الان جدیدترین نسخه wow 2.4.1 هست این رو تهیه کن برای اینکه یکم از wow سر در بیاری به تایپیک Wow سر بزن هرجا مشکل پیدا کردی بگو توضیح بدم .
Hero Online
2MoonS
9Dragons
ArchLord
SilkRoad Online
الان جدیدترین نسخه wow 2.4.1 هست این رو تهیه کن برای اینکه یکم از wow سر در بیاری به تایپیک Wow سر بزن هرجا مشکل پیدا کردی بگو توضیح بدم .
تا من برم بگیرم 2 هفته طول میکشه
چند gb هست ؟
اصلا چجوریه از اول بازی ؟
یه چیز بازی erepublik رو بازی میکنی ؟
بازی نمیکنی اکانتش رو بده به من
فکر کنم یه Gb 5 6 باشه شایدم بیشتر.. اول بازی یه لول 1 بهت میده هر Class که بخوای Hunter . warrior . shaman . Druid . mage . paladin . rogue . priest بعد باید Quest بری و بعد لول اپ بشی max lvl هم تا 70 هست البته فکر کنم با پتچ جدید بشه تا 80 وقتی لول 70 شودی با بقیه میرین BOSS میزنین و ایتم میگیری تا اخر یه کسی بشی برای خودت![]()
میخوام دانلود کنم راستش رو بگو
wow بهتره یا بازی های دیگه انلاین که نمره خیلی خوب و خیلی بهتر هستن ؟
معلوم !! WOW
شرط میبندم WOW تو رو دو سه سال سرگرم میکنه و همچنین معتادت میکنه ولی بعد یه روز مثل من خسته میشی و به این بازی ها رو میاری پس تا دوسه سال دیگه میبینمت ...![]()
راستی بازیهاش انلاین هستن دیگه ؟
از بالا نشون میده ؟
بازی انلاین هستش ..
نه از بالا نشون نمیده بیشتر کنترل کارکتر با کیبورد هست .
مگه نگفتی توی گیم نت بازی کردی ؟!!!
نه داداش بازی نکردم
فقط من یک بار خیلی قدیم گرفته بودم که نصبش سخت بود نتونستم نصب کنم
تعریف های زیادی شنیدن از این بازی ولی هر دفعه که میخواستم بگیرم
به خودم گفتم که خیلی قدیمی هست
الان هم همین فکر رو میکنم
اخه نسخه جدیدش میاد ؟
خب میبینم که رفتین تو خط بازیهای پولی
من فکر میکردم دنبال بازیهای مجانی هستید! خب wow خیلی عالیه ولی پولیه و سرورای مجانیش هم چنگی به دل نمیزنه!...بهترین بازی سال تو بین بازیهای پولی بنظر من اربابان حلقه است:
gulid wars هم هر چهار نسخه اش خیلی عالی هستن خوبیش اینه که پرداخت ماهیانه هم ندارن فقط کافیه سی دی ارجینال داشته باشید.gulid wars factions هم محبوبترین نسخه بین چهار نسخه بوده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)