تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 99 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

و موضوع آخر اینکه بنده ویندوز ویستا Ultimate نصب کردم و البته این ویندوز واقعا اکتیو و Genuine هست چون با کلیک راست روی computer شماره اکتیو و آرم Genuine کاملا مشخص است از لحاظ آپدیت هم مشکلی ندارد مایکروسافت اجازه آپدیت را به این ویندوز می دهد حال با این اوصاف باز هم ضرورتی در نصب نسخه سابق ویندوز ویستا و اکتیو کردن آن با برچسب زیر لپ تاپ می بینید؟
    خیر اون ویندوز شما کرک شده هست و کرک جدیدش به شما اجازه میده تا ویندوز رو آپدیت کنید براحتی ... مشکلی نیست از همان استفاده کنید و چون توی ایران هستیم نیازی نیست که دوباره نسخه OEM رو اکتیو کنید با سریال ... تفاوتی نیت

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام Registered User عزيز ممنون با تشكر از زحمات و راهنمايي ها مفيد شما

من يه دل 1510 دارم كه با آموزشهاي شما هر كار كردم نتونستم پارتيشن اضافه كنم تا اينكه ديروز وقتي با هايبر خاموش كردم متوجه شدم به هنگام بوت مجدد با ارور ريكاوري بالا مياد و با استارت نرمال بوت ميشه كه با استفاده از سي دي هاي خودش اقدام به تعمير ويندوز كردم ولي در آخر متوجه شدم كه يه ويندوز ديگه نصب شده و ويندوز قبلي هم هست ولي هنگام بوت فقط ويندوز جديد مياد و گزينه اي براي ويندوز قديم نيست در ضمن در ويندوز جديد تونستم يه پارتيشن اضافه كنم حالا ميخوام بدونم كه چطور ميتونم هر دو ويندوز را داشته باشم؟ و اگر نميشه چطور يكي رو پاك كنم؟ در ضمن آيا من احتياج به سي ديه ريكاوري دارم؟ يا هميناست كه با لب تاب بود؟چطور ميتونم از ريكاوري براي رستور به حالت كارحانه برگردم؟هر چه F10 و F8 رو زدم نشد كه نشد .لطفا اگر ممكنه منو راهنماي كنيد ممنون.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بسمه تعالی

و موضوع آخر اینکه بنده ویندوز ویستا Ultimate نصب کردم و البته این ویندوز واقعا اکتیو و Genuine هست چون با کلیک راست روی computer شماره اکتیو و آرم Genuine کاملا مشخص است از لحاظ آپدیت هم مشکلی ندارد مایکروسافت اجازه آپدیت را به این ویندوز می دهد حال با این اوصاف باز هم ضرورتی در نصب نسخه سابق ویندوز ویستا و اکتیو کردن آن با برچسب زیر لپ تاپ می بینید؟ گرچه برخی معتقدند ویندوز اصل لب تاپ چون ویندوز خام نیست و OEM است برنامه های ناخواسته ای دارد که قابل حذف هم نیستند.و عملکرد سازگاری سخت افزار با ویندوز هم تا به حال بدون مشکل بوده. لذا اگر باز منفعتی در مورد عزل این ویندوز و نصب ویندوز مطابق نسخه اصلی سابق با اکتیو پروداکت برچسب لپ تاب می بینید راهنمایی کنید متشکر می شوم.
    دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم و وقتی تاپیک های شما رو میخوندم دیدم که قدم به قدم دقیقا همون کار های من و انجام دادین.
    فقط موضوع دیگه این که درسته که تا حالا با ویندوز کرک شدتون مشکلی نداشتین ولی مطمئن باشین به مرور زمان(زیاد هم طولانی نیست) تعداد ارور ها زیاد میشن درجه حرارت لپ تاپ زیاد میشه و بلاخره یه روز انقدر کند میشه که واسه رفتن به فولدر ساده هزار تا ارور میده .(اونوقته که از هر چی کرک متنفر میشید)
    به نظر من شما با خدمات پس از فروش شرکتی که لپ تاپ رو ازش خریدین تماس بگیرین و هر جور شده dvd ها ریکاوری رو تهیه کنید.(قیمتش هم زیاد نیست حدودا 20 تا 25 هزار تومن)

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

با برنامه O & O Defrag انجام بدید بهتره ... مال ویستا بدرد نمیخوره کنده و سطحی و برای کلاسترهای 1 و 0 نیست
    میشه لینک دانلودش رو هم بزارین. ممنون

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام Registered User عزيز ممنون با تشكر از زحمات و راهنمايي ها مفيد شما

