تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 20 از 2550 اولاول ... 1016171819202122232430701205201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز ازتون خیلی ممنونم که تجربیاتتتون رو در اختیارمون قرار دادین

اتفاقا یوزر شاتل نداشتیم که شما اومدید

شاتل از قدیم الایام حرف اول رو تو کیفیت و البته قیمت بیشتر میزد

البته تفاوت +adsl2 و معمولی برای کاربرای خانگی زیاد چشمگیر نیست

سروسای شاتل از لحاظ ساختار قیمتیشون ( سری ART منظورم هست ) بیشتر برای ادارات و کافینت ها مناسبه نه استفاده ی خانگی

ممنون میشم مرکز مخابراتیتون رو بگین + مرکز مخابراتی دوستتون با سرویس ماکس نت

چون خیلی مهمه

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من فعلا ساکن تبریز هستم یه اکانت Adsl از شرکت همارا سیستم گرفتم که اینو برای کسانی که می خوان Adsl بگیرن می گم سرعتی که من گرفتم 256 هست اما بعضی شبا سرعتش تا 8 مگابایت هم افزایش پیدا می کنه که به نظر من بی نظیر ترین ارائه دهنده سرویس اینترنتی در تبریز هست.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من فعلا ساکن تبریز هستم یه اکانت Adsl از شرکت همارا سیستم گرفتم که اینو برای کسانی که می خوان Adsl بگیرن می گم سرعتی که من گرفتم 256 هست اما بعضی شبا سرعتش تا 8 مگابایت هم افزایش پیدا می کنه که به نظر من بی نظیر ترین ارائه دهنده سرویس اینترنتی در تبریز هست.
    من پرسیدم گفتند که این سرعتش ماکزیمم 24 کیلو بایته.(نمیدونم چرا راستشو نمیگن) سرعت دانلود در حالت عادی چطوره؟

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

من پس فردا می خواهم برم صبانت ، 128 بگیرم واسه 3 ماه . . .

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون میشم مرکز مخابراتیتون رو بگین + مرکز مخابراتی دوستتون با سرویس ماکس نت

چون خیلی مهمه
    شهید رحیمیان مرکز مخابراتی مربوط خودم هست ولی اسم مرکز مخابراتی دوستم رو نمیدونم ولی خونه ایشون در پرواز قرار داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگه منظور از سرعت 8 مگابایت همون 8 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود هست که سرعت اسمیش میشه 64 مگا بیت که اصلا مودم این رو ساپورت نمیکنه

حتی اگه منظورتون 8 مگا بیت هم باشه یعنی سرعت دانلود 1 مگابایت بر ثانیه بازم چشم آب نمیخوره

دلیل : معمولا شرکتهایی که ترافیکشون محدود هست این سیاست رو استفاده میکنن تا یوزر زودتر ترافیک رو تموم کنه و تمدیدش کنه ( مثل شاتل + صبانت )

ولی عمرا همارا سیستم اینکارو بکنه چون ترافیکش نا محدوده و خیلی براش ضرر میکنه

من پرسیدم گفتند که این سرعتش ماکزیمم 24 کیلو بایته.(نمیدونم چرا راستشو نمیگن) سرعت دانلود در حالت عادی چطوره؟

همه ی ISp ها اینجورن

نمیدونم چرا میزنن تو سر سرویسشون ، بجای اینکه تعریفش کنن

شایدم میترسن اونی که زنگ زده از مخابرات باشه و مامور باشه

آخه من حضوری پرسیدم بهم گفتن 512 هم میدیم مشکلی نیست ولی وقتی زنگ زدم گفتن برا خونگی 512 ممنوعه

همارا همین 24 رو ثابت بده برا 256 شاهکار کرده

من پس فردا می خواهم برم صبانت ، 128 بگیرم واسه 3 ماه . . .

تازه از وضعش خبر داری ؟ ما رو در جریان بذار

شهید رحیمیان مرکز مخابراتی مربوط خودم هست ولی اسم مرکز مخابراتی دوستم رو نمیدونم ولی خونه ایشون در پرواز قرار داره.

این مرکز میشه گفت از مراکز شلوغه

اگه با این کیفیتی که میگی سرویس بده واقعا عالیه

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من در انتخاب بین 128artlite شاتل و 128 صبانت موندم
    دلیلش هم اینه که صبانت سرعت داونلودش تا 50 میره و شاتل هم ساعت شبانه اش از ساعت 1 الی 7 است و قطعی ندارد و می توان گذاشت کامپیوتر خودش داونلود کنه

حالا من می خوام بدونم وضعیت این صبانت چه جوری است؟
    شنیدم سرعت روزانه اش 64 برابر 7 و 128 برابر 14 است و داونلود شبانه 50 است و میشه ماهی 20 گیگ داونلود کرد اما فکر نکنم هر شب بتونم بیدار باشم.
    حالا اگه میشه به کمک نرم افزار تنظیم کرد که خود کامپیوتر ساعت 3 کانکت شه و داونلود کنه و اگر دیس بشه دوباره کانکت بشه و ادامه بده , به من اطلاع بدین.
    سرعت داونلود شاتل 128 چنده و شبانش چطور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست من اینا رو توجه کن :

-=- سرویس های ART 1 تا ART 8 دانلود شبا نه ی رایگان دارند

حتی با فرض رایگان بوودن هم با این سرعت نمیشه بیشتر از 300 ، 400 مگ دانلود داشت

-=- طبق گفته ی یوزرای صبانت سرعت دانلود روزانه برگشته به سرعت اسمیش ( برای 128 همون 14 ) فقط دانلود شبانش 50 تا 70 است

-=- داشتن یا نداشتن قطعی هم الان بیشتر به مرکز مخابراتی و سیم کشیتون ربط داره تا ISp

-=- اگه می خوای از صبانت استفاده کنی ( شبانه ) باید شبا بیدار بمونی ( البته به نظر من ارزشش رو داره )

-=- سرعت دانلود شبانه ی شاتل ( ART 1 تا ART 8 ) برابر سرعت اسمی سرویسش هست البته بحث سرویس های اکونومیش جداست

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرعت صبا قاطی نداره یعنی کم نشه از 14 بیاد رو 5 یا همچین چیزی
    از یکی شنیدم می گفت ترافیک صبا زود تموم میشه چون برای وب گردی زیاد مصرف میکنه اما شاتل نه

حالا اگر مشکل داونلود شبانه به کمک نرم افزار به صورت اتوماتیک حل شود حتما صبا نت میگیرم
    Last edited by Hossein Adeli; 19-06-2008 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با توجه به اینکه شما داری دو تا سرویس محدود حجمی رو با هم مقایسه میکنی این جمله معنی نداره :

از یکی شنیدم می گفت ترافیک صبا زود تموم میشه چون برای وب گردی زیاد مصرف میکنه اما شاتل نه

اونطوری که یوزرهاش میگن برا دانلود تو روزانه سرعت از 60 یا 50 شروع میشه و بعد چند ثانیه میاد رو 14

ه از 14 بیاد رو 5 یا
    نه دیگه فکر نکنم از این شاهکارا تو هیچ ISP باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •