تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 73 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

داره خودمونی میشه Art Line's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه توضیح کوچولویی ام من بدم.
    ببینین،در مورد دوربینای SLR که دوست عزیزم توضیح دادن،من وارد اون بحث نمیشم.
    ولی چون دیدم شما غیر حرفه ای ها رو هم مد نظر دارین،گفتم اینو بگم.ببینین،چون توی دوربینای SLR، قابلیت تعویض لنز دوربین حرف اول رو می زنه،(کلا از سالهای 1940 به این طرف،همه قطعاتی که یه جورایی باید قابلیت تعویض رو داشته باشن)،باید از یک سری استانداردهایی پیروی کنن،یکی از اون استاندارد ها،فاصله لنز از سنسور هستش.توی دوربینای قدیمی فیلمی،این فاصله دقیقا 35 میلی متر بود.ولی توی دیجیتال ها،یک استاندارد جدید هم تدوین شده که فاصله رو به نصف این مقدار تقلیل میده.در واقع عین اینکه یه لنز تبدیل 2X همیشه جلوی سنسور نصب شده،هر لنزی رو که بندازین،نسبت به دوربینای استاندارد قبلی(که هنوزم استفاده میشه) دو برابر بزرگنمایی بیشتری رو داره.یعنی همونطور که پویان جان فرمودن( جناب Prowler درست گفتم اسمتونو؟). هر لنزی بندازین مثلا 180-70 ،توی این دوربینا تبدیل میشه به (معادل) 360-140 میلی متر.

حالا توی دوربینای نیمه حرفه ای(شامل همون HX1 ,...) چون لنز قابل تعویض نیست،بنابر این استانداردی هم برای رعایت کردن وجود نداره.همونطور که می بینین مثلا لنز فوجی s200exr فاصله کانونی 101.5-7.1 داره یا پاناسونیک fz - 38 که فاصله کانونی 86.4-4.8 میلی متر داره.
    این یعنی اینکه فاصله لنز فوجی از سنسور 8.14 میلی متر (نه 35 میلی متر) و در پاناسونیک 6.22 میلی متر(دوباره نه 35 میلی متر) هست.خب برای اینکه مشکل و سردرگمی اینجا برطرف بشه و همچنین آزادی عمل کارخانه طراح بیخودی ازش گرفته نشه،اومدن یه استانداردی تعریف کردن که هر شرکتی موظف شده علاوه بر فاصله کانونی اصلی،فاصله کانونی معادل 35 میلی متری رو هم گزارش بده تا مصرف کننده گیج نشه که حالا واید کدوم بیشتره یا کدوم تله قویتری داره.....

Fuji

Panasonic
    ممنون به خاطر توضيحات خوبي كه داديد . ولي يه مساله رو هنوز متوجه نشدم و اينكه شما گفتي عدد لنز در 2 ضرب ميشه ولي اينجا اعداد موجود نسبت ديگه اي رو نشون ميده و يه سوال ديگه اينكه فرق بين f كوچيك با F بزرگ چيه ؟ ميشه در اين باره بيشتر توضيح بدين .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام دوستان
    ضمن اینکه لطف می کنید و به سوال قبلیم که بلاخره من کدوم سایت باید اطمینان کنم و اوضاع فلاش این دو تا دوربین چه جوریه پاسخ می دید ، می خواستم یه لطفی هم بکنید و به عکسهای زیر نگاه کنید .

این عکسها در اتاق کم نور در حالیکه تمام چراغهای اتاق روشن هستند ( بدلیل هوای بشدت ابری ) حدودا نیم ساعت پیش گرفته شده . بدون فلاش . اگر دقت کنید همه عکسها دارای نویز ( دون دون ) هستند که بخصوص روی دیوار کاملا مشخصه ( عکس رو بزرگ کنید و در lcd ببینید )

می خوام بدونم من زیادی حساس شدم یا اینها واقعا نویز های اضافی هستند و خلاصه کیفیت این عکسها چجوریه بنظرتون ؟

مود پروگرام p
    iso 200
    وایت بالانس : Tungsten
    i-Contrast
    My Colors : vivid

مود پروگرام یا همون P
    iso 100
    وایت بالانس : اتوماتیک AWB
    i-Contrast

مود پروگرام یا همون P
    iso 200
    i-Contrast

مود پروگرام یا همون P
    iso 400
    i-Contrast

و البته این نویز ها و دودون ها حتی در عکسهای همراه فلاش این دوربین هم دیده میشه .
    من خودم عکس اول و دوم رو بهتر از بقیه می دونم

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ضمن اینکه لطف می کنید و به سوال قبلیم که بلاخره من کدوم سایت باید اطمینان کنم و اوضاع فلاش این دو تا دوربین چه جوریه پاسخ می دید ، می خواستم یه لطفی هم بکنید و به عکسهای زیر نگاه کنید .

