من كل آهنگ هاي گوشي نوكيا رو مي خوام كه به طور پيش فرض در گوشي قرار داده شده است
با تشكر
منتظر هستم
من كل آهنگ هاي گوشي نوكيا رو مي خوام كه به طور پيش فرض در گوشي قرار داده شده است
با تشكر
منتظر هستم
سلامنوشته شده توسط mohammad hamed
دوست عزيز من نوكيا دارم و خيلي ها دارند . . اين آهنگ رو هم دارم . . فرمتش mxmf هستش . .
حالا شما بگو چه جوري اين آهنگ رو من به كامپيوتر سند كنم . .؟؟![]()
يه راه هست كه بايد دو گوشي باشه و از يك نرم افزار بايد استفاده كرد . . ( قبلا من اين كار رو انجام دادم ) يادم نيست نرم افزارش چي بود . .دنبال درخواست شما هستم . .
شما براي چه گوشي اي اين آهنگ رو ميخواي . . ؟؟ آيا گوشيت فرمتش رو ساپورت ميكنه . .؟؟![]()
![]()
دوست عزيزنوشته شده توسط Ashkan1980
خيلي خيلي ممنون
دستت درد نكنه
سلام
لطفا هرکی ملودی های 3310 را داره به من بده. با تشکر فراوان
دوستان براي A800 ملودي هاي اوريجينال مي خوام مثل مال خودش ! ممنون اگه بزاريد !
سلام . . . دوست عزيز ميخواستم ببينم شما نرم افزار A800 رو براي اتصال به كامپيوتر داري ؟؟ من كابلش رو دارم اما نرم افزارش رو نه . . !نوشته شده توسط Dr Thrax
در ضمن آهنگ هايي كه روي A800 هستش بصورت mmf هستش و شما اگه يك بار نرم افزار گوشيت رو روش نصب كني ريخته ميشه ( حالا شما آهنگ هاشو مگه پاك كردي ؟ )
شما دنبال يك پك آهنگ mmf باش حتما ميتوني توش آهنگ هاي A800 رو پيدا كني . .!![]()
![]()
نوشته شده توسط mohammad hamed
خواهش. من خودم startus رو ميخوام. لطفاَ اگه كسي داره بذاره برام.
بچه ها کسی اهنگ نوکیا رو نداره که اولش ملودی نوکیاست بدش بندری میشه!؟
نوشته شده توسط hamid110
نرم افزارش اسمش : EasyLink for A800 هست ... از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كن .
ببين كلا مي توني هر درايوري را كه براي سامسونگ مي خواي از اينجا بگيري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره كابل رو دارم ! دنبال ملودي هاي اوريجينالش بودم آخه وقتي دادم فارسي اش كردم همه رو طرف عوض كرد ! بزاري برام ممنون ميشم !
راستي ميگم اهنگ Dale رو داري ؟ كامل اش رو مي خوام ! خيلي آهنگ باحاليه !
دمت گرم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)