این یوبی سافت خیلی علاقه به ایران و زبان فارسی و این چیزا داره ...
اسم دنیا هم از ما کش رفته!
این یوبی سافت خیلی علاقه به ایران و زبان فارسی و این چیزا داره ...
اسم دنیا هم از ما کش رفته!
ما که زیاد از این موتور هایی که میگید سر در نیاریم فقط بهم بگید رو سیستم زیر میتونم تا اخرین جزیات بزارم یا نه؟ رو چه رزولشنی؟
cpu:e6750
vga:8800 gts 512
ram: 2gb 800 ocz
main: asus p5k
نظر شما کاملا تایید میشه. منم متعجبم. مثلا بازی پرنس آف پرشیا که این پرشیا مال ماست. یا Assassin که به همین دوروبر ما (حکومت عباسی) مربوط میشه. حالا اسم موتور بازیش دنیا. من نمی فهمم به ما چه کار دارن؟
بله. کاملا بازی رو ساپورت میکنه. فقط یه ویندوز ویستا هم رو کامپیوترت نصب کن تا از Direct x 10 پشتیبانی کنه.
سلام با این سیستم چه طور میتونم بازی کنم ؟
CPU : 4000 AMD
VGA: 8500 GT 512 mb
RAM :3 GIG
در آخرین رزولیشن که 1280x1024 برای مانیتورهای خانگی هست.بدون فیلترهای AA , AF میتونی به روانی کانتر بازی کنی.ما که زیاد از این موتور هایی که میگید سر در نیاریم فقط بهم بگید رو سیستم زیر میتونم تا اخرین جزیات بزارم یا نه؟ رو چه رزولشنی؟
cpu:e6750
vga:8800 gts 512
ram: 2gb 800 ocz
main: asus p5k
و در رزولیشن 1024x768 با فعال کردن بین 2 تا 4 ایکس فریم قابل قبولی خواهی داشت.
فقط یک پیش بینی هست.
اگر یوبی سافت بتونه با همین سیستمی که گفته بازی رو با حداکثر تنظیمات گرافیکی اجرا کنه باید به برنامه نویساش افرین گفت!
به نظر من سیستمی که اعلام شده برای بازی کردن در حد متوسط هست نه Very High.اگر یوبی سافت بتونه با همین سیستمی که گفته بازی رو با حداکثر تنظیمات گرافیکی اجرا کنه باید به برنامه نویساش افرین گفت!
نه دوست عزیز یه چیز میگیا این بازی هم دست کمی از Crysis نداره بدون شک سیستم پیشنهادی Crysis رو هم ببنی چیزی بیشتر از نیست با اون سیستم پیشنهادی در یه رزولوشن معمولی میشه فریم ریت قابل بازی کردنی داشت که به کیفیت بازی صدمه ای نمیزنه .
یکمی فکر کنم زیاد گرفتی میدونی که 8500GT کارت ضعیفیه و بعضا قدرتش به نصف 8600GT میرسه که تازه خوده 8600GT هم الان دیگه تقریبا کارت ضعیفیه .در آخرین رزولیشن که 1280x1024 برای مانیتورهای خانگی هست.بدون فیلترهای AA , AF میتونی به روانی کانتر بازی کنی.
و در رزولیشن 1024x768 با فعال کردن بین 2 تا 4 ایکس فریم قابل قبولی خواهی داشت.
فقط یک پیش بینی هست.
اقا یه سوال همیشه توی ذهن من بدون جواب مونده این aa , af چی هستن؟چه تاثیری توی گرافیک بازی دارن؟!
من که چه فعال باشن یا نباش هیچ تغییری توی گرافیک بازی احساس نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)