این عکسها در اتاق کم نور در حالیکه تمام چراغهای اتاق روشن هستند ( بدلیل هوای بشدت ابری ) حدودا نیم ساعت پیش گرفته شده . بدون فلاش . اگر دقت کنید همه عکسها دارای نویز ( دون دون ) هستند که بخصوص روی دیوار کاملا مشخصه ( عکس رو بزرگ کنید و در lcd ببینید )

می خوام بدونم من زیادی حساس شدم یا اینها واقعا نویز های اضافی هستند و خلاصه کیفیت این عکسها چجوریه بنظرتون ؟

مود پروگرام p
    iso 200
    وایت بالانس : Tungsten
    i-Contrast

مود پروگرام یا همون P
    iso 100
    i-Contrast

مود پروگرام یا همون P
    iso 200
    i-Contrast

مود پروگرام یا همون P
    iso 400
    i-Contrast

و البته این نویز ها و دودون ها حتی در عکسهای همراه فلاش این دوربین هم دیده میشه .
    من خودم عکس اول و دوم رو بهتر از بقیه می دونم

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
    دوست عزيز اينطور كه به نظر مياد شما بيش از اندازه نسبت به اين قضيه حساس شدي چون كيفيت عكسها مطلوب و قابل قبوله . تمام دوربينهاي نيمه حرفه اي و آماتور تو محيطهاي كم نور عكسشون نويز داره . اين مساله اجتناب ناپذيره . حالا ممكنه يه دوربين نويزش كمتر از يه دوربين ديگه باشه ولي دوربين بدون نويز اون هم در اين قيمت پيدا نميشه . شما براي اينكه خيالت راحت بشه بايد روز و در نور كافي هم عكس بگيري ببين وضعيت چطوره . اگه اونجا هم عكسها نويز داشت اونوقت بايد به كيفيت دوربينت شك كرد وگرنه جاي هيچ نگراني وجود نداره . زياد وسواس به خرج نده . مباركت باشه . سعي كن ازش لذت ببري .

4. 5 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم موافقم.
    البته من درعكاسي آماتور هم نيستم.
    ولي هرچي به اين عكسها نگاه ميكنم به نظرم كيفيتشون درسطح اون قيمت دوربين واقعا عاليه.
    معمولا وقتي براي خريد يه وسيله انقدر مطالعه ووسواس بخرج ميديم بعدش انتظارمون ازش مافوق توان ميشه.

6. این کاربر از farzadmaham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

دوست عزيز اينطور كه به نظر مياد شما بيش از اندازه نسبت به اين قضيه حساس شدي چون كيفيت عكسها مطلوب و قابل قبوله . تمام دوربينهاي نيمه حرفه اي و آماتور تو محيطهاي كم نور عكسشون نويز داره . اين مساله اجتناب ناپذيره . حالا ممكنه يه دوربين نويزش كمتر از يه دوربين ديگه باشه ولي دوربين بدون نويز اون هم در اين قيمت پيدا نميشه . شما براي اينكه خيالت راحت بشه بايد روز و در نور كافي هم عكس بگيري ببين وضعيت چطوره . اگه اونجا هم عكسها نويز داشت اونوقت بايد به كيفيت دوربينت شك كرد وگرنه جاي هيچ نگراني وجود نداره . زياد وسواس به خرج نده . مباركت باشه . سعي كن ازش لذت ببري .
    وای چقدر نوشته ی شما و تشکر سیمور ، امیدوار کننده بود . مرسی

پس این مقدار نیوز مثلا در W290 سونی هم هست ؟

و بعدش من صفحه ی قبل یه سوالی در مورد برد فلاش این دوربینها کرده بودم . ممنون میشم بفرمایید که بلاخره کدوم رقم درسته ؟

ممنون و ایشالا هوای که آفتابی شد عکس دی لایت هم میذارم که نظر شما رو در موردش بدونم . ممنون

من هم موافقم.
    البته من درعكاسي آماتور هم نيستم.
    ولي هرچي به اين عكسها نگاه ميكنم به نظرم كيفيتشون درسطح اون قيمت دوربين واقعا عاليه.
    معمولا وقتي براي خريد يه وسيله انقدر مطالعه ووسواس بخرج ميديم بعدش انتظارمون ازش مافوق توان ميشه.

دوست عزیز از شمام سپاسگزارم . احتمالا حق با شماست
    من روی چیزایی که می خرم خیلی حساسیت بخرج می دم . 280 تومن می دم انتظار دارم 2 میلیون هشتصد هزارتومن برام کار کنه
    ممنون از روحیه ای که دادید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وای چقدر نوشته ی شما و تشکر سیمور ، امیدوار کننده بود . مرسی

پس این مقدار نیوز مثلا در W290 سونی هم هست ؟

و بعدش من صفحه ی قبل یه سوالی در مورد برد فلاش این دوربینها کرده بودم . ممنون میشم بفرمایید که بلاخره کدوم رقم درسته ؟

ممنون و ایشالا هوای که آفتابی شد عکس دی لایت هم میذارم که نظر شما رو در موردش بدونم . ممنون

دوست عزیز از شمام سپاسگزارم . احتمالا حق با شماست
    من روی چیزایی که می خرم خیلی حساسیت بخرج می دم . 280 تومن می دم انتظار دارم 2 میلیون هشتصد هزارتومن برام کار کنه
    ممنون از روحیه ای که دادید
    نويز در همه دوربينهاي ديجيتال آماتور و نيمه حرفه اي هست حتي در سوني . سعادتي نصيب شده و با دوربينهاي زيادي عكس گرفتم و نديدم هيچ كدوم از اونها نويز نداشته باشه . بورد فلاش دوربينهاي كانن تا اونجايي كه من ديدم و باهاشون كار كردم تقريبا شبيه همديگه ست و فرق چنداني با هم ندارن . البته در يك دسته بندي . هر چند بورد اونها به پاناسونيك نمي رسه اما در حد خودش خوبه .

9. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون به خاطر توضيحات خوبي كه داديد . ولي يه مساله رو هنوز متوجه نشدم و اينكه شما گفتي عدد لنز در 2 ضرب ميشه ولي اينجا اعداد موجود نسبت ديگه اي رو نشون ميده و يه سوال ديگه اينكه فرق بين f كوچيك با F بزرگ چيه ؟ ميشه در اين باره بيشتر توضيح بدين .

اگه منظورتون اعداد مربوط به فوجی و پاناسونیک باشه،این دوربین ها SLR نیستند و از قوانین خاص خودشون پیروی می کنن.(استاندارد موظف کننده ای وجود نداره).

در مورد دومی،عدد F مربوط به حداکثر گشادی دیافراگم در دو حالت واید و تله هست که عدد کوچکتر در حالت واید و عدد بزرگتر در حالت تله هست.و f مربوط به محدوده تله لنز هست.

11. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

نويز در همه دوربينهاي ديجيتال آماتور و نيمه حرفه اي هست حتي در سوني . سعادتي نصيب شده و با دوربينهاي زيادي عكس گرفتم و نديدم هيچ كدوم از اونها نويز نداشته باشه . بورد فلاش دوربينهاي كانن تا اونجايي كه من ديدم و باهاشون كار كردم تقريبا شبيه همديگه ست و فرق چنداني با هم ندارن . البته در يك دسته بندي . هر چند بورد اونها به پاناسونيك نمي رسه اما در حد خودش خوبه .
    ممنون
    بیشتر می خواستم بدونم که در مورد برد فلاش ( و کلا سایر مشخصات ) بیشتر به سایت خود کانن canon.com میشه استناد کرد یا مثلا dpreview.com
    ؟
    چون توی سایت کانن برای sd980 نوشته 3.5 متر ولی در dpreview نوشته 6.5 متر !
    لینک هردو سایت هم در نوشته ی صفحه ی قبلم هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون
    بیشتر می خواستم بدونم که در مورد برد فلاش ( و کلا سایر مشخصات ) بیشتر به سایت خود کانن canon.com میشه استناد کرد یا مثلا dpreview.com
    ؟
    چون توی سایت کانن برای sd980 نوشته 3.5 متر ولی در dpreview نوشته 6.5 متر !
    لینک هردو سایت هم در نوشته ی صفحه ی قبلم هست .
    جسارت نباشه ولي بورد 6.5 متر براي اين دوربين يه جورايي خيال پردازي به حساب مياد . فلاش دوربينهاي كامپكت كانن در حالت وايد حداكثر مي تونن 4 متر بورد داشته باشن . دوربيني مثل SX20 كه فلاش قوي و خوبي داره حداكثر 6.5 متر بورد داره . اين لينك هم براي دلگرمي بيشتر شماست . سري بزني بد نيست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

جسارت نباشه ولي بورد 6.5 متر براي اين دوربين يه جورايي خيال پردازي به حساب مياد . فلاش دوربينهاي كامپكت كانن در حالت وايد حداكثر مي تونن 4 متر بورد داشته باشن . دوربيني مثل SX20 كه فلاش قوي و خوبي داره حداكثر 6.5 متر بورد داره . اين لينك هم براي دلگرمي بيشتر شماست . سري بزني بد نيست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خداوند شما را خیر دهاد
    پس همون اعداد و ارقام سایت کانن درست تره
    یعنی دوربین من sd940 فلاشش 4 متر هست
    و sd980 همون 3.5 متر

با تشکر و تهیات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •