نشونه داره
نشونه داره
سلام بعد از این که بازیو اجرا میکنمو فیلماش تموم میشه.
هنوز میخوام راه برم یهو انگار کسی موسمو رو به بالا گرفته.همش سقفو نشون میده مشکل از چیه؟
مثل اينكه كسي نسخه هاي قبلي رو بازي نكرده يا دوست نداره بگه
در دو درجه ي سختي Casual و Veteran نشونه و HUD وجود داره ولي در درجه سوم يعني Authentic هيچ چيز نشون داده نميشه ؛ نه نشونه ، نه محل دشمنا و ... يعني HUD كلا غير فعال هست . البته بايد بازي رو يه بار رو يكي از دو درجه ي اول تموم كني تا حالت سوم آزاد بشه .
سلام دوستان
من واقعا نمیدونم شما این بازی را از کجا می خرید که هیچ مشکلی نه تو نصبش دارید و نه تو حین بازی
من 5 بار این بازی خریدم و الان جلوی چشمام هستن ولی همشون مشکل دارند
یکیش موقع نصب ارور میده
یکیش موقع اجرا ارور میده
یکیش که خیلی جالبه نصب میشه و اجرا هم میشه ولی اصلا صدا نداره و یک خورده که جلو بری به ارور می خوه
یکیش اول کل فیلمهای موجود را نشون میده(در حدود 16 دقیقه) بعد هم بازی را بدون صدا میاره و به ارور می خوره
من حقیقتا از خرید و نصب این بازی نا امید شدم واقعا دوستان شما دی وی دی تست شده و مطمئن این بازی را سراغ ندارید؟
مشخصات سیستم من:
سی پی یو:کواد 4 هسته ای 6700
کارت گرافیک:8500 جی تی
رم:دو گیک
سلام
من تقریبا آخرای بازی هستم
بسیار فوق العاده بود ولی حیف داره تموم میشه
عزیزم مشکل از فروشنده هاست یا خود پی سی کپی از همه بهتر هم درست کار میکنه هم ارزونه هم مشکل ناره ولی اورجینال همیشه با مشکل هست البته برو از یه جای معتبر خرید کن یا توی کافی نت دان کن اگه خط adsl داری چه بهتر
سلام
بازی رو تموم کردم
حیف زود تموم شد
کاشکی طولانی تر بود
اقا اروری که من وسط بازی می گیرم اینه:
general protection fault
توی فارومهای خارجی گشتم ومیگن اگه پچ جدیدش را نصب کنی ممکنه درست بشه
ورژن بازی من 1.0 است
ممنون میشم کمک کنید
دوستان من امروز این بازی رو خریدم روی 2 تا dvd بود نصبش کردم ولی موقع اجرا این پیغام میاد و دیگه هیچی نمیشه
در ضمن آخرین directx و آخرین درایور nvidia رو هم نصب کردم
مشخصات سیستم هم اینه
win xp sp3
cpu amd3500 2x
ram 2*1g dual channel ocz gold
vga asus 7300gt 256m
دوست گرامی اگه تو نصب کردن بازی ایرادی نداشته باشه و کرکش هم سالم باشه یک احتمال کوچیک هست اونم اینکه تویwin xp sp3 بعضی از کرکهای بازیها درست کار نمیکنن و نمیتونن وارد بازی بشن پیشنهاد میکنم که یک بار ویندوز بزنی ولی SP2 باشه چون همه چیز تو SP2 درست کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)