ممنون از توضيحات کامل شما، و ممنون که شکل اصلی نتايج رو کامل توضيح دادی،جداً اطلاع نداشتم...
ممنون از توضيحات کامل شما، و ممنون که شکل اصلی نتايج رو کامل توضيح دادی،جداً اطلاع نداشتم...
خواهش میکنم دوست عزیزوظیفه ام بود
---------------------------------------------------------------
دوستان راستى در مورد جدول نتایج سایت Matousec یه مورد رو یادم رفت توضیح بدم
حتما این نکته براتون جالب بوده که چرا جلوى فایروال Comodo نوشته شده +10 مرحله رو طى کرده و براى بقیه فایروالها (حتى اوتپوست) نوشته 10 مرحله ...
مرحله آخر تست فایروالها به اینگونه است که تنها فایروالى میتونه این مرحله رو Pass کنه که امتیاز کامل 100 رو بدست بیاره ... یعنى اگه فایروالى 99% امتیاز رو هم بگیره Fail میشه
منظور از +10 مرحله یعنى اینکه فایروال هر 10 مرحله رو با موفقیت گذرونده ... اما وقتى مینویسه 10 مرحله یعنى در مرحله آخر Fail شده
اگه شما به نتایج مرحله دهم تست که بین بهترین فایروالها انجام شده دقت کنید میبنید که تنها فایروال Comodo تونسته این مرحله رو طى کنه
موفق باشید![]()
only zone alarm.besiar ghavi dar zemineh firewall .anti virus va anti spy ware toooooooooop.akharin version ra az syte
download konidکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز نوشتن مطلاب بصورت اصطلاحا فينگليش مجاز نميباشد.مطالب بصورت فارسي بايد نوشته شوند.از طرف ديگه اين تاپيك براي مقايسه فايروالها همراه با تستهاي منتشر شده در خصوص قدرت و ضعف آنها اختصاص دارد.براي معرفي محصولات مرتبط تاپيك و انجمن اختصاصي وجود دارد.لطفا در پستهاي بعدي رعايت فرماييد.
با تشكر.
در نسخه 3 فایروال comodo با اضافه شدن قابلیت defence+ قدرت این فایروال در مبارزه با انواع مشکلات و مخرب های اینترنتی به شدت افزایش پیدا کرده.
در مورد دوستمون که از زون آلارم دفاع می کنند باید بگم که نسخه رایگان فایروال زون آلارم در مقایسه با comodo بسیار ضیعف است. حتی در جداولی که دوستان ارایه دادند اثری از نسخه رایگان زون آلارم نیست. برای نسخه پولیش هم یا باید لیسانسشو بخری و یا باید بگردی دنبال کیجن و .... . تازه احتمالا نسخه پولیش هم به قدرت comodo نیست. (در جدول صفحه 19 می بینیم که فایروال comodo رتبه excellent و فایروال پولی زون آلارم رتبه good رو به دست آورده).
خوب در این شرایط عقل سلیم حکم می کنه که آدم از comodo استفاده کنه.
من دنبال قويترين و بهترين فايروال واسه استفاده ي خونگي ميگردم.
الان ZoneAlarm Pro رو رو سيستمم دارم.اين تاپيك رو خوندم و طوري كه متوجه شدم بهترين گزينه در حال حاضر Comodo هست.
درسته؟اگه آره لطفاً لينك اخرين ورژن اين فايروال رو واسم بذارين كه امشب كه سرعتم بد نيست دانلودش كنم.
لطفاً اساتيد محترم آدرس زير رو ببينن و راهنماييم كنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد که رفتی توی سایت با چند تا کلیک ساده می تونی نسخه رایگانش رو دانلود کنی و از قدرت این فایروال لذت ببری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از معرفي سايتش.
يعني تو اين فروم يه تاپيك واسه اين فايروال نداريم؟
عجب.
بهر حال ممنونم دوست عزيز.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)