من يه دل 1510 دارم كه با آموزشهاي شما هر كار كردم نتونستم پارتيشن اضافه كنم تا اينكه ديروز وقتي با هايبر خاموش كردم متوجه شدم به هنگام بوت مجدد با ارور ريكاوري بالا مياد و با استارت نرمال بوت ميشه كه با استفاده از سي دي هاي خودش اقدام به تعمير ويندوز كردم ولي در آخر متوجه شدم كه يه ويندوز ديگه نصب شده و ويندوز قبلي هم هست ولي هنگام بوت فقط ويندوز جديد مياد و گزينه اي براي ويندوز قديم نيست در ضمن در ويندوز جديد تونستم يه پارتيشن اضافه كنم حالا ميخوام بدونم كه چطور ميتونم هر دو ويندوز را داشته باشم؟ و اگر نميشه چطور يكي رو پاك كنم؟ در ضمن آيا من احتياج به سي ديه ريكاوري دارم؟ يا هميناست كه با لب تاب بود؟چطور ميتونم از ريكاوري براي رستور به حالت كارحانه برگردم؟هر چه F10 و F8 رو زدم نشد كه نشد .لطفا اگر ممكنه منو راهنماي كنيد ممنون.
    بالاخره درايو c رو ديلت كردم و ويندوز اورجينالشو نصب كردم ولي يه مسئله برام مبهمه و اون اينه كه چرا سيدي درايور لبتاب به صورت اتوماتيك درايورها رو نصب نميكنه و بايد تك تك نصب كرد و اينكه وقتي سيدي داره ( DEll) پس اين درايو ريكاوري به چه درد ميخوره؟؟؟آخه توي دل هيچ آپشني براي استفاده از ريكاوري وجود نداره.
    Last edited by vafa1353; 27-09-2008 at 22:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میشه لینک دانلودش رو هم بزارین. ممنون
    در بخش درخواست نرم افزار مطرح کنید

بالاخره درايو c رو ديلت كردم و ويندوز اورجينالشو نصب كردم ولي يه مسئله برام مبهمه و اون اينه كه چرا سيدي درايور لبتاب به صورت اتوماتيك درايورها رو نصب نميكنه و بايد تك تك نصب كرد و اينكه وقتي سيدي داره ( DEll) پس اين درايو ريكاوري به چه درد ميخوره؟؟؟آخه توي دل هيچ آپشني براي استفاده از ريكاوري وجود نداره.
    اون سی دی تویدل مخصوص همه کانفیگ های یک برند و مدل هست دلیلش اینه ... مثل سونی و اچ پی اختصاصی نیست

چرا توی دل میتونید با زدن ctrl+F8 از کنسول ریکاوری HDD استفاده کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI TT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام ، ببخشید با نرم افزار paragon میشه بک آپ گرفت . توی سایش که شما معرفی کرده بودین آموزش بک آپ گیری رو گذاشته بود . این که میگن قبل از پارتیشن بندی از درایو مخفی ( همون درایروهای لپ تاپ ) بک آپ بگیرید ، همین بک آپی که paragon میگیره ؛ همونه ؟؟؟؟

از ویندوزم باید بگیرم ؟؟؟؟؟؟

توی سایت ، آموزشهایی که برای پارتیشن بندی هستش ؛ برای m1530 کدومشه ؟؟

اینه :

Resize System Partition

و یا این

Resize System Partition for x64 platform
    Last edited by ALI TT; 01-10-2008 at 16:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

امروز بعد از اینکه نرم افزار pc booster و anty spwareرا روی سیستم نصب کردم دیگه بالا نیومد.یعنی بالا میاید ولی صفحه کاملا مشکی است و در واقع دسکتاپ دیده نمیشود .

من سیستمrestoreرا غیر فعال کردم.

مشخصات سیستم
    dell vostro 1500
    vista home basic v6
    دارای دو پارتیشن c,d
    ویندوز اور حینال بود.
    ایا سیستم بالا خواهد امد؟

یکcd windows vista که با لپتاپ دادند و نوشته فقط برای لبتاپ dellاست ایا اور جینال است؟

پارتیشن ریکاوری چه کمکی میکند؟
    از لطفتان ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

امروز بعد از اینکه نرم افزار pc booster و anty spwareرا روی سیستم نصب کردم دیگه بالا نیومد.یعنی بالا میاید ولی صفحه کاملا مشکی است و در واقع دسکتاپ دیده نمیشود .

من سیستمrestoreرا غیر فعال کردم.

مشخصات سیستم
    dell vostro 1500
    vista home basic v6
    دارای دو پارتیشن c,d
    ویندوز اور حینال بود.
    ایا سیستم بالا خواهد امد؟

یکcd windows vista که با لپتاپ دادند و نوشته فقط برای لبتاپ dellاست ایا اور جینال است؟

پارتیشن ریکاوری چه کمکی میکند؟
    از لطفتان ممنونم
    ماوس روی صفحه حرکت میکند و کلید numlock هم روشن میشود فقط صفحه مشکی شده است.

قبلا وقتی سرویس dwm(windows desktop manager) را از task managerحذف میکردم چنین اتفاقی می افتاد وlogoffمیکردم درست میشد؟

لطفا مرا راهنمایی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام ، ببخشید با نرم افزار paragon میشه بک آپ گرفت . توی سایش که شما معرفی کرده بودین آموزش بک آپ گیری رو گذاشته بود . این که میگن قبل از پارتیشن بندی از درایو مخفی ( همون درایروهای لپ تاپ ) بک آپ بگیرید ، همین بک آپی که paragon میگیره ؛ همونه ؟؟؟؟

از ویندوزم باید بگیرم ؟؟؟؟؟؟

توی سایت ، آموزشهایی که برای پارتیشن بندی هستش ؛ برای m1530 کدومشه ؟؟

اینه :

Resize System Partition

و یا این

Resize System Partition for x64 platform
    بله با خود paragon هم میشه بک آپ گرفت اما توصیه نمیشه تا وقتی که acronis true image و norton ghost هست که بسیار حرفه ای تر ، دقیق تر و سریعتر هستند

بک آپ رو شما از یک پارتیشن میگیرید ... حالا چه ریکاوری و چه پارتیشن ویندوز !

آموزش اول :
    Resize System Partition

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •