تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 35 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 348

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch Diamond

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همگي و ممنون از اطلاعاتتون؛
    من هم دياموند خريدم حدود 40 روزه ولي نه فارسي ريختم نه هيچ چيز ديگه ، دلم هم مي خواد اين كار را بكنم ولي ....
    در مورد صدا كه شماها مي گيد، توي بخش Setting ، وقتي Volume را زياد مي كني كه صدايش خوب ميشه .
    دعا كنيد بلاخره بخت گوشي من هم باز بشه و نرم افزارهاي مورد نياز را رويش بتونم نصب كنم.
    چرا نصب نکردی !!! ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خانه مان

پيش فرض

سلام مجدد ؛
    کمبود وقت
    ترس از اینکه نتونم درست این کار را انجام بدم
    کمی اطلاعات

راستش امروز جمعه بلاخره یه فرصتی شد اول با بدبختی از اطلاعات گوشی Backup گرفتیم بعد با کمک برادرم فایلی را که گفته بودند برای فارسی سازی دانلود کردیم (diamond-hspl-1.23-and-1.24) متأسفانه زمانی که روی صفحه گوشی خاموش می شد و سیاه می شد دیگه فولدری باز نشد و .........

فعلا مسکوت ماندیم .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام مجدد ؛
    کمبود وقت
    کمی اطلاعات

راستش امروز جمعه بلاخره یه فرصتی شد اول با بدبختی از اطلاعات گوشی Backup گرفتیم بعد با کمک برادرم فایلی را که گفته بودند برای فارسی سازی دانلود کردیم (diamond-hspl-1.23-and-1.24) متأسفانه زمانی که روی صفحه گوشی خاموش می شد و سیاه می شد دیگه فولدری باز نشد و .........

فعلا مسکوت ماندیم .....

من که فارسی ساز گذاشته بودم !!!! این چیه نصب کردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض mhf

سلام مجدد ؛
    کمبود وقت
    کمی اطلاعات

فعلا مسکوت ماندیم .....

حاجی رفتی گوشی رو hard spl کردی می گی مسکوت ماندیم. نه خوتهش می کنم نمی ماندی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض Arabizer_for_HTC_Diamod_ROM_93

سلام دوستان

از سايت اچ تي سي رم 93 رو نصب كنيد و بعد اونو با فارسي ساز رم 93 از لينك زير فارسي كنيد، واقعا از زندگي لذت خواهيد برد چونكه اكثر امراض قبل رو نداره،‌هيچ جا هنگ نميشه و فقط توي يكي دو برنامه قديمي عبارت‌ها به هم ميريزه، در هر حال اين عاليترين وضعيت تا حالاست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن توي آدرس زير چيزاي به درد بخور ديگه‌اي هم هست:

تولد حضرت مهدي (عليه السلام) مبارك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض آخرين اخبار و دستورالعمل فارسي ساز:

سلام دوستان

- سايت HTC در قسمت خاورميانه خود كه جديدا راه انداخته، يك پك FJE مخصوص اضافه شدن به رام 93 اصل HTC رو براي عربايزر و فارسي ساز كردن گذاشته كه علي رغم آنكه با دستورالعمل زير به بهترين محيط فارسي دياموند رسيده بودم، پك HTC رو امتحان كردم ولي خيري از اون نديدم چراكه محيط كليدهاي برنامه‌هاي مورد علاقه من رو بهم ميريزه و احتمالا در محيط نرم افزارهاي اضافي ديكشنري 2008 سيستم رو هنگ مي‌كنه. بنا بر اين اگرچه همه فايل‌هاي مربوطه رو در آدرس زير مي‌تونيد پيدا كنيد ولي توصيه ميكنم كه از MOBIDIVE 3 و رام swift 5.6 با توضيحات زير استفاده كنيد تنها مشكلش اينه كه توي برنامه تقويم، خلاصه انگليسي روزهاي هفته رو بايد تحمل كنيد همچنين با امتحان حد اقل 30 نوع تركيب رام با عربايزرهاي مختلف، من مطمئنم كه FJE محيط بدردبخور و مطمئني رو نميده:
    آدرس دسترسي راحت‌تر به فايل‌ها:
    دستورالعمل فارسي ساز:
    - از تمامي Ring ها و ديگر خورد ريزهاي مسير ويندوز گوشي خود با برنامه TotalCommander 2.5 به مسير InternalStorage\MyDocuments كپي بگيريد
    - نصب رام Swift 5.6
    - نصب تمامي بك‌آپ‌هاي Contacts و ... (بك آپ‌هاي غير سيستمي)
    - نصب تمامي برنامه‌هاي داراي محيط فارسي، از جمله ديكشنري، ريسكو كيبورد فارسي، تقويم شهاب و . . .
    - نصب Arabizer_for_HTC_Diamod_ROM_93.html
    - نصب 1-TSD FIX
    - نصب 2-TSD Blank FIX
    - راه‌اندازي REGEDIT و جستجوي كليد Input و درج مقدار 0 براي Default و تكرار براي يك Input ديگر
    -RESET
    - در صورت برطرف نشدن اشكالاتي مانند قفل شدن ورودي روي يكي دو كيبورد خاص، به هم ريختن محيط دگمه‌هاي بعضي برنامه‌ها، بلنك بودن باكس‌هاي اطلاعاتي و مانند آن از دو برنامه زير هم كمك بگيريد.
    remove_blank.cab و restore_blank.cab
    اميدوارم كه شما هم بتونيد به محيط ايده‌آل خود دسترسي پيدا كنيد.
    همچنين يك نفر ايثارگر بندهاي آخر دستورالعمل رو تدقيق كنه چرا كه خودم هم دقيقا نمي دونم چطوري ولي هم اكنون يك محيط كاملا پايدار، ضد هنگ و فارسي دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخرین خبر

رام جدید 1.93.479.3 برای HTC Diamond با پشتیبانی از زبان فارسی و عربی با کیبوردهای متعدد ، زیبا و فابریک ، فقط کافیست رام را نصب کنید و تنظیمات مختصری هم در مورد کیبوردهای زیبایش انجام دهید که بدلیل ساده بودن انجام تنظیمات نیازی به توضیح ندارد. در ضمن پس از نصب رام نیاز به نصب کیبورد یا هیچ برنامه فارسی ساز دیگری نیست.

آدرس دانلود: http://rapidshare.com/files/136853643/RUU_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_1.93.479.3_Radio_Si gned_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe.zip.h tml

آدرس دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by ashegh110; 29-08-2008 at 20:52. دليل: توضیحات بیشتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

لینک مشکل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آدرس جدید دانلود

رام جدید 1.93.479.3 برای HTC Diamond با پشتیبانی از زبان فارسی و عربی با کیبوردهای متعدد ، زیبا و فابریک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از ashegh110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فارسی سازی که در این رام هستش ، عربایزر هستش یا فی جیبی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •