ورژن جدید زون الرم یعنی 462 مشکل اپدیت اسپایورش حل شده
ورژن های قبلی اصلا اسپایورشون اپ دیت نمیشد
ورژن جدید زون الرم یعنی 462 مشکل اپدیت اسپایورش حل شده
ورژن های قبلی اصلا اسپایورشون اپ دیت نمیشد
این مشکل از چیست؟
![]()
مشکلی وجود ندارد این پیغام بدین معنی است که فایروال شما یک حمله خارجی به سیستم را تشخیص داده و آن رانوشته شده توسط asimaa11@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوک کرده است .برای خلاصی از شر این گونه پیغامها می توانید گزینه Don't show this dialoge again را در قسمت پایین
آن علامت بزنید.
به نام او
با سلام بر دوستان.
من پس از مشورت های بسیار تصمیم به دانلود زون آلارم کردم. و از نسخه های متعدد اون Free رو انتخاب کردم (البته بصورت آزمایشی!) چون سیستم من اونقدر بالا نیست که بتونه نسخه Pro و غیره رو تحمل کنه و من فقط یک فایروال ساده ولی مطمئن میخوام.
من نتونستم از خود سایتش فایروال رایگان رو دانلود کنم. اگه میشه یکی لطف کنه و لینک آخرین نسخه فایروال رایگان این شرکت رو برام بذاره. توی صفحات قبلی هم نبود.ممنون.
سلام
لینک دانلود ZoneAlarm Firewall:
ورژن کاملاً رایگان
در ضمن اگر خواستی مقایسه ای بین محصولات زون آلارم انجام بدی به لینک پایین مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نام او
دستتون درد نکنه.ولی این که فقط یک دانلودر هست. من لینکی می خوام که بتونم به دانلود منیجر بدم و طی چند مرحله دانلود کنم.
دوست عزيز از لينك زير با قابليت ساپورت Resume براي دانلود استفاده كنيد:
ZoneAlarm 7.1.078.000 Free
دانلود:
ZoneAlarm Pro v7.0.462.000
ZoneAlarm Pro - Protect your Internet connected PC and filter out inappropriate Web content ZoneAlarm Pro includes five interlocking security services that deliver easy-to-use, comprehensive protection.
Unlike any other security utility, ZoneAlarm Pro incorporates a firewall, an Internet Lock, Application Control, dynamically assigned Security Levels and Zones. Combined, these elements yield the strongest security possible.
Here are some key features of “ZoneAlarm Pro”:
Easy-to-use firewall blocks hackers and other unknown threats. Stealth mode automatically makes your PC invisible to anyone on the Internet.
Keeps personal data private and secure, deletes adware cookies, blocks pop-up ads, and more.
Quarantines suspicious email attachments and blocks outbound messages containing potential viruses
What’s New? ZoneAlarm Pro version 7.0.462.000
Performance improvements:
Improved system boot time
Additional Stability improvements:
Fixed occasional crashes in vsmon
Fixed occasional hangs during shutdown
Fixed occasional hangs in UpdClient.
Fixed various install and upgrade issues
Fixed window activation issue associated with automatic updates
Compatibility: Fixed compatibility issue with Intuit Software
Ease-of-use improvements:
New: Added Automatic Network Configuration to Wizard (will automatically add Domain Controller, DNS, DHCP, Network Printers and, mapped network drives to trusted zone)
Changed update frequency default to every 3 hours
Customization improvements:
Added Global Reset-to-Default feature (invoked via Ctrl+Shift+right click on ZA icon in system tray).
Various other fixes and improvements.
Download:
به نام او
دوست عزیز این نسخه مال ویندوز ویستا هست و من خودمو کشتم تا اینرو دانلود کردم!!!!بعد از اجرای فایل ستاپ اول عکس اولی و بعد از زدن Ok دومی ظاهر میشه.
Last edited by javadi1368; 16-01-2008 at 06:56.
به نام او
ویرایش: مشکل حل شد..
کیجن برای تمامی نسخه های 7.0.462.000 :
Last edited by javadi1368; 19-01-2008 at 11:26. دليل: مشکل حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)