ممنون به خاطر توضيحات خوبي كه داديد . ولي يه مساله رو هنوز متوجه نشدم و اينكه شما گفتي عدد لنز در 2 ضرب ميشه ولي اينجا اعداد موجود نسبت ديگه اي رو نشون ميده و يه سوال ديگه اينكه فرق بين f كوچيك با F بزرگ چيه ؟ ميشه در اين باره بيشتر توضيح بدين .
ممنون به خاطر توضيحات خوبي كه داديد . ولي يه مساله رو هنوز متوجه نشدم و اينكه شما گفتي عدد لنز در 2 ضرب ميشه ولي اينجا اعداد موجود نسبت ديگه اي رو نشون ميده و يه سوال ديگه اينكه فرق بين f كوچيك با F بزرگ چيه ؟ ميشه در اين باره بيشتر توضيح بدين .
سلام دوستان
ضمن اینکه لطف می کنید و به سوال قبلیم که بلاخره من کدوم سایت باید اطمینان کنم و اوضاع فلاش این دو تا دوربین چه جوریه پاسخ می دید ، می خواستم یه لطفی هم بکنید و به عکسهای زیر نگاه کنید .
این عکسها در اتاق کم نور در حالیکه تمام چراغهای اتاق روشن هستند ( بدلیل هوای بشدت ابری ) حدودا نیم ساعت پیش گرفته شده . بدون فلاش . اگر دقت کنید همه عکسها دارای نویز ( دون دون ) هستند که بخصوص روی دیوار کاملا مشخصه ( عکس رو بزرگ کنید و در lcd ببینید )
می خوام بدونم من زیادی حساس شدم یا اینها واقعا نویز های اضافی هستند و خلاصه کیفیت این عکسها چجوریه بنظرتون ؟
مود پروگرام p
iso 200
وایت بالانس : Tungsten
i-Contrast
My Colors : vivid
مود پروگرام یا همون P
iso 100
وایت بالانس : اتوماتیک AWB
i-Contrast
مود پروگرام یا همون P
iso 200
i-Contrast
مود پروگرام یا همون P
iso 400
i-Contrast
و البته این نویز ها و دودون ها حتی در عکسهای همراه فلاش این دوربین هم دیده میشه .
من خودم عکس اول و دوم رو بهتر از بقیه می دونم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
دوست عزيز اينطور كه به نظر مياد شما بيش از اندازه نسبت به اين قضيه حساس شدي چون كيفيت عكسها مطلوب و قابل قبوله . تمام دوربينهاي نيمه حرفه اي و آماتور تو محيطهاي كم نور عكسشون نويز داره . اين مساله اجتناب ناپذيره . حالا ممكنه يه دوربين نويزش كمتر از يه دوربين ديگه باشه ولي دوربين بدون نويز اون هم در اين قيمت پيدا نميشه . شما براي اينكه خيالت راحت بشه بايد روز و در نور كافي هم عكس بگيري ببين وضعيت چطوره . اگه اونجا هم عكسها نويز داشت اونوقت بايد به كيفيت دوربينت شك كرد وگرنه جاي هيچ نگراني وجود نداره . زياد وسواس به خرج نده . مباركت باشه . سعي كن ازش لذت ببري .![]()
من هم موافقم.
البته من درعكاسي آماتور هم نيستم.
ولي هرچي به اين عكسها نگاه ميكنم به نظرم كيفيتشون درسطح اون قيمت دوربين واقعا عاليه.
معمولا وقتي براي خريد يه وسيله انقدر مطالعه ووسواس بخرج ميديم بعدش انتظارمون ازش مافوق توان ميشه.
وای چقدر نوشته ی شما و تشکر سیمور ، امیدوار کننده بود . مرسی
پس این مقدار نیوز مثلا در W290 سونی هم هست ؟
و بعدش من صفحه ی قبل یه سوالی در مورد برد فلاش این دوربینها کرده بودم . ممنون میشم بفرمایید که بلاخره کدوم رقم درسته ؟
ممنون و ایشالا هوای که آفتابی شد عکس دی لایت هم میذارم که نظر شما رو در موردش بدونم . ممنون
دوست عزیز از شمام سپاسگزارم . احتمالا حق با شماست
من روی چیزایی که می خرم خیلی حساسیت بخرج می دم . 280 تومن می دم انتظار دارم 2 میلیون هشتصد هزارتومن برام کار کنه
ممنون از روحیه ای که دادید
نويز در همه دوربينهاي ديجيتال آماتور و نيمه حرفه اي هست حتي در سوني . سعادتي نصيب شده و با دوربينهاي زيادي عكس گرفتم و نديدم هيچ كدوم از اونها نويز نداشته باشه . بورد فلاش دوربينهاي كانن تا اونجايي كه من ديدم و باهاشون كار كردم تقريبا شبيه همديگه ست و فرق چنداني با هم ندارن . البته در يك دسته بندي . هر چند بورد اونها به پاناسونيك نمي رسه اما در حد خودش خوبه .
اگه منظورتون اعداد مربوط به فوجی و پاناسونیک باشه،این دوربین ها SLR نیستند و از قوانین خاص خودشون پیروی می کنن.(استاندارد موظف کننده ای وجود نداره).
در مورد دومی،عدد F مربوط به حداکثر گشادی دیافراگم در دو حالت واید و تله هست که عدد کوچکتر در حالت واید و عدد بزرگتر در حالت تله هست.و f مربوط به محدوده تله لنز هست.
ممنون
بیشتر می خواستم بدونم که در مورد برد فلاش ( و کلا سایر مشخصات ) بیشتر به سایت خود کانن canon.com میشه استناد کرد یا مثلا dpreview.com
؟
چون توی سایت کانن برای sd980 نوشته 3.5 متر ولی در dpreview نوشته 6.5 متر !
لینک هردو سایت هم در نوشته ی صفحه ی قبلم هست .
جسارت نباشه ولي بورد 6.5 متر براي اين دوربين يه جورايي خيال پردازي به حساب مياد . فلاش دوربينهاي كامپكت كانن در حالت وايد حداكثر مي تونن 4 متر بورد داشته باشن . دوربيني مثل SX20 كه فلاش قوي و خوبي داره حداكثر 6.5 متر بورد داره . اين لينك هم براي دلگرمي بيشتر شماست . سري بزني بد نيست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداوند شما را خیر دهاد
پس همون اعداد و ارقام سایت کانن درست تره
یعنی دوربین من sd940 فلاشش 4 متر هست
و sd980 همون 3.5 متر
با تشکر و تهیات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)