سلام
dlink مشکلی نداره؟ الان قیمتش چنده؟
من تازه می خوام مودم بخرم چی و از کجا بخرم؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام
dlink مشکلی نداره؟ الان قیمتش چنده؟
من تازه می خوام مودم بخرم چی و از کجا بخرم؟
من ندا دارم ... با اکانت معمولی خودم 128 سرعت دانلودم بین 100 تا 130 هست و با اکانت رایگان بین 20 تا 30 .. خیلی بی خوده ... منتظرم دوره ام تموم بشه اینم شاتل کنم ..![]()
راهنمایی برای یک مبتدی :
لطفاً به من یک شرکت معرفی کنید که اینترنت پرسرعت را با قیمت و کیفیت و پشتیبانی مناسب ارائه دهد ؟ (پستهای قبلی را خواندم اما بالاخره متوجه نشدم از چه شرکتی بهتر است سرویس بگیرم)
(اینترنت پرسرعت را برای مشاهده صفحات وب در روز میخواهم (روزی 5-4 ساعت) و برای دانلود می خواهم از ساعات شبانه رایگان آن استفاده کنم. از 128k/s هم بیشتر نمیخواهم باشد چون نمی خواهم بیشتر از ان هزینه کنم).
(به نظرتان 3-2 گیگ در ماه کافیه یا کفاف این کارها را نمیدهد؟)
مودم را میتوانیم از شرکت کرایه کنیم یا حتماً باید بخریم؟ ( اگر خرید آن اجباری است چه مودمی را پیشنهاد میکنید؟ آیا شرکتها مودم خاصی را پیشنهاد میکنند و اگر از شرکت دیگری خواستم اشتراک اینترنت بگیرم باید مودم را عوض کنم؟!)
اگر یکبار اشتراک اینترنت گرفتم و هزینه راهاندازی دادم اگر شرکتی که از آن اشتراک اینترنت پرسرعت میگیرم را عوض کنم باید دوباره هزینه راهاندازی بدهم؟
dlc دیگه چیه؟
شاتل خوبه-فقط بايد براي نصب مودمت 3-4 روز هي تلفن بزني تا به نتيجه برسي
-براي روزي 4 ساعت همان 2 گيگابايت كافي است.
خريد مودم اجباري نيست-اما اگه خودت بخري خودت بايد نصب كني
dlcهم خطوط تلفن مبتني بر فيبر نوري است كه در حال حاضر امكان ارائه adsl بر روي اين خطوط وجود ندارد
یکی از دوستان نداگستر داره می گه من شبا با 300 دان می کنم
امکانش هست؟
سلام خسته نباشید
دوستان یکی به من کمک کنه میخوام اینترنت با سرعت 512 داشته باشم با دانلود 6 گیگ در ماه و شبانه رایگان
لطف کنید بگید چقدر هزینه باید بکنم البته با مالیات و هزینه تلفن
و یه مودم خوب هم بهم معرفی کنید خواهشا قیمش رو هم بنویسید
ادرس شرکت و شماره تماسشون رو هم بگذارید واقعا ممنون میشم
خیلی خیلی ممنون همشهریها
خسته نباشید که سئوال ارسالی من را paste / copy کردید؟!
()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق محاسبه من برای روزی 4 ساعت دوگیگ ماهیانه کافی نیست!
سرعت دانلود 128 بنابراین در هر ثانیه 16 کیلوبایت دانلود دارد و در دقیقه 960 کیلوبایت و در هر ساعت 57600 کیلوبایت و برابر 56.25 مگابایت در نتیجه در 4 ساعت 225 مگابایت و در 30 روز 6750 مگابایت که برابر 6.6 گیگابایت در حالیکه شرکت 2 گیگابایت اجازه ترانسفر میدهد.
مشکل بزرگ شاتل این است که مودم را اجباری به کاربر میفروشد و حتی اگر نیاز به نصب مودم نباشد پول نصب میگیرد!
اتفاقا 2 گیگا بایت برای مشاهده صفحات وب کافی است در طی روز.شما برای دانلود باید از ساعت شبانه که رایگان است و سرعت بیشتر استفاده نمایید.
نه فکر نکنم.من نهایتا 120 تونستم برم.300 بعییده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)