تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 53 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا ما هر چی انتخاب می کنیم تو ایران نیست . من گناه که نکردم یه هدفون درست و حسابی برای ورزش می خوام ؟
    نخیر، شما واقع بین نیستی! ما عمریه کارمون همینه و خوردن به در بسته عادتمون شده، سعی می کنیم باهاش کنار بیایم..

2. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ما هر چی انتخاب می کنیم تو ایران نیست . من گناه که نکردم یه هدفون درست و حسابی برای ورزش می خوام ؟
    اتفاقا من چند روز پیش پاساژ ایران بودم ، نه بعنوان مدل مخصوص ورزش ، ولی مدلی که پشت گوش و روی گوش سوار بشه چندین مدل (فیلیپس - کریتیو - سونی) دیدم ... شما باید بگردی و بگردی تا پیدا کنی ، خیلی مدلها تک هستند ، طرف 2 تا دونه میاره و میذاره پشت ویترین ، یه هفته هست و هفته بعد نیست .. پاساژ پایتخت رو بخصوص باید بگردی ، و مشخصاً از طرف توضیح بخوای ...

همه اینا برمی گرده به اینکه همونطور که دوستمون گفت واقع بین باشی، بجای اینکه روی یه مدل فیکس کنی و بگردی دنبالش ، ببین اول موجودی بازار ایران چیه و از بینشون بهترین رو انتخاب کن ..

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نخیر، شما واقع بین نیستی! ما عمریه کارمون همینه و خوردن به در بسته عادتمون شده، سعی می کنیم باهاش کنار بیایم..
    اتفاقا من چند روز پیش پاساژ ایران بودم ، نه بعنوان مدل مخصوص ورزش ، ولی مدلی که پشت گوش و روی گوش سوار بشه چندین مدل (فیلیپس - کریتیو - سونی) دیدم ... شما باید بگردی و بگردی تا پیدا کنی ، خیلی مدلها تک هستند ، طرف 2 تا دونه میاره و میذاره پشت ویترین ، یه هفته هست و هفته بعد نیست .. پاساژ پایتخت رو بخصوص باید بگردی ، و مشخصاً از طرف توضیح بخوای ...

همه اینا برمی گرده به اینکه همونطور که دوستمون گفت واقع بین باشی، بجای اینکه روی یه مدل فیکس کنی و بگردی دنبالش ، ببین اول موجودی بازار ایران چیه و از بینشون بهترین رو انتخاب کن ..
    آقا حق با شماست . اما تو بازار من مدلی پیدا نکردم . چرا ؟ چون بنده مشهد تشریف دارم و نمی تونم برم پایتخت رو بگردم . و کسی رو سراغ ندارم که برام این کار رو بکنه .

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا حق با شماست . اما تو بازار من مدلی پیدا نکردم . چرا ؟ چون بنده مشهد تشریف دارم و نمی تونم برم پایتخت رو بگردم . و کسی رو سراغ ندارم که برام این کار رو بکنه .
    شما هم که هی سنگ بنداز جلوی پای ما! (شوخی می کنم البته) ... خب دیگه اگه دسترسی به تهران نداشته باشی، کارت از این چیزی که تا الان فکرش رو می کردیم هم سخت تره .. می مونه خرید آنلاین (مثلاً کمان رایانه و هدفونهای ورزشی سونی که صفحات قبلی هم بحثش شد) و یا خرید پستی (که مثلاً مدل و فروشنده ات رو تلفنی قطعی کنی و اون واسه ات ارسال کنه) ... اینا هم هرکدوم دردسرها و ریسک های خودش رو داره ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

دوستان نظرتون در مورد Sennheiser HD 205

چیه؟

توی یکی از فروما گذاشتن برا فروش ( دست دوم ) 45 تومن

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

چیه؟

هدفون خیلی خوبیه. هم ظاهرش خوبه و هم صدای خوبی داره. البته نمیدونم این قیمت بیارزه یا نه. ببین نمایندگی سنهایزر اگه این مدل رو داره قیمتش چنده.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

چیه؟

قیمتش رو که حتما چک کن نمیدونم چرا فکر میکنم زیاده ؟؟؟(البته حدس میزنم )
    بعد این مدل رو رو گوشتون چک کنید فکر میکنم کمی کو چیک باشه و برای بعضی افراد به علت قرار گیری روی گوش اذیتشون کنه

11. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

قیمتش رو که حتما چک کن نمیدونم چرا فکر میکنم زیاده ؟؟؟(البته حدس میزنم )
    بعد این مدل رو رو گوشتون چک کنید فکر میکنم کمی کو چیک باشه و برای بعضی افراد به علت قرار گیری روی گوش اذیتشون کنه
    درسته. مدیوم سایز هست و بسته. البته آدم تا امتحان نکنه نمیتونه نظر بده ولی برخلاف تبلیغی که خود سنهایزر کرده فکر نمیکنم برای استفاده ی طولانی مدت راحت باشه.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .......

دوستان من میخوام یه هندز فری خوب برای پخش موزیک برای گوشی نوکیا 5800 بگیرم .. جم و جو باشه و کیفیت صدای عالی داشته باشه ....
    میشه یه چند مدل معرفی کنید ! ؟ ( بازه قیمت از 10 تا 30 )

از اوون مدلا که با بلوتوث کار میکنه هم معرفی کنید ( بازه قیمت از 30 تا 70 )

ممنون .......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

دوستانی که در جریا ن مباحث مطرح شده در این تاپیک هستند می تونند چند مدل رو که در این تاپیک مطرح شده و نمره قبولی نسبی گرفته نام ببرند

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •