشته باشن...
بازی تموم شد رفت...
اگه تو تاپیک تیم مقابل هم میاین صرفا جهت تخریب نیاین...چون دیگه داره روال عادی خودش رو از دست میده!
از تمام دوستانی هم که رعایت میکنن پیشاپیش ممنونم...![]()
]چرا دیگه لقب تیمتمون و یار 12 تیمتون را روی کس دیگه ای میزاری !!!!!!!!!!!!!!
همه دیگه میدونن المانیها لقبشون چیهدیگه کار از کار گذشته!!!!!!!!!
لقب المانیها=زرافه های خوشحال خوش شانس
اقا در این تاپیک رو دیگه تخته کنید
چون بعد حذف گوجه فرنگی.طرفداراش که دیگه نا امید به همه جا بودن.دست به دامن هلند شده بودن و میگفتن ما زا 2 روزگی تیم دوممون هلنده!!خوب هلند که پر پر شد
ببینم شما پرتقالیا دیگه طرفدار تیمی نیستین؟
اميدوارم يا از آلمان يا از اسپانيا حمايت كنن![]()
من خودم بعد ایتالیا تو این جام طرفدار ایتالیا بودم به نظرم تو بازی با آلمان اگه داور گل بالاک رو خطا می گرفت عمرن حذف نمی شد 2 تا گل مفت خوردن اما گل اول آلمان خیلی قشنگ و کلاسیک بود
بسه دیگه اقا.اخه قد بلندی که حسودی نداره.قدشون بلنده که هس.اگه کوتوله بودن خوب بود؟کریس به طور مهیب گردن بلندی داره(ببخشید کریس جون بالاک اونور ناراحت شده
).
ای گفتی.واقعا به مسخره بازی کشیده.
خیلی با گل اولشون کیفور شدم.بسی.چه سرعتی داش لامصب.
اها ایول.شدیدا تایید میشه.
eeeee --- مصطفی من فکر میکردم تو فقط طرفدار پرش شطرنج با نیزه هستی -- پس فوتبالم نگاه میکنی؟![]()
جیگر طلا کلا من چند تا چیز را دوست میدارم
کاپوچینو
فوتفال
بیلیارد
شنا با مانع بانوان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)