با برنامه W.I.U مي تونيد آپديت بازي ها رو حذف كنيد ....
با برنامه W.I.U مي تونيد آپديت بازي ها رو حذف كنيد ....
با برنامه USB Loader GX مي تونيد بازي ها رو از طريق USB Device يا HDD اجرا كنيد.به سالم موندن لنز كمك مي كنه.
لينك دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برنامه اصلي USB Loder اسمشه اين برنامه هاي ديگه هم بيسشون همونه فقط از نظر گرافيكي روشون كار كردن !!!
نه USB Loader GX فرق مي كنه.موقع اجرا بازي مي تونيد زبان بازي يا ريجن و يا .... رو انتخاب كنيد.
دوستانی که این کنسول رو دارند میشه یه راهنمایی بکنند؟ از کنسول راضی هستید؟ من میخوام یه کنسول بگیرم ولی میترسم ضرر کنم یا بعدا حالم گرفته بشه. از Wii هم بخواطر تحرکش خوشم میاد. مخصوصا" اون بازی شمشیر و تفنگ! بازیش هست دیگه، مگه نه؟
ببين اگه دنبال گرافيك خفن و اين جور چيزا نيستي وي گزينه ي خوبيه.من كه ازش راضي ام.
البته اون تحركشم اون چيزي كه تبليغات مي بيني واقعا اونجوري نيست ! ولي گزينه نسبتا خوبيه براي خريد اگر گرافيك براتون اصلا اهميت نداره ....
خوب گرافیک در درجه اول قرار داره! حالا نظرتون چیه؟ Wii که رفت کنار.
اگه گرافيك براتون الويت اول رو داره اصلا سراغ Wii نريد بريد دنبال PS3 يا X360
رييس جمهور اوباما که خود يک Wii دارد و در تبليغات Xbox Live شرکت کرده اخيراً در سخنرانیدر NAACP به اين مطلب اشاره کرد که والدين بايد Xbox را کنار بگذارند! و همراه بچه ها درسبخوانند و به انها در انجام تکاليف مدرسه کمک کنند! مايکروسافت هم در بيانيه اي به AP گفت:ما با رييس جمهور اوباما موافق هستيم که وقتشه که خانواده ها با هم کار کنند و بچه هااز رسانه ها به طرز صحيح استفاده کنند و برای همين Xbox 360 تنها کنسولی هست که دارایتايمر هست و به والدين اين امکان رو ميده تا ميزان بازی کردن بچه ها رو کنترل کنند.
این است قدرت وی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)