بابك جان اين مشكل براي من هم بوجود اومده بود و حتي با انجام كاري كه اين بالا نوشته شده مشكلم حل نشد . و بالاخره به گفته كركي اون رو پاك كردم و از اول نصب كردم كه درست شد
بابك جان اين مشكل براي من هم بوجود اومده بود و حتي با انجام كاري كه اين بالا نوشته شده مشكلم حل نشد . و بالاخره به گفته كركي اون رو پاك كردم و از اول نصب كردم كه درست شد
چند تا پلاگين با حال براي اوت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من وقتي كه به يه شبكه وصل هستم و اوت پوست هم در حال اجرا هست آيكون شبكه رو به صورتمي بينم و اگه رو اون كليك كنم عكس زير رو مي بينم :
و تنها راهي كه براي درست شدن اين مشكل و اتصال به شبكه وجود داره خارج شدن از اوتپوست هست و حتي ديسيبل كردن آن فايده اي ندارد . لطفا راهنمايي كنيد
هومن جان شما اگه يه بار مودم رو از برق بكشي و بعد از حدود 30 ثانيه وصل كني مشكلت حل مي شه .![]()
Outpost Firewall Pro v3.5.738.6327 (460) Beta
Code:
Fix:
Code:
New in this release:
- New presets for system rules and basic applications (Outpost, aupdrun, feedback)
- SDK for plug-ins
- Third-party plug-ins support
- Rules were not created from the connection context menu in Show Network Activity window
- Application identification in presets issues
- Rules were duplicated in presets after update
- Anti-Spyware plug-in did not detect cookies
- Spyware objects found during Quick system scan could not be deleted
- Anti-Spyware plug-in did not detect viruses in running processes but detected them during hard drive scan
- Password for the configuration was checked after the open file dialog was displayed
- Not only the current object was scanned during the context scanning
- Real-time protection window was displayed not on the top of other windows
- Rules wizard window was displayed after deleting the spyware object
- Number of records in quarantine was increased after each start of the same Trojan after the quarantine was cleared
- Issues while adding spyware to Ignore list
- Learn window was displayed too slowly
- Slow configuration update during presets update, excess changes in rules contexts
- Outpost Firewall crashed during Anti-Spyware monitor work
- Ability to edit application rules and enable/disable ImproveNet in case when the configuration is protected by password and rules auto creation mode is used
- Anti-Spyware could find 0 (zero) spyware objects
- In Anti-Spyware plug-in Ignore list, clearing the check box did not work (object was still ignored)
- Unclear behavior of the Modify button in LAN Settings > Add dialog
- Anti-Spyware could not delete the registry keys
- Outpost Firewall could hang if dragging application between groups in the Options > Application dialog during spyware scan
- Disabled application rules were enabled after presets update
- Update from Outpost Firewall Pro 1.0 and 2.0 did not work
- Interface and localization issues
نسخه جدید این فایروال قدرتمند امروز برای دانلود بر روی وب سایت این فایروال قرار داده شد.
شما میتونید نسخه جدید این فایروال رو از یکی از لینک های زیر دانلود کنید.
Outpost Pro 3.51
دانلود نسخه ای که زبانهای زیر را دارد.
انگلیسی. آلمانی . فرانسوی. اسپانیایی و روسی با حجم 6.50 مگابایت
دانلود نسخه آلمانی و انگلیسی با حجم 5.45 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نسخه فرانسوی و انگلیسی با حجم 5.44 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نسخه اسپانیایی و انگلیسی با حجم 5.42 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نسخه روسی و انگلیسی با حجم 5.43 مگابایت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنتی ویروس NOD32 نیز فایروال Outpost Pro رو بعنوان بهترین فایروال در وب سایت انگلیسی خودش معررفی کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کلی توضیحات. جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر میتونید مراجعه کنید.
همچنین وب سایت سوئدی NOD32 Anti-Virus نیز فایروال Outpost Pro رو بعنوان بهترین انتخاب از بین فایروال هایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موجود معرفی نموده.
سریال جهت رجیستر کردن نسخه جدید این فایروال.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
كركي عزيز دانلود كردم.واقعا عالي بود.ميخواستم بدونم چقدر روي آنتي اسپاي وير
اون ميشه حساب كرد.
محمد جان آنتی سپای ورش تقریبا میشه گفت برنامۀ خوبی هستش و گاهی وقتا چیزایی رو پیدا میکنه که بقیه قادر به
تشخیص دادنش نیستند. اما آنتی سپای ور های دیگه ای نظیر Pest Patrol و یا Spy Sweeper وجود داره که بهتر از
آنتی سپای ور Outpost Pro هستند و اگر شما یکی از این دو را برای محافظت Real-Time Protection قرار دهید مطمئن
تر میباشد.
هر چند که من خودم هم آنتی سپای ور Outpost Pro رو بصورت فعال باقی گذاشتم و هم اینکه از Pest Patrol هم استفاده میکنم.
بهر حال شما بهتره که Outpost Pro رو بعنوان یک فایروال روش حساب کنید چون وظیفۀ اصلی این برنامه همین کاره.
Cracki جان ممنون از پيامت در اون تاپيك...![]()
واقعيتش اين outpost firewall يه 2-3 روزه گير داده به اين شل... نمي دونم چيه اما اسمش كه همچين مشكوك مي زنه...
اين هم عكسش:
![]()
(اميدوارم اون چيزي كه فكر مي كنم نباشه)
ممنون مي شم اگه كسي مي دونه بگه...
فعلا...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)