خیلی عجیبه!
من با این سریال، BitDefender Internet Security v10 build 108 رو رجیستر کردم
آپدیت هم میشه
![]()
خیلی عجیبه!
من با این سریال، BitDefender Internet Security v10 build 108 رو رجیستر کردم
آپدیت هم میشه
![]()
دوستان این کی جین رو بگیرین تا براتون سریال تولید کنه بلاخره یکش جواب میده دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا ممکنه بعد از اپدیت سریالتون رو تقلبی بشناسه اگه این اتفاق افتاد دوباره
یه سریال دیگه تست کنید تا قبول کنه...
موفق باشین
آقا اگر براتون امكان داره در مورد آخرين آپديت كمكم كنيد
از كجا بايد بگيرم
شايد اين سريال محدوديت استفاده كننده داره و تا بياد به من برسه 600 مليون نفر باش رجيستر شدن و لو رفته
البته بايد ببخشيد من اين سريال را برات آنتي ويروس بيت ديفندر استفاده كردم و نمي دانستم ماله نسخه اينترنتش هست
باز هم ازشما متشكرم
Last edited by bahal20; 17-01-2007 at 16:19.
دوستان سلام ... من بیت دیفندر پلاس ورژن 10 رو دانلود کردم ... با کیجن کد ساختم و قبول کرد و اپدیت هم شد ولی بعد از اپدیت سریال از کار افتاد ولی باز هم با 1 کد دیگه کار کرد .... اما الان کد رو قبول می کنه ولی گیر به اکانت و پسورد می ده ... تو سایت رسمیش هم رفتم ولی هنگام ساخت اکانت لایسنس رو می خواد که من باز این کدی که اینجا قبول کرده رو میدم ولی تو سایت قبول نمی کنه و اکانت ساخته نیمشه .. دوستان مشکل از چیه ؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید ...
دوست عزيز من اين كيجن رو دارم ولي مسئله اينه كه اين كيجن اصلا سريال بيت 10 رو توليد نمي كنه بلكه ورژن هاي پايين رو ساپورت مي كنه و من چندين سريالش رو امتحان كردم نشد كه نشد
از اون بدتر مي خواستم بيت رو پاك كنم تا دوباره با سريالي كه شما داديد از اول آپ كنم كه وسط پاك كردن قاط زد و هيچ طوري نه نسخه جديد نصب مي شد نه اين نسخه پاك مي شد![]()
![]()
بيچاره شدم ديگه
كلي برنامه روي ويندوزم دارم و نمي تونم ويندوز رو پاك كنم فعلا
عجیبه !!!!
انتی من ورژن 10 هست با همین کیجین ریجیسترش کردم .
شما نامید نشو چندتا سریال دیگه باهاش بساز و امتحان کن.
موفق باشی....
سلام
این سریال داره برا خودم جواب میده ولی آپدیت کنید میپره 89d9128319a5904fe0fc
سلام من با سریال نامبر 20e63f7211525c3bec64 تا تاریخ 19/01 /2008 رجیستر شدم وآپدیت نیز شد
کسانی که میخوان آنتی ویروس بیت دفندر رو دستی آپدیت کننید میتونند به لینک پایین مراجعه کنند. در این لینک
آپدیت های روزانه و هفتگی ذخیره میشود. البته اینم بگم اگر بیت دفندرتون سریال رو تقلبی تشخیص میده میتونید
آنتی ویروس رو با فایروال جداگانه بلاک کنید و جلوی وصل شدن به اینترنت رو ازش بگیرید . بعد توسط همین آپدیت ها
آنتی ویروستون رو آپدیت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)