سلام
می تونید از نرم افزار pdf to word استفاده کنید.برای متنهای انگلیسی بد نیست جواب میده ولی متنهای فارسی رو تبدیل نمی کنه.من که خودم از این نرم افزار استفاده میکنم.
سلام
می تونید از نرم افزار pdf to word استفاده کنید.برای متنهای انگلیسی بد نیست جواب میده ولی متنهای فارسی رو تبدیل نمی کنه.من که خودم از این نرم افزار استفاده میکنم.
ممنون
ولی بصورت عکس میاره نه متن![]()
دوستان من می خوام Adobe Acrobat Pro Extended 9 رو از سایت سافت پدیا دانلود کنم
می خوام بدونم از زبان فارسی پشتیبانی می کنه؟یعنی میتونم یه فایل pdf بسازم که توش با زبان فارسی بنوسم؟
وقتي كتابي را براي وزارت ارشاد مي برند تا جواز بگيرد مي گويند فايل pdf شده كتاب را هم بياوريد
حجم اين فايل بايد از 10 مگابايت كمتر باشد.
لطفا بفرماييد از چه راهي مي توان فايل را pdf كرد با حجم خاص. حتي اگر كيفيت آن كم باشد مانعي ندارد!
با تشكر فراوان
سلام
نمیدونم جی این سوال درسته یانه؟
اگر اشتباه زدم عذر میخوام و از مدیران میخوام به بخش درست منتقل کنن
امروز رفته بودم تو سایت تالیف کتب درسی و یه کتا ب رو بصورت پی دی اف دانلود کردم
برای اجراش یه فایل pfx (اگه درست یادم باشه) رو روی سیستم نصب کردم و رمز 123456 رو دادم تا پی دی اف رو باز کنه
که این اصلا خوب نیست و مایه دردسره
راهی هست که بشه این حالت رو ورداشت و پی دی اف به طور معمولی باز بشه؟؟
ممنون
نه فکر نکنم این کار برای رعایت کپی رایت هست
PDF Password Remover نرم افزاری قوی برای برداشتن رمزهای عبور فایلهای PDF می باشد. امروز تولید کنندگان فایلهای PDF بر روی آنها رمزعبور قرار می دهند تا قابلیت ویرایش و کپی کردن متن را غیرفعال کنند.
اما گاهی ممکن است که شما نیاز ویژه ای به آن متن و یا تصویر موجود در این فایلها داشته باشید و برای آن فایل نیز رمزعبور تعیین شده باشد در این صورت این نرم افزار به کار شما می آید زیرا با استفاده از آن به راحتی خواهید توانست رمز عبور موجود در این فایلها را به راحتی و تنها با صرف وقت کمی از بین ببرید و به راحتی و بدون محدودیت از انها استفاده کنید. این نرم افزار قادر است تا انواع رمزعبور های تعیین شده را تا ۱۲۸ بیتی از بین ببرد.
ویژگی های کلیدی نرم افزار PDF Password Remover 3.0 :- راحتی استفاده، بدون نیاز به داشتن دانش --
- پشتیبانی از فناوری Drag&Drop
- بدون نیاز به نصب نرم افزار Adobe Acrobat Reader
- پشتیبانی از تمامی ویندوزها از جمله ویستا
- حذف رمزعبور موجود بر روی فایلهای PDF
- پشتیبانی از انواع ورژن های فایلهای PDF
- بازگشایی رمزهای عبور تا سطح ۱۲۸ بیتی
- ایجاد امکان ویرایش، کپی و برش در فایلها با حذف رمزعبور آنها
سلام
ممنون
ممکنه لینک دانلود هم بدید؟
و اینکه این سریع و بدون دردسر ورمیداره؟
PDF Password Remover 3.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از این برنامه امکان برداشتن امضای دیجیتالی وجود نداره و بی فایده ست